icon

Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?

ancickahh
5. led 2021

Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂

Strana
z8
ancickahh
autor
24. led 2021

Jo a jsou to ovulační testy Pepino

ancickahh
autor
24. led 2021

Ale trochu mě to teda zarazilo protože teď mívám cykly těch 30 dní a menstruace trvala 8 dní..jeden den špinění,tři dny na plno a potom zase jenom špinění...no tak uvidíme jestli se zadari 😊

ancickahh
autor
24. led 2021

Teda pardon,dnes jsem 12dc

kevi1
24. led 2021

@ancickahh no tak 12DC mozes mat pozitivny ovu test, MS bude 13. alebo 14 DC a LF je potom idealne 12-16 dni 🙂

wendiyk
24. led 2021

@ancickahh ahojky, já jsem dnes 18DC, ovulační test včera skoro stejně silné čárky, tak jsme na to o půlnoci vlítli 😂 myslím si, že zítra budou dálnice. Myslíš, že je lepší jeden den sex vynechat a vlítnout na to znovu pozítří? Nebo si to raději pojistit zítra i pozítří 😁😁😂😂

wendiyk
25. led 2021

Tak to vypadá, že ovulace byla tedy včera, dnes je čárka už skoro neviditelná...

miselinna
25. led 2021

@wendiyk ono to ale znamená, že když je pozitivní test, tak ovulace dorazí cca 12-24 hodin (nebo 24-48?) Od toho testu, takže směle do díla 😊💗

ancickahh
autor
25. led 2021

No tak holky já včera a dnes takto a teď jsem začala krvácet..přitom ms mi skončila před 5 dny..nikdy v životě jsem při ovulaci nekrvacela...

ancickahh
autor
25. led 2021

@kevi1 tak teď jsem z toho úplný jelen 😂

wendiyk
25. led 2021

@ancickahh a těhu test jsi pro jistotu zkoušela?

wendiyk
25. led 2021

@miselinna jj, mělo by to tak být. Ale četla jsem tu i zkušenosti, že měly holky ovu v den nejsilnějšího testu... Pak z toho nemáme být zmatené 😃 ale každopádně se dnes posnažíme 😁

miselinna
25. led 2021

@wendiyk jistota je jistota 😁🍀

ancickahh
autor
25. led 2021

@wendiyk nene,žádný tu nemám ale zítra koupím a zkusím 😂

kevi1
25. led 2021

@ancickahh daj foto ked zaschne aj ten posledny, tiez to tak mam vcera a dnes, poslem foto. Pochybujem ze si tehotna ale moze byt. Myslim ze v tvojom pripade pozitivny ovu test mas dnes a ovu zajtra/pozajtra

ancickahh
autor
25. led 2021

@kevi1 takto po zaschnutí.Posledni je dnes večer

ancickahh
autor
25. led 2021

@kevi1 no já vzhledem k tomu že jsem před ms měla duchy a docela dobře viditelný tak se tak trošku bojím mimoděložního těhotenství..no tak uvidíme já se stejně musím objednat na preventivku tak uvidím co mi Dr řekne

kevi1
25. led 2021

@ancickahh najsilnejsi bol rano, typujem ovulku zajtra 🙂 verim ze to mimomaternicove tehotenstvo nebude, ked ms normalne prebehla a ovu testy su ukazkove. Drzim palec nech to dobre dopadne 🙂

ancickahh
autor
26. led 2021

@kevi1 děkuji ❤️

ancickahh
autor
26. led 2021

@ancickahh tak teď jsem si dělala těhotenský test....

miselinna
26. led 2021

@ancickahh Božííí 😍 tiše gratuluju ❤

ancickahh
autor
26. led 2021

No já se asi pos...... 😂😂😂

annynka94
26. led 2021

Gratuluju a závidím, já se ještě do prvního únorového víkendu budu stresovat 😅😅

ancickahh
autor
26. led 2021

Děkuju vám děvčata,teď se jenom modlím aby bylo všechno v pořádku,jsem z toho úplně hotová 😂😂😂

wendiyk
26. led 2021

@ancickahh vidíš to, gratuluji, mám radost 😉😊 a držím palečky, ať je vše v pořádku.

ema90
26. led 2021

@ancickahh Super, gratuluji 🍀😊 Proto ty pozitivni ovulacni testy 😀 taky jsem to tak mela.
A nebojte, ja kdyz mela na ClearBlue 2-3, tak za deset dni sel videt na utz gestacni vacek. Tedy dva v nasem pripade 😀😊
Urcite bude vse v poradku 🙏🏼

ancickahh
autor
27. led 2021

@wendiyk děkuji 🙂

ancickahh
autor
27. led 2021

@ema90 děkuji 🙂 no já jdu na kontrolu dnes a když bych to teda měla brát poslední ms tak bych teď dle doktorů měla být 6 týden.Tehotenstvi vychází na 4 týden.Proto jsem z toho taková rozpačitá,protože test mi ukázal 2-3 a vycházelo by to tedy zhruba den před tím špiněním...no uvidíme co mi dneska teda řeknou,jsem hrozně natesena,ale zároveň mám i strach

ema90
27. led 2021

@ancickahh Kdyz Clear Blue ukaze 2-3, tak to znamena 2-3 tydny od oplodneni, tzn ze doktor urci stari plodu cca 4-5tt. Vse je v poradku 👌🏼🙂

ancickahh
autor
27. led 2021

Tak jsem akorát přijela z gyndy...a jako nevím teda,jsem z toho trochu mimo..v děloze ani mimo dělohu nebylo nic vidět,dnes jsem měla červenou krev po utření...bolí mě pravá strana břicha... A to že celkem dost... Zítra mám jít na odběr HCG a v pondělí znovu na kontrolu..vůbec nevěděla,ke kterému datumu by eventuálně případně těhotenství mohla přirovnat,protože pokud by to bylo poslední ms 13.12 tak bych byla +- v 6tt.... A pokud to těhotenství je opravdu starat 2-3 týdny tak by to vycházelo někdy kolem toho 13.1 což jsem ale měla zase měsíčky...tak já nevím no,je to nějaký divný

ancickahh
autor
27. led 2021

@ema90 dobře to chápu ale to by pak znamenalo že bych musela otěhotnět těsně před nebo během poslední menstruace a to je divný teda

Strana
z8