icon

Zjištění těhotenství i přes negativní test. Je to možné?

16. říj 2020

Zdravím vás prosím mám menší dotaz?muze žena otěhotnět i přes že má test negativní i 4 den při zpoždění MS? Myslím jako že má zpoždění a může být v tom? Jestli mě chapete.nebo to značí nějaký problém.nejaky příznaky třeba má bolesti bricha napnuti prsou nevolnost.diky

mzacikova
•
16. říj 2020

4 dny jsou úplně v pořádku. I na gyndu se objednává, až je zpoždění cca 14 dní, takže může dojít. Test už by teď měl opravdu něco ukázat, leda by byla ovulace fakt pozdě

jjasmina
•
16. říj 2020

Nedávno jsem se setkala s maminkou, která do 5. měsíce netušila, že je těhotná, měla klasickou ms i negativní testy, ale dle toho jak jsem ji tam viděla pít jedno pivo za druhým.. Nooo možné to je, ale bude to spíš výjimka

zuzkasim
•
16. říj 2020

Už nevím kolikátý den po vynechání jsem si dělala test, možná tak 3.-4., byl negativní, tak jsem naznala, že mi MS vynechala z důvodu velkého stresu v nové práci... No dneska je tomu "stresu" 15 let🙂 Příznaky jsem žádné nevnímala, krom citlivějších prsou, na které jsem si stěžovala doktorce, té to bylo asi hned jasné🙂

autor
•
16. říj 2020

Tak myslíte že má žena šanci?i přes negativní test nebo zpozdenou MS i týden

agneska7
•
16. říj 2020

@jjasmina to spíš z toho chlastu na ten test pořádně neviděla 😆

agneska7
•
16. říj 2020

Já nevím jako šance je vždy ale pokud ovulace nebyla třeba o týden později nebo v době kdy měla přijít ms tak by týden po vynechání pozitivní měl byt ,to že je žena už těhotná a vše se vyvíjí jak má a test je negativní tak tomu nevěřím kam se jako z toho těla to HCG podělo ?

jjasmina
•
16. říj 2020

@agneska7 To je taky možné , no jako zahledla jsem ji minulý víkend tady na zahrádce, dnes má termin porodu a zase to tam klopila, o cigarach ani nemluvim 😀

agneska7
•
16. říj 2020

@jjasmina jj to znám takové .... A právě takové rodí zdravé děti ... A pár co nekouří a alkohol je sprosté slovo tak ti mají dítě nemocné taková je životní spravedlnost 😔

klokanka31
•
16. říj 2020

@jjasmina Že aspoň ty ženy nemají rozum co se týče alkoholu a cigaret 🙄. a ještě v těhotenství 😣

31nika31
•
16. říj 2020

Já jsem měla v únoru pozitivní test až 5.den opoždění, do té doby ani ťuk, ale pak to zase odešlo (biochemicke těhotenství)....

amazonkajanik
•
17. říj 2020

@jjasmina jo,u nás byla holka,co nemohla brát HA kvůli nějakým problémům s jatry,ale chlastala jak divá (v 16letech 🤦)ranní nevolnost pripisovala opici a až když byla v 5.měsíci,tak si uvědomila,že vlastně neměla dlouho menses. Rodila měsíc po své matce. A naštěstí zdravé dítě ...