1 den do MS. Co myslíte?
Krásný den snažilky
Zítra má dorazit ms a já samozřejmě nevydržela netestovat. Prosím o vaše zkušené oko, víc oči, víc vidí 😃 Děkuji za názor

@lucinkamarecek A už si testovala ??
@evikk1 hele,fakt slaboucky,ale je. Jsi měla dýl ovu,já měla 3dny před ms mnohem silnější,ale ovu byla 12dc
@evikk1 ano ale nic tak uvidim
@lucinkamarecek kdybych věděla,jak se ten náš psí blbec zachová u cizí,tak ti ho půjčim 😊 jen díky němu jsem si dělala test 3dny před . Byl ke mě až příliš ohleduplný,jinak se chová jak slon v porcelánu 😁
@sarka8814 je tam😊
Myslíte že když jsem měla pohlavní styk v pondělí a včera se mě ukázal duch na testu a dnes jsem to dostala že můžu bejt těhotná nebo ne?
Ahoj holky, závidím Vám vaše krásné pozitivní (i kdyz duchové) testy, ale máte je tam!
Ja si jdu tak nějak pro názory, víc hlav víc ví. Člověk už je prostě zmatený.
Za poslední rok jsem 2x po spontannim potratu v 7tt, poslední proběhl v únoru 2020.
Od té doby se v ramci moznosti (snoubenec pracuje v zahraničí) snažíme dal.
Tento měsíc jsme se trefili tak zvláštně - jednou hned na začátku plodnych dnu(střední šance dle kalendare) a pak úplně poslední den (opět střední šance dle kalendáře). Cyklus nemam úplně pravidelný (+-3 dny). Minulý měsíc byla MS o 3 dny dříve. Tento měsíc mám dle kalendáře termin MS právně DNES. Nyní jsem od poslední nadejneho styku 12DPO a test zřejmě bílý. Ještě ráno se mi zdálo že tam možná nějakou nitku ducha vidím, ale pak po pár hodinách už jsem neviděla asi nic :(
Přitom mě tedy už 6. Den (čili od 6-7DPO) tlačí až neprijemne celá panevni oblast, kříž a někdy mi přijde že i celá pochva a boli prsa na dotek. První dny to bylo az do bolesti ta panevni oblast, podbrisek, teď je to spíš děsný tlak a tlaceni. Samozřejmě mě bolí často hlava a jsem extrémně unavená. Všech těch 6 dnu. Ale test tedy asi nic. Citlivost mám 10, je to ten obyc.
No co myslíte, je to prostě jen nějaká divná PMS nebo se pozitivita ještě pořád může objevit v následujících dnech?
Tak bysme si to po tom všem přáli. Dítě už bych mela druhé. Mám dceru 7 let.
Děkuji za vaše rady, od každé si ji moc cenim. Díky 😊

@evikk1 něco vidím já jsem den po vynechani a taky lovim. U prvního mě to ukázal nejlip clear blue plus a pak digital