11 dní zpožděná MS, 1 test s duchem, zbylé negativní
Ahoj holky emoticon
potřebuji radu. Mám zpoždění 11 dní, bazální teplota je 37,1°C. Udělala jsem si pět testů. 1 test s duchem a zbylé ostatní, které jsem si dělala další dny byly negativní. K doktorce se dostanu až tento týden.
Už jste se s tím někdy některá z Vás setkala? Miminko by nevadilo, spíš mám strach jestli to není něco vážnějšího. děkuji za rady
@andrrriiik přesně to samé, mamatest ukázal ducha a zbylé testy jiné značky ukázaly negativní. takže to bude asi porucha 😒
@marketaaaaa Nejspíš jo,zajdi na gyndu,tam tě vyšetří,mě vzal na utz,vše v pořádku,bez těhotenství,tak mi dali vyvolávačku.A do dvou dnů MS přišla.
Pokud se ti z 5 testů udělal pouze jeden duch bude to pravděpodobně chyba testu bohužel. 😒
@andrrriiik tak lepší porucha nez cista a podobně 😊 na gyndu jdu v úterý tak snad to bude v pohodě: )
@iveta93 taky jsem si říkala, že to bude vadny test 🙂
@iveta93 už jsi byla u doktora? já dostala včera injekci na vyvolání a je mi dnes úplně špatně
@andrrriiik chtěla jsem se zeptat zda ti bylo také špatně na druhý den po vyvolávačce ☹
@marketaaaaa Ne nebylo mi špatně.A nesnědla jsi jen něco?
@marketaaaaa Mě mamatest ukázal ducha, měla jsem ještě lady max a ten byl druhý den negativní,tak jsem byla zklamaná,ale asi za 3 dny jsem zkusila zbylý mamtest,jestli mě zas ukáže falešného ducha a už tam byla zřetelná čárka,takže mě mamtest ukázal těhotenství dříve než lady max.
@quentinek gratuluji 🙂
@andrrriiik dneska jsem byla zase u doktorky a dostala jsem čípek a injekcí proti zvracení. Se zvracením jsem skončila až teď v noci. Jedla jsem to co normálně, takže nevím.... Asi mi ty hormony nedělají dobře...
@marketaaaaa Je to možné,mě začalo být blbě z HA.Beru ji ted 2 týdny ☹
@andrrriiik po 5 dnech po injekci mohu říct, že je mi konečně dobře. Jsem zvědavá jak mi bude až začnu brát ty hormony v prášku, jestli to bude pokračovat asi se zblázním :(
@marketaaaaa Tak to je dobře.Mě už je taky,ta nevolnost trvala jen pár dní.Tak jsem ráda,že nemusím zas měnit HA 🙂

Ahoj,mě se nedávno stalo to samé(kromě bazální teploty,tu neměřím).Jaký test ti vyšel s duchem?Mě Mamatest,oba dva v balení,ostatní značky negativní,MS opožděná přes týden.Byla to jen porucha,po vyvolávačce MS dorazila,takže se mi jen potvrdilo,že Mamatest dělá falešné duchy 🙂