11DPO a duch na testu. Co myslíte?
Ahoj holky.Včera to bylo 11 dní po styku,a na testu jsem našla ducha..Co myslíte ? Přihazuju fotku, ale není to moc nekvalitní, tak nevím zda něco uvidíte.. MS mám dostat za 3 dny. Díky moc.

@hrizuzu na spodní fotce ani ň, ale na horní vidím náznak... Tak otestujte za 3 dny a bude výsledek jistější 😉
Na horni fotce vidim pididucha, dole nic
Na horni ano 🙂 bude to tam
Ešte je skoro na testovanie, aj napriek duchu ci pozitívnemu testu môže prísť MS (biochemické tehotenstvo)...takže čakaj a nerieš
@hrizuzu ja vidím ducha na horním i spodním, držím palce 🙂
Holky, díky moc. Zkusím pár dní počkat, a pak buď testnu znovu, a nebo si zajdu na krev. Držte palečky. 😉
@hrizuzu Já právě ano, a na tom jediném jsem viděla náznak ducha, jinak na ostatních úplně bílo ☹ .. Mě občas píchne v podbřišku, ale šíleně mě bolí záda. Teď poslední dny se mi k tomu ještě přidaly výtoky mleziva z prsou. Poslední MS jsem měla 14.2. a od té doby nic, testy přesto stále negativní 😒
No chystám se k němu v úterý, tak jsem hrozně zvědavá, co mi řekne... No jestli to vidíš hezky, tak si myslím, že by to mohlo být 🙂 ... Každopádně dej potom vědět 🙂 ... Ty se chystáš k Dr. kdy?
@veru001 Tak držím palečky. 😉
Tak říkám si, že by to mohlo být. Ke gyn. se chystám až tak za týden, dřív by to nemělo význam.
Jinak k těm příznakům..Máma mi říkala, že když čekala mě, tak že ji strašně bolela hlava, jinak nic moc příznaky neměla.. No a mě ta hlava posledních pár dní bolí docela dost.. :-O
Tak třeba opravdu jsi těhu 🙂 .. To víš, každý člověk, jiné příznaky 🙂 .. Tak musíme doufat 🙂
Nejčastější příznak těhu co jsem zaznamenala u sebe i kamarádek je bolest prsou 🙂 to bylo spolehlivé u všech 🙂
Nahoře vidím pididucha, tak ať sílí 🙂

já tam bohužel nic nevidím, ještě to chce čas......já i po termínu menstruace měla jen ducha, do té doby ani ťuk