icon

11DPO a duch na testu. Co myslíte?

hrizuzu
4. dub 2015

Ahoj holky.Včera to bylo 11 dní po styku,a na testu jsem našla ducha..Co myslíte ? Přihazuju fotku, ale není to moc nekvalitní, tak nevím zda něco uvidíte.. MS mám dostat za 3 dny. Díky moc.

11DPO a duch na testu. Co myslíte?11DPO a duch na testu. Co myslíte?
sannnya
4. dub 2015

já tam bohužel nic nevidím, ještě to chce čas......já i po termínu menstruace měla jen ducha, do té doby ani ťuk

verunka_korunka
4. dub 2015

@hrizuzu na spodní fotce ani ň, ale na horní vidím náznak... Tak otestujte za 3 dny a bude výsledek jistější 😉

lenka27
4. dub 2015

Na horni fotce vidim pididucha, dole nic

sunshine125
4. dub 2015

Na horni ano 🙂 bude to tam

bajana
4. dub 2015

Ešte je skoro na testovanie, aj napriek duchu ci pozitívnemu testu môže prísť MS (biochemické tehotenstvo)...takže čakaj a nerieš

terezapetrova
4. dub 2015

@hrizuzu ja vidím ducha na horním i spodním, držím palce 🙂

hrizuzu
autor
4. dub 2015

Holky, díky moc. Zkusím pár dní počkat, a pak buď testnu znovu, a nebo si zajdu na krev. Držte palečky. 😉

veru001
5. dub 2015

@hrizuzu Ahojky, a od jakého výrobce máš test? 🙂

barussa
5. dub 2015

@hrizuzu Ja vidim na obou ducha.. 🙂 Drzim palce!!

hrizuzu
autor
5. dub 2015

@veru001 Ahooj. 🙂 Byl to myslím Benu. 🙂 Proč ?

veru001
5. dub 2015

@hrizuzu Protože tady v diskuzích jsem četla, že GS Mamatesty jsou hrozně klamavé 🙂

hrizuzu
autor
5. dub 2015

@veru001 Ten jsem neměla. 🙂 Já jsem ducha na testu viděla jen 2krát v životě, jinak nikdy, tak čekám co s toho bude.. 🙂 Příznaky nepozoruju, jen mě strašně bolí hlava.. 🙂

veru001
5. dub 2015

@hrizuzu Já právě ano, a na tom jediném jsem viděla náznak ducha, jinak na ostatních úplně bílo ☹ .. Mě občas píchne v podbřišku, ale šíleně mě bolí záda. Teď poslední dny se mi k tomu ještě přidaly výtoky mleziva z prsou. Poslední MS jsem měla 14.2. a od té doby nic, testy přesto stále negativní 😒

hrizuzu
autor
5. dub 2015

@veru001 Áha, a u gyn. jsi byla ? To je vážně divný.. :-O U mě to na těchhle fotkách vypadá nic moc, ale ve skutečnosti to je pěkně vidět, ani to nemusím natáčet.. 🙂 A to píchání, to jsem měla tak před týdnem, ale docela dost..

veru001
5. dub 2015

No chystám se k němu v úterý, tak jsem hrozně zvědavá, co mi řekne... No jestli to vidíš hezky, tak si myslím, že by to mohlo být 🙂 ... Každopádně dej potom vědět 🙂 ... Ty se chystáš k Dr. kdy?

hrizuzu
autor
5. dub 2015

@veru001 Tak držím palečky. 😉
Tak říkám si, že by to mohlo být. Ke gyn. se chystám až tak za týden, dřív by to nemělo význam.
Jinak k těm příznakům..Máma mi říkala, že když čekala mě, tak že ji strašně bolela hlava, jinak nic moc příznaky neměla.. No a mě ta hlava posledních pár dní bolí docela dost.. :-O

veru001
5. dub 2015

Tak třeba opravdu jsi těhu 🙂 .. To víš, každý člověk, jiné příznaky 🙂 .. Tak musíme doufat 🙂

hrizuzu
autor
5. dub 2015

@veru001 Třeba. 🙂 Uvidíme, co s toho bude. V půlce týdne bych už snad měla mít jasno. 🙂

sannnya
6. dub 2015

Nejčastější příznak těhu co jsem zaznamenala u sebe i kamarádek je bolest prsou 🙂 to bylo spolehlivé u všech 🙂

hrizuzu
autor
6. dub 2015

@sannnya Tak já je mám spíš citlivější. A zvětšení neřeším, protože u mých Dček bych to asi stejně nepoznala .. 😀

sannnya
6. dub 2015

@hrizuzu mno, tak to už bych začala uvažovat nad tím, že tvé přání se mohlo vyplnit 😉 moje prsa to poznaly dřív než test 🙂

teraan
6. dub 2015

Nahoře vidím pididucha, tak ať sílí 🙂

hrizuzu
autor
6. dub 2015

@sannnya Kéž by. 🙂 Já je mám fakt citlivější, a děsně mě bolí hlava, jinak bych řekla že nic.. 🙂
@teraan Děkuju! 🙂 Ve skutečnosti je viděl lépe, ani ten test nemusím nijak natáčet. 🙂

teraan
6. dub 2015

@hrizuzu Není za co 🙂 tak zkus testík ve středu, určitě bude sílit 🙂 jakpak se dlouho snažíte ?

hrizuzu
autor
6. dub 2015

@terran Já ho chtěla zkusit dnes, ale asi je to moc brzo. 🙂 Snad bude, byla bych šťastná. 3 měsíce, takže krátce. A navíc jsem měla obavy, jestli jsem úplně v pořádku, tak bych byla šťastná dvojnásob. 🙂

sannnya
6. dub 2015

@hrizuzu tak doufám, že se pochlubíš fotečkou i za pár dní, až tam budou pořádný dvě čáry 😉

hrizuzu
autor
6. dub 2015

@sannnya Pokud to bude jak píšeš, tak se pochlubím mile ráda. 😉

teraan
6. dub 2015

@hrizuzu Jééé, tak snad budu další testík jasný a vše bude v pořádku 🙂 Já měla dvakrát taky ducha, ale vždycky druhý den přišla MS, četla jsem, že těsně před MS se může objevit duch a u mne to tak bylo, ale věřím, že tady budou jasný // 🙂)))