12 dní zpoždění, test negativní, nevyznám se v tom .

kok123
24. únor 2020

Ahoj holky.

Spíme spolu s přítelem už přes rok bez ochrany, nehlídáme se nic. Teď v lednu jsem měla ms opožděnou o nějakých 6 dní. Když jsem šla dělat test tak přišla. Teď v únoru mám ms opožděnou již o 12 dní. Oproti lednu si žádných příznaků nevšímám ( v lednu mi nebylo dobře, každé ráno jsem si připadala jak s kocovinou apod. ). Teď nic. Jen jsem si všimla, že mám citlivější, bolestivější prsa. Přítel říkal že mu přijdou nějaká nalitá a pevnější. Testovala jsem po 11 dnech vynechání a test negativní. Dnes ráno jsem si ma wc všimla, že na toaletním papíru něco je. Myslela jsem že už sem to dostala , ale je to hodně světlounké, vůbec né červené a zatím sem nic nenašla ani na vložce. Ale třeba je to je než se rozjede ? Jen při utření. Jsem z toho zmatená. Miminko bychom chtěli. Řekli jsme si ze to prijde samo ve spravný čas, ale tohle čekání je děs.

Děkuji.

mona91
24. únor 2020

Ono záleží i na délce cyklu na stresu a tak. Já mám normalni cyklus 36.dni po porodu a teď jsem to dostala 45.den s tím ze jsem úplně lehce dva dny predtim spinila. Už jsem myslela ze se povedlo druhé, ale test negativní, za mnou dost narocnej stresovej měsíc, pal to prislo samo 🤷‍♀️

kok123
autor
24. únor 2020

@mona91 to je možné já jsem poslední dobou dost v háji z práce. Tak je možné že to bude tím. Teď možná naskytne přílezitost jine ale mam strach .. bojim se zmeny a pak treba az budu vic v pohode se to stane. Zase ale minje pak blbe nastoupit do jove prace a po krátke dobe treba oznamit ze jsem v tom. Ani vlastne nevím jak to pak je. Kdyz ted mam odpracovane necele dva roky v te co jsem. A presla bych jinam kde bych cely rok nestihla s narokem na materskou apdo. Je hrozne moc veci pripada mi to vse slozite a je asi fakt ze ten stres tam ted je :/ děkuji. tak se ro nejspise rozdeje.

nikolaa123
19. dub 2020

@kok123 ahoj jak si dopadla ??? 😊 Mám teď něco podobného

kok123
autor
7. říj 2020

@nikolaa123 negativní 🙂

kok123
autor
7. říj 2020

@nikolaa123 do teď stále nic :(

nikolaa123
7. říj 2020

@kok123 To mě mrzí jestli ti mužů doporučit zkuste používat při sexu Conceive Plus gel pro podporu početí... Slyšela jsem na to samou chválu tak sem též zkusila jeden měsíc a vyšli nám to 🙏🏻 po roce snažení a veškerých hormonů mi pomohlo tohle... 😊

kok123
autor
7. říj 2020

@nikolaa123 děkuji moc mrknu na zo 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru