13DPO (+-1den), jak se cítíte?
jak se cítíte? máte nějaké příznaky? pojďte diskutovat 🙂
@paulittav já to mám právě v den ovulace... ale ne takové jako to bylo včera... ale je dost možné.. že se moc pozoruju 🙂
@luciasek1987 Ja to mam stejne jako paulittav, neregistruju to. Kdyz se hodne zamerim, tak tam citim kdeco, ale myslim ze to je pak uz jen sugesce. Obcas citim cipek, ale to bude taky sugesce, protoze jsem prodelala cervikalni tehotenstvi a strasne se toho bojim... Ovulaci poznavam jen podle hlenu a teploty, pichani necitim 🙂
@paulittav Tak testovani ve snu je urcite dobry znameni 😀 Tyjo, tak to uz mas teda klidne po terminu mns! Ja mam cyklus v 90% 26 dni (nedele), vyjimecne 27, takze ted mam rozhodne jeste pred terminem a nemam to jak okecavat 😀 No mne se dneska zdal taky takovej sen, mela jsem v naruci nase miminko, byl to chlapecek a byl to strasne krasnej pocit, jenze pak se zmenil ve stene jezevcika a vubec jsem to neresila?! Tak nevim co si z toho mam vzit 😀 Ze si mame poridit radsi jeste jednoho psa? 😕
Jinak ja unavena nejsem, ale bude to tim, ze uz tyden jen lezim, takze to ani nemam jak zjistit 😅 Ja prave zadny zmeny pred mns nepozoruju, ridim se jen datem, kdy to mam dostat a pak mi zacnou velky bolesti, az se mi mns zacne spoustet. Tak mozna v tom mam to poznavani tehotenstvi a vnimani priznaku snazsi.
@maylabe ono čert ví no, si ta červená potvora taky chodí jak se jí zlíbí 😀 jednou meškala 4 dny, už jsme si mysleli že se nám povedlo zadělat, ač to tenkrát nebylo v plánu, takže přes přerušovanou soulož s kondomem (mužskej si tehdy dával setsakrmazec, aby se něco nepovedlo 😀) by to byla fakt obrovská náhoda 😀 ale stejně Ti to pak nedá 🙂
S tím psem je to fakt dobrý 😀 co ty naše hlavy ve spánku nevymyslí 😀 No a co se týče příznaků MS tak stopro vím, že se mi před nafoukne břicho a právě jak píšeš, že se MS spouští, tak mě zas bolí ledviny (nevím jak je to možný, ale tohle mám asi po naší mámě, ta to taky tak vždycky měla).... no a když si vzpomenu na první těhotenství, tak možná příznaky byli ale fakt mě to nenapadlo, jediný co mi přišlo divný, že jsem ořvala Bílýho tesáka od začátku do konce, když jsem ho četla a pak jsem se rozbrečela kvůli našemu psovi, co mají naši (byli jsme přestěhovaný, u našich jsem nebydlela cca skoro rok), že jak tam nejsem že se mu nemůžu věnovat, a že mě kvůli tomu přestane mít rád, už si to přesně nevybavuju, ale každopádně jsem svůj výlev komentovala se smíchem, jestli nejsem těhotná, a právě mi mužskej v tu dobu hodně říkal, že jsem pořád taková naštvaná a nabroušená a když mi teď řekl, že mu přijdu nabroušená, tak jsem se musela smát, páč jsem si samozřejmě na minulou situaci vzpomněla 😀
@luciasek1987 tak to je jasný, že se člověk pozoruje ;) já si furt říkám, že to nebudu hrotit, a stejně to nejde, člověk na to prostě musí pořád myslet ;)
takže holky už jsem tady 🙂 rano ve 4:04 rano jsem se vzbudila a rikam : zkusim si testík nez půjdu k doktorovi..zkousela jsem 2testy mamatest+digitalní test clearblue...ani ne do minuty byli oba pozitivní (můžete porovnat samy dámy)....10minut jsem sedela v soku pac jak rikam tyden zpet zádna čárka 🙂...tak utikam k doktorovi a rika: delohu mate jinou a lehnete si tamhle k ultrazvuku mrkneme na to...a rekl ze nic nevidi 😒 ze tam nic nejde videt...:( tak se mi chtelo brecet..rekl at zitra rano donesu ranni moc ze mi udela test za 100kc speciální...takze uvidim zítra ale jak rikam bojim se co zitra...brisko zlobi....nevim asi doktor mel spatnou naladu ale proste jeste mi rekne hnusne na testy se nemužete spolehat..takze jsem s toho jakasi vykolejena ....jaky mate nazor vy??
tfuj!!!! BILO srdíčko!!!!! 😀 pardon ;)
toz on me neobjednal prisla jsem za nim ze potrebuju vedet jak jsem na tom pac obvodni lekar chce at jdu na rentgen prohlidl me a rekl ze nic nevidi at donesu moc ale se na testy nespoleham..jsem docela vykolejena...
ale at se na testy nespoleham takze jak jsem mela rano radost s tehle fotky tak me ta radost klesla :(
no prave uvidim zítra a podle toho se rozhodnu zda zmenim doktora...
Děkuji holky za pozitivní myslení...kdyz tak zpetne premyslím..kazde rano jsem si dala tabletky dr max - kyselina listova, odpoledne kontryhel caj a vecer inofolic...dodrzovala jsem to mesic a vysledek ?? pozitivní test...at víte jak jsem začla(a treba vam to taky tak vyjde) a vyslo to..a můzu rict nepravidelnou menstruaci mam - nekdy 35 den nekdy i pozdejc takze damy vůbec neklesejte na mysli cekam ktera dalsi napise jsem v tom 🙂 🙂
@liliana89 No tak ja myslim, ze to jsou dobry zpravy... Zvlast, jestli nevis, kdy si mela ovulaci, tak je treba proste jeste brzo na to, aby bylo na utz neco videt... Carky jsou krasny! Nevim jak funguje ten Clearblue, 2-3 znamena tydny od poceti? Mas pozitivni testy, na utz nevidel sice mimi, ale zas ani zadnou cystu nebo neco co by znacilo problem. Tak zkus myslet pozitivne (doslova 😀 ).
A krev ti nebral? Ja nevim, jaky je bezny postup na gynde. Nez jsem dosla na prvni kontrolu, tak jsem skoncila v nemocnici. Ale i na pohotovosti mi hned brali jako prvni krev.
Ale uplne vim, jaky to je, kdyz ti takhle doktor zkazi naladu. Kolem me se vystridalo tolik gyndaru a ten pristup byl strasne rozdilnej, pritom to udela tolik. Doktorka, co me brala na pohotovosti v nasem meste mi lezi v zaludku i pul roku potom, jaky z ni mam trauma, jak strasne se ke mne chovala fyzicky i psychicky. Nejlepsi by doktor i sestricka na pohotovosti v Caslavi, kdybych tam nesedela krvacejici s brekem, tak si to snad i uziju, byli tak uzasni! Kez by takovi byli vsichni zdravotnici. Bohuzel Caslav mam pekne daleko, byli jsme v te dobe na dovolene v okoli, jinak bych se k nim hned zaregistrovala.
Jasne, i doktor je jen clovek, ma svoje problemy, muze byt nemocny, cokoliv, je to lidsky, ale zrovna tohle jsou tak citlivy oblasti, ze by gyndari nemeli byt jen odbornici na telo, ale aspon castecne i na dusi...
@paulittav Presne, taky mi prijde, ze to proste nejde nehrotit....takhle v tom obdobi pred mns, tak to v te hlave porad je! Hlavne kdyz se preventivne uz chovas jako tehotna, tak na to nemysli ze 🙂 Tezko...
S tou nabrousenosti si me rozesmala...mne se to stalo asi pred trema dnama, ze me pritel tak strasn tocil uz jen svou pritomnosti, uplne bezduvodne, pritom ted mame fakt super obdobi mezi nama. A ja jsem uplne vnitrne penila, zurila, fakt me to zarazilo a rikala jsem si "Co to sakra je...zeby?" 😀 Od nekoho jsem kdysi zaslechla, jak holka byla tehotna a nevedeli to, az jeji chlap se ji zeptal, jestli neni tehotna, ze je to s ni k nevydrzeni a fakt byla 😀
Teda tady se to rozjelo nez jsem sesmolila ten svuj roman 😀
@maylabe tak na tý naštvanosti asi teda fakt něco bude! 😀 u sebe se teda ještě musím přesvědčit, ale radši počítám rovnou s negativním testem ....fakt nevím kdy přesně byla ovulace, mám to vypočítaný v aplikaci podle cyklu, a navíc jsme to nějak extra nepojistili, měla jsem předtím gynekologickej zánět, kterýho se ne a ne zbavit, ale přece jen jsem ho udolalal 🙂 takže by to fakt byla náhoda, kdyby se to takhle hned povedlo 🙂
@paulittav Tak uvidime 😀 My jsme to meli pojisteny celkem solidne 😀 tolik sexu jsme snad jeste behem jednoho mesice nemeli! Spali jsme spolu od konce mns az nez jsem onemocnela kazdej den, nekdy i dvakrat 😀 Ale pry je behem jednoho cyklu pravdepodobnost otehotneni nejakych 15-25%, takze je to i pri "pojisteny" celkem nejisty.
Ja vubec nemam tabulkovou ovulaci, v lete byla uz 9 DC, ted asi 11 DC. Tak je urcite lepsi nespolihat jen podle kalendare. Ale ovulacni testy se mi teda neosvedcily, pozitivni jsem je nemela vubec a nemyslim, ze bych delala neco spatne.
Ja se zpetne strasne smeju, kdyz jsme meli s pritelem tak rok a kus zpet jeden! neplanovane nechranenej sex a byli jsme prevedceni, ze urcite budu tehotna 😀 joo, tehdy jsme byli jeste naivni a mysleli si, ze je to vsechny mnooohem snazsi 🙂
@maylabe já si právě teď pořídila i teploměr, že budu měřit BT a začnu asi hned od zítra, a uvidíme 🙂 jojo, taky si pamatuju, že za dob mého mládí jsem si myslela, že jde otěhotnět kdykoliv je nechráněnej sex.... je teda fakt, že než jsme počali našeho prvorozeného, tak jsme provozovali právě přerušovanej sex, kterej nám vycházel cca třičtvrtěroku a pak jeden den, oba děsně nadržení jsme se nějak nehlídali a bylo to! 😀 ačkoli to bylo fakt jenom z tý kapky 😀
ty jo, to jste to měli vážně solidně pojištěný 😀 hlavně že se povedlo! ;) to nevím, jestli bych svýho "překecala" na takhle často 😀
maylabe : krev mi nebral..rekl ze to je drahe ze to pojistovny nehradi ze on to dela pouze z moci takze rano donesu ranni první moc a uvidim co mi rekne dal..jinak clearblue 2-3 znamena jak rikas - 2-3tydny ale bylo tam napsane ze to doktor stejne bere od menstruace poslední...ono je nejlepsi na to nemyslet kdyz zenská chce otehotnet me pomohlo nejvic kdy jsem si myslela ze mam ovulaci( a to ja prd poznam) tak jsem vecer zapalila svicky koupila nase oblibene vino, nakrajela klobasy , syr....popijeli jsme do osmi vecer az jsme byli v nalade( nebyli jsme opily) ale jde o to ze jsem vypnula(a potom byl samozrejme skvely sex) 🙂 . a to si myslim ze dela hodne vypnout...DOPORUCUJI 🙂
Poradte,dnes to byl 7.den po zavedeni ks 3 denich ebryi,delala jsem test a vubec nic,mam mit paniku 😢 ?V utery mam krevni test
@paulittav To vis, ridili jsme se ze "bez prace nejsou kolace" 😀 To bylo hlavne z pritelove iniciativy, porad se bal, at to nepropasnem 🙂 Ja se spis bala, aby to nebylo spis kontraproduktivni takto casto, precejen se doporucuje spis obden, ale asi dost zalezi na kvalite spermii a jak se to vsechno nacasuje, proste mezi nebem a zemi 😎 Co test, porad odolovas? 😀 Ja se strasne bojim, ze to dostanu ☹ Ale musim verit, ze ne!
@liliana89 Doufam, zes dneska dostala dobry zpravy! 🙂 Pro me je nejhorsi nemyslet na to mezi ovulaci a mns, kdy cekas jestli jo nebo zase ne...
@maylabe Neodolala jsem a zkusila! Navíc jsem měla úplně živej sen, že mi vyjeli dvě dálnice jako blázen! 😀 a že jsem tomu nemohla uvěřit a hned si dělala TT znovu a to samý! 😀 ehm, hold se člověku zdá po čem touží no .....ale bohužel TT negativní, jak jsem předpokládala, takže jsem se utvrdila v tom, že příště fakt testuju až po tom, co nedojde MS, takhle jsou to akorát zbytečně vyhozený peníze za negativní TT a navíc se člověk akorát nervuje ;) ale co, člověk si to hold musí zkusit, aby se propříště polepšil 😀
Ty jo, to Ti docela závidim, že v tom byl Tvůj takhle iniciativní, co já bych za to dala..... Můj mužskej najednu stranu druhátko chce, na druhou z toho má furt obavy...jakože jestli to zvládneme a tak, je to děsnej pesimista... no a teď navíc jak je ten virus ZIKA, tak to k tomu moc nepřidává, že se toho taky bojí.... takže když k tomu má takovej ne moc aktivní přístup, jak bych si přála, tak mi to občas zamrzí.... 😒
@paulittav Jeste nehazej flintu do zita, treba to nakonec nedostanes 🙂 A kdyz jo, tak priste to pojistite lip a to by bylo, aby to brzo nevyslo!
Tyjo, tak penize za testy moc neresim, 20 Kc kolikrat utratim za mnohem vetsi blbosti a za ten pocit mi to stoji 😀 Ale jo, urcite je lepsi testovat az po vynechani, o tom zadna.
My uz chceme mimco rok a uz i predtim jsme o tom dost mluvili, planovali, do toho to prvni nepovedeny tehotenstvi nas hodne sblizilo a to chteni jeste podporilo, takze to vsechno na to ma vliv. Uvidime jak se mu bude chtit s pripadnym druhym. Ci tretim 😀 (ted jeste aby vyslo to prvni ze 😝 )
takže dámy cely den na Vás myslím 🙂 doktor je opravdu kokot - donesla jsem ranni moč jak chtel dala jsem mu 100Kč a rekl po par minutach jeho testování ze moc je negativní takze smula ze mi dá injekci na vyvolání menstruace. Vykulila jsem oci a chtela jsem mu vynadat ale videl muj vyraz a rekl anebo je moznost jeste pockat tyden a donesete znovu moc..rikam ze ano klidne ale ze injekci nechci.pak zacal mlít svoje sracky jako typu: ze mam delohu jak pred MS a ze tam nic nemam a na testy nespoleham ze klkietky prichazi a zjisti ze pak fakt tehotne nejsou...a ze to muze byt cosi latinského rekl (ze kvuli necemu ze kMS nemam) tak to jsem zacala rudnout a rekla : tak za tyden pane doktore a bouchla dvermi..za 5minut jsem volala do jine nemocnice zda by byli ochotni v pondeli mi vzit krev na hcg jako samoplatce..rekli at dojdu na 7rano...v nedeli si udelam jeste tehotenské testy dalsi..a na zaver dámy jsem sla na kontrolu k obvodnímu lekari ( jsem na nemocenské) a rekla co se stalo..sestricka se zhrozila ze to mosi byt malinkate ze se nedivi ze nic nejde poznat...a dala mi hned kontakt na noveho gynekologa takze v pondeli mu zavolam .... 🙂 takze damy nenechavej te se odrbávat jako ja..doktori jsou svine 🙂 a co vy?? jak se vam dari?? uz jste se dnes nektera testovala ?? jak jste na tom..??
liliana89 - zapomněla sem označit. 😀 Tak to je teda povedené.. 🙄 A to já si myslela, že mám gynekoložku na prd a přitom je celkem fajn, o proti tomuto 🙂 Taky mi ze začátku řekla, že po třech dnech vynechané MS mi nemohou vyjít pozitivní testy, za týden už viděla na UZV váček a poslala mě na krev, dneska jsme nakonec zjistili, že bych měla být 7tt, ale mám mladší těhu, takže mě dnes uklidnila, že hcg v krvi hezky stoupá, a že se nemusím ničeho bát. 🙂 Takže příští čtvrtek se bude zakládat karta, tak doufám ,že to bude v pořádku.
A přeji samozřejmě hodně štěstí, ať se povede! A lepšího gynekologa! 😀 🙂
@maylabe no uvidíme, no 😀 jasně, že cena za ten test je pakatel, taky utrácím za kolikrát větší blbiny 😀 My o druhátku mluvíme taky dlouho, bavili jsme se o něm už když malýmu byl necelý rok a domlouvali se, že se začneme snažit právě až budou malýmu cca 2roky... a když jsem to přiblížilo, tak to bylo všechno takový komplikovaný, kupovali jsme byt a teď co se dělá rekonstrukce, tak jsme u tchánovců, takže porodit mimčo, když nebudeme ve svým, jsme nechtěli....je teda fakt, že jsem říkala že bychom měli začít právě v září, páč člověk neví jestli to půjde, jenže to ten můj mužskej furt, že je času dost 😀 chtěla jsem teda březňátko, ale bohužel no, ....bylo by dobrý, kdybychom to stihli do konce rodičáku.... tak snad se nám zadaří brzy 🙂

@luciasek1987 mě tohleto píchání vaječníků vždycky nějak mine, anebo to nevnímám 🙂