15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?
Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca nechápu ze děláš takove tragické scénáře pořad - už se seber a vzpamatuj. V tomhle týdnu nemusí být nic moc vidět a výsledky hcg mas až ve tři.... navíc naplanujes si inseminaci před odletem na dovolenou... nezlob se ale přijde mi to cele mimo - jednak cely víkend tragedis a teď ještě nemáš výsledky a už zase takový blby řeči.
Ber to tak jak to je nijak to neovlivnis - tímhle stresem spis naopak k tomu čemu nechceš
@biedronca moje podrizena mela behem pulroku dva potraty v 12tt a 13tt prestalo byt srdicko, vyslo ji to napotreti. Ono lepsi nez mit postizene/nemocne miminko. Ver, ze toto je lepsi. 🍀🍀🍀 Jsme tu s tebou 💞
@absintka19 to věřím a je zo lepší at to raději odejde teď hned
Sohlas s @lioness34 - už jsem ti to taky psala několikrát. Uklidni se, čím víc budeš s těhotenstvím/netěhotenstvím hysterčit, tím hůř to bude. Píše ti to tu dnes a denně mraky lidí a fakt na tom něco je. Uklidni se a všechno půjde líp! Hysterčíš celou dobu úplně zbytečně, trápíš sama sebe.
Na utz byva neco videt az pri hladine hcg okolo 1000, jak u koho. V sestem tydnu 5+ neco. Takze 21 a vice dni od ovulace a to ne u kazdeho. Tak fakt nechapu nad cim se stresujete. Neni to nijak dramaticke. Chodit k lekari driv jak v sedmem tydnu je k nicemu, protoze ani lekar vam nic kloudneho nerekne.
@rubika vzhledem k tomu ze jsem po IUI a objevila jsem čarky natestu, šla jsem hned. Jasny, ze na UZ nemůze nic videt, s tim jsem i počitala. Ale kdyz na dvou UZ od sebe tyden, nejde nic videt, a do toho treba to HCG se zveda ale velmi pomalu.... vysledek se dozvim po 14,00.
No ja osobne bych take hystercila...kdyz clovek nevi na cem je..tak je tezke se hodit do klidu. Predem se neda planovat co bude. Take se mize jednat o mimodelozni a tak ma clovek proste strach...a tady muze ten svuj strach dat najevo...takze nechapu vase poznamky v takove situaci...myslim ze pokud se do toho vzijete..myslim ze journals si prosla take revizi a urcite vi..ze to neni zase takova psychicka pohoda. A to cekani..kdy clovek nemuze nic udelat..to je silene...
@vendelinka08 DĚKUJI !!!
Holky nemá smysl to tady uklidňovat - ji to nepomůže a stejne výsledek nikdo neovlivníme
@lioness34 vsak to po tobe ani nikdo nezada....je snad na kazde z nas co k tomu napiseme...pokud ti to vadi..tak nevim proc tady reagujes...takove kecy jako vzpamatuj se a seber se...to se fakt hodi...ta empatie z toho uplne cisi...
@vendelinka08 Revizí jsem si neprošlo, "pouze" spontánním potratem. A ne, nebyla to pohoda. O další těhotenství jsme se snažili déle než biedronca a právě proto tu píšu to, co tu píšu. Čím dřív pochopí, že tohle k ničemu nevede, naopak si škodí, tím dřív to třeba bude. Ale komu není rady, tomu není pomoci. Jsem ráda, že jsem to tak daleko naštěstí nedopracovala...
A asi tu některé z vás pobouřím, ale ve 4 tt/5 tt snad ani nejde o potrat, jak o opožděnou MS.
@biedronca Jenže mě přijde, že si v tom hysterčení trochu libuješ, nemůžu si pomoc. Vypni koníka a PC, zajdi na procházku, sbal se na dovolenou a přestaň na to myslet. Tyhle diskuze ti opravdu nepomůžou. Někdo ti napíše, že to měl stejně a ok, někdo že ne a co si z toho vezmeš? budeš klidnější? Nebudeš. Hoď se do pohody a začni myslet na něco jiného. Ale to jsem ti psala už několikrát...
Vím jak vám je a taky vím, že ty obavy (nebo jak tu je nazýváno hysterie) se dají jen těžko udržet pod kontrolou. Jenže tady je naším pánem čas... ten nepredbehneme ani neosidime. Tak si pusťte nějaký hezký film, udělejte si procházku, zasněte se, dojdete si na masáž, pomilujte se s manželem, nebo se koncentrujte na práci ... prostě nějak zamestnejte hlavu, ať je to čekání unosnejsi. Držím pěsti, všechno dopadne jak má...

@vendelinka08 naprosto souhlasím s
@journals taky jsem si prošla sp a tohle nikomu nepomůže a zlobte se na mě jak chcete ale vůbec bych si nedavala do hlavy ze jsem těhotná - proste uvidi se. Šance je a holt se ukáže, protože to muze do další kontroly zase vysilovat až do xx tydne ?? A mezi nami lepší teď nežli později pokud by to mělo nastat. Co mají říkat chudáci holky které porodí mrtvé miminko. Co ty by daly za to kdyby to nastalo v 5-6tt a a za měsíc dva se zase snažily....Chápu ze tehotenstvi i dítě strašne kdokoliv chce, ale s tímhle přístupem si jenom škodí...a v závěru hlavně ať jsou zdraví ona i její partner - to ostatní přijde dříve nebo později....
Sama za sebe - modlit se ať se děje co nejlíp pro miminko i maminku a ve správný čas vše přijde - to je nejrychlejší cesta k tomu aby byla těhotná a vše dobre dopadlo.
Jen moje poslední poznámka....
A když se těhotenství potvrdí, tak co? Uklidníš se? Ne, budeš se bát ještě víc, protože víš, že potrat může přijít kdykoliv. Bylo by fajn na tom trochu zapracovat, jinak bude těhotenství spíš peklo, než krásně prožité chvilky. To jen tak na zamyšlení, že tím pozitivním testem to nekončí, ale naopak začíná a bylo by fajn si to uvědomit 🙂 pak je to o dost horší, než myšlenka na to, jestli jsem/nejsem těhotná.
Dál už komentovat nebudu, nemá to moc smysl...
Ahoj, tak Hcg stouplo na 150, v patek bylo 50.Je to ale pry strasne nizke, na to ve kterem tydnu bych mela byt.Pry spise se rozjede potrat priklani se k teto variantě ,a kontrola hned po dovolene 1.8.Cekam zase... Ale dovolenou si uziju.Bud se spusti krvácení, nebo to i pres teplo a zmenu vybojuje.
@biedronca ahoj, to mě mrzí. Protahované čekání nesnáším ☹( ale hod to za hlavu a užívej tady a teď! Budeš mít co v Turecku užívat. Popravdě já bych si ani nebyla jistá, jestli bych chtěla, aby se miminko udrželo, měla bych asi dlouho starost, jestli bude v pořádku, když ten rozjezd byl tak zvláštní. Počítala bych se vším a k ničemu se moc neupinala.
@biedronca Držím, pěsti, ať to všechno dobře dopadne, i když upřímně tomu asi moc nevěřím...
Jestli můžu připojí i svou zkušenost, mám za sebou 3 "nezdary". V září biochemické, v říjnu SP na konci 6.týdne a v prosinci revizi pro "stále nic v děloze, ani gest.váček" opět na konci 6.tt, přestože hcg bylo 2100, měli podezření na mimoděložní. V únoru jsem opět otěhotněla a jsem ve 26.tt 😉
@biedronca jestli bylo hcg v patek 50 a ted 150, tak stoupa tak jak ma ne?? fakt se hod do klidu, hlavne ten strach s postupujicicm tehotenstvim je cim dal horsi, stejne to neovlivnis a akorat se z toho zblaznis!! Uzij si dovolenou a to nejlepsi, co muzes pro mimino udelat, je ze budes v klidu, aby se u tebe melo dobre😉
@asdfg15
@maximaty
@rubika děkuji holky za povzbuzení .Ze všeho co je zde si něco beru. Ono taky slovně proplesknout kdyz hyatercim taky neni od věci .
Ted jsem klidnější, zitra odletame a tak prijdu na jiné myšlenky a uziju si to tam.Bud to vyjde nebo ne, uz s tim nic neudelam.A treba to vybojuje....trba se zazraky dějí.Diky moc holky <3
@journals
@biedronca já nejsem proti tobě ale je třeba se na to podívat z nadhledu a s chladnou hlavou... proste si říct miminko pokusné je zdravé a vše bude ok ať má samci pokud ne a bylo by jen trápení tak t to skončí a za měsíc dva se snažit na novo.... užit si dovolenou a bude... dřív nebo později otehotnis neboj nic. Tady ty stavy znám - i když nám to šlo hned ale taky jsem měla 2x sp a to jsem udělala chybu ze jsem to řekla rodičům - proste stane se. Pak vysvětlovat apod ....
mate zaplaceno dovolenou uzij si to tam a houby zle když to nepůjde teď půjde to třeba v září nebo říjnu - hlavně ať je miminko zdravé. To je nejdůležitější. Někdy se ženy zlobí ze to jsou kecy ale neusne podívat k nekomu kdo se stará o postižené miminko jak je to psychicky náročné - proto se modli popros všechny nahoře ať se děje vše tak jak má a pokud miminko není zdravé ať přijde jindy a pokud možno brzy ale hlavně zdravé. A věř tomu ze to tak bude. 😉 drz se. Pak si poridis x deti neboj 😉 a třeba té to překvapí a vše bude ok 😉
@lioness34 Jo, jen k tomu "rozhodnutí" ze se na to musíme dívat s rozumem,že je to "bud a nebo" a nebo takhle to ma byt, priroda to zaridila...... musí si kazdá dozrát sama. To hold někdy trva, a nekdy potrebuje různé kroky k tomu,aby k tomu tedy dozrala,pochopila, smirila se.
Taky nez mít velmi tezce postizené díte, at to odejde hned. Tak jako tomu bylo u mě v lednu, za kazdou cenu to lamat pres koleno a zachranovat, bych asi nepodporovala. Co ma byt, stane se. Ale ja naivne verila, ze 2x se to samé prece nemůže stat.... Jen je to o iluzích, které jsou člověku brány a pak kolem sebe i kope, protože tomu nechce uvěřit a tak se nastaví obranný mechanismus.

@biedronca hlavně se dobře pojištěte,protože v této souvislosti se Vám v Turecku může cokoli přihodit a pak se nedoplatite. O zkažené dovolené nemluvím.