icon

15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?

biedronca
20. črc 2018

Snažíme se rok a čtvrt.

Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(

Strana
z9
lioness34
26. črc 2018

@biedronca bezvadny!!! Uzij si dovolenou a gratuluji ❤️ Ono není vše podle tabulek 😉

bajunka
26. črc 2018

@biedronca zrovna prvni trimestr je pro miminko nejdulezitejsi,takze pokud uz vim ze jsem tehu tak bych se alkoholu opravdu vyhla,to co budes mit v krvi ty bude mit i miminko a to je oproti tobe drobeček.Jinak verim ze to bude ok nekomu stoupa hladina hcg pomaleji proto taky nejsem pro zbytecne litani v tom nejrannejsim stadiu k dr,je z toho akorat zbytecny stres

priefi
26. črc 2018

@bajunka naprosto souhlasim s tim alkoholem, ale jen doplnim, ze mimco se prozatim zivi svymi zasobami, placenta se teprve vytvari. Az mimi vse svoje spotrebuje,.zacne brat ziviny z matky. Mi jeste dr.v 9tt rikala, ze stale se tim zivi. Docela mi spadnul kamen ze srdce, protoze jsem mela zasekany krk, brala jsem sice jen paralen, ale obvodni dr.mi ho zakazala, gynekolozka dovolila. Takze kdybych to vedela driv, netrapim se s 1 paralenem na celych 24h, ale dam si ho casteji. U toho alkoholu je v ranem zacatku problem to, ze prokrvuje a tak muze zpusobit potrat, protoze mimco neni jeste uplne pevne zakotvene.

agneska7
26. črc 2018

Gratuluji a souhlasim s holkama tomu alkoholu bych se opravdu vyhla hooodne velkym obloukem tet na zacatku se vse proste zacina teprve tvorit nerikam ve 3 trim. Kdy se uz miminko jen ,,pece do zlatova,, to treba to maly pivko jo

maximaty
26. črc 2018

@biedronca no jsi jasná těhule, jsem to psala už před pár dny 😁 hezkou dovču !!

andelka
26. črc 2018

@lioness34 moc moc ti to přeju, vidíš že to vyšlo 🍀 já zjistila tehu koncem května a už jsme měli zaplacenou dovolenou a já řešila co teď. Podle Dr bylo vše ok, žádné špinění,čípek v pořádku, minimální nevolnosti..let jsme zvládli, dovču si užili a v pondělí nás čeká NT screening. Na kontrole týden po dovolené byli všechno super. Též jsem to brala buď a nebo. O mimco jsem přišla v 18 tt,tak vím že člověk kolikrát nenadělá nic a neovlivní osud těhotenství. Když se má udržet,udrží se. Držím palečky.

vendelinka08
26. črc 2018

@andelka to me mrzi....a mohu se zeptat na pricinu? Clovek ma radost a pak prijde takova rana...musime doufat ze to dotahneme do konce a v poradku...

andelka
26. črc 2018

@vendelinka08 příčinu neznáme,ani po půl roce nejsou kompletní výsledky. Ale my jsme na ně nečekali, otěhotněla jsem po 3 měsících. Ale od začátku říkali,že to nejspíš byla náhoda,a ať moc nepočítáme s tím že se na něco přijde. Tak se jen modlím no.

lioness34
26. črc 2018

@andelka bude to dobre neboj! ❤️

rosalline
26. črc 2018

@biedronca tak si nám všem vytřela zrak :o) super!🍀❤

biedronca
autor
29. črc 2018

Neslabne! Takže snad, doufam dobrý <3
Od vcera me, ale trochu poboliva sem tam v podbrisku, ale tak to může znamenat cokoliv.Uz se nam to krati, za 2 dny domů...

biedronca
autor
29. črc 2018
moly001
Autor odpověď smazal
moly001
29. črc 2018

@biedronca Krásně sílí! Držím pěsti, ať se po návratu z dovolené dočkáte na UZ již bijícího ❤

nat
29. črc 2018

@biedronca Tak to je krasa,ktasne to vypada,drzim palce

sticker
vendelinka08
29. črc 2018

@biedronca tak to uz je krasna carka...myslim ze se dockate pozitivnich zprav...

priefi
29. črc 2018

@biedronca deloha se roztahuje, to budou ty tlaky v podbrisku.

biedronca
autor
1. srp 2018

Gestacni vacek se vytvoril, ale zatim je prázdný.Ko další příští stredu, a snad to rozhodne a bude tam nějaké emryjko.Pořád mi rika doktor,ze to je otevřene...

jarmarca
1. srp 2018

@biedronca to je krasny;) oni to takhle rikaji porad, ja poprve nedostala ani fotku, abych se moc netesila, ze se muze stat cokoliv, pritom bylo vsechno ok...berou to proste jinak nez my, uzivej si to a ver sobe i miminu🙂

nat
1. srp 2018

@biedronca supeeer,dobre to dopadne 😉

biedronca
autor
1. srp 2018

@jarmarca
@nat verim,že to dobre dopadne. Ze se tam "něco" snad objevi... verim, doufam, modlím se. Pred dovolenou mi rekl doktror ze to hcg je nizke a asi se spustí potratové krvácení . A prijela jsem s gestačním váčkem a rikal, ze je ted otazkou zda-li bude prazdny a nebo se něco ukaze, že gravidita to je,ale zatim "nejista". Moc me nepovzbudil, berou to jako "stroj" mi prijde... Ale ja vvnitne verim !

jarmarca
1. srp 2018

@biedronca berou no, ja z toho byla vzdycky spatna, ale oni jsou jen realisti a my jsme zas hormonalne zblazneny zensky😂

biedronca
autor
1. srp 2018

@jarmarca Presně..... zase se chtějí vyhnout tomu "Ale vy jste mi pane doktore říkal......" kdyby to dopadlo spatně

alcar
1. srp 2018

@biedronca on ti to rekl spravne. Nemuze soucitit s kdejakou tehuli. A rekl ti pravdu, jak to proste je. Ale dulezite je, ze tomu veris ty a to je to hlavni. Drzim pesti. 😉

biedronca
autor
1. srp 2018

@alcar jasně, oni tam mají tisíce klientek, ja to beru. Mluvil vzdy narovinu a postavil pred realitu, to je pravda. vzdy jasně, trvdě a tak a tak to proste je. Ja bych asi uvitala trosku slova povzbuzeni a ujisteni,nadejě,ale chapu , ví co se můze stat, tak raději počítají s tímto.....

priefi
1. srp 2018

@biedronca bud klidna, minule nebylo nic, ted je vacek,priste bude srdicko. Neboj. Mimi je mladsi, nez sis myslela. To ze vis termin inseminace neni info, kdy skutecne doslo k oplodneni, otazka je, kdy presne rupla folikula, jak dlouho se draly spermie pres Tvuj hled a jak dloubo TA spermie bojovala s vajickem, nez se prokousala dovnitr a pak, jak dlouho trvalo vajicku, nez docestovalo do delohy a kdy se poradne zakouslo a zahnizdilo. Nekdy si miminka davaji jo na cas. Bude to dobre, drzim pesti!

biedronca
autor
1. srp 2018

@priefi přesně moje slova, věřím ze je těhotenství mnohem mladší, vše trvalo déle a určitě to dopadne dobře! Snad....doufam......věřím.....<3

nat
1. srp 2018

@biedronca dopadne to dobre a priste bude srdicko 😉Miminko je velky bojovnik a bude 🙂

biedronca
autor
1. srp 2018

@nat <3 snad to bude bojovnicek ted jsem paradoxně víc klidnější a v pohode, tak třeba mu to svědčí.A jak uz "přežilo " Turecko, jako let, cestovani, vedra, zmena stravy a prostředí, dalsi let atd....Tož ted se jen už musi ukazat 😉

nat
1. srp 2018

@biedronca presne,zvladl tohle vse ,zvladne to ostatni 😉 A zase si myslim,ze pokud by to melo dopadnout jinak stane.se.tak uz davno.Proste tu chce s Vami byt a priste uz bude skoro mavat :-*

Strana
z9