15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?
Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca já jsem to měla podobně..říkala jsem si,že když se mnou zvládne náročný první trimestr,tak už to prostě musí být dobrý. Taky,dva lety, dovolená, náročná práce,vedro,svatba..a prcek vypadá zatím zdravě a krásně roste přesně podle TP a podle ovulace je ještě vždycky o kousek starší.
Co par dni udelam jen tak TT, pro ujištění že neslabne.Dnes to je 30 dni od ovu.
Ale v den ovu tam byli jeste 2 nepraskle folikuly takže mohli prasknout pozdeji a oplodnit se.
Nic me vůbec neboli, ani nevim ze jsem těhotná .Jak jsem psala, ve stredu se snad něco už ve vacku ukáže.
A je to opravdu tak....jeden život musí skončit,aby se mohl narodit druhý.Včera mi umřel děda.
@biedronca jeste je brzy na nejake nevolnosti a bolesti. Je to hrozne individualni. A pokud budes mit stesti, budes jen sledovat rostouci brisku bez nevolnosti 😊
Uprimnou soustrast 😔 Ale neber to prosim tak, ze je to zivot za zivot. Je spoustu deti, co se narodi a nikdo v rodine nezemre. To by se pak kazda tehule musela bat, ze o nekoho prijde. Nekdy to tak bohuzel vyjde, ze v te dobe, kdy cekas mimi Ti odejde nekdo blizky, ale neni to tim miminkem
@biedronca jako nechci Ti brát iluze ale tímhle testováním pouze vyhazujes peníze - těhotenský test bude pozitivní stále když mas hcg víc než 25 mmol a to když mas v krvi víc než 100 je jasné ze mít budeš a i kdyby klesalo tobě test vyjde krasne pozitivní...
S tím vláčkem je to normální ze není nic moc vidět. Proste počkej nic jiného nezbývá a nevyhazuj peníze za testy - slábnout by test začal když by jsi měla hcg kolem 15-20mmol a to muže trvat klidně déle než 2tydny kdyby tedy klesalo...
A pokud to budeš řešit tak se zblaznis.
Osobně si myslím ze těhotná jsi a bude vše ok ale neupinej se na ty testy a nic podobneho a hlavně ne na tabulky .... už jsem Ti to psala 😉 akorát si tím skodis ... ❤️
@priefi Přesně tak, jako nám se v rodině letos narodili, už 2 děti koncem října přijde 3 a musím zaťukat na dřevo nikdo neumřel 🙂 takže je to jen opět pověra, jelikož prostě někdy se to sejde no. A kamarádka čekala minulý rok malý a má jen tetu a teta celý její těhotenství žila ve strachu a neužívala si radosti společně s ní, jelikož se strašně díky této pověře bála, že se nedožije ani toho, aby malého viděla, ale to jí samozřejmě řekla, až po porodu, až malého uviděla. Malý v červnu oslavil rok a všichni jsou spokojení a v pořádku 🙂
@lioness34 Přesně takovou zkušenost mám i já bohužel po dlouhém snažení konečně vyšel test pozitivní hcg v krvi, také jak mělo být bohužel byl jen váček, jelikož jsem byla po IVF, tak krev brali při každé kontrole a také jsem vždy celý týden testovala. Test sílel, ale i po týdnu byl furt jen váček a místo plůdku se váček začal zmenšovat, ale HCG stále stoupalo třeba jen o 300 jednotek za ten týden, ale rostlo. Ale to byl můj špatný příklad, bohužel tehdá to nevyšlo, ale člověk nesmí ztrácet hlavu a dneska jsem, už 18+2 ono štěstí se usměje. Ale to byl jen můj špatný příklad, tím jsem chtěla poukázat na to, že ty testy fakt nic neukáží o prospěrtě těhu. Moc držím, ale palečky aby př. týden kontrola dopadla dobře 🙂 četla jsem hodně takový případů, kdy prostě došlo k oplodnění později a vše jen mělo pomalejší začátek, ale pak se vše dohnalo 🙂 a to bude určitě i tvůj případ, hlavně co je fakt to nejdůležitější klid, žádné stresy a myslet pozitivně, opravdu to strašně strašně moc pomáhá 🙂
@zetta01 Jo, taky jsem presvedcena, nebo se tim ujistuji, ze je těhotenství mnohem mladší než dle vypočtu MS. a ze se oplodnilo a uhnizdilo pozdeji. A verim, ze ve stredu přístí týden se tam tečka ukaze. A kdyy ne, tak další týden uz určitě 🙂 Věřím, jsem uz fatk v klidu a v pohode. I proto, ze mam dovolenou a ta kontrola , je co by dup 🙂
@biedronca to je moc dobře, hlavně čistou hlavu a pozitivní myšlení 🙂 já myslím, že to bude bojovníček a to pořádný po tom co absolvoval 2x let a takovou pěknou dovolenou 🙂 už teď se těším na př. středu na dobré zprávy 🙂 a vždy když se na něco těším čas rychle utíká a nás bude od př. středy za 2 týdny přesně čekat velký ultrazvuk v 21tt 🙂
Sem zvedava jak vám to dopadne. Svagrová tak mela první tehotenstvi, dostala se az k hcg okolo 3 tis ale vácek zůstal prázdný...
@rubika i já to tak měla...☹ hcg 16 000 v 5+6 tt a v 6+1 24 000...no a 6+5 pořád prázdný gestační váček..a musela jsem na potrat😢
HCG po 12.tt klesa jen mirne, v prubehu tehotenstvi je ale porad vysoke. Na nulovou hodnotu klesne az po porodu. Tudiz pozitivni tehotensky test ma zena i v den porodu.
@biedronca kolik by jsi měla být? Heled uvidíš.... já bych to nehrotila s tou revizi - pokud Vacek roste tak to hlídala...
Pokud to bude opravdu na houby tak nechat 1ms a pak se hned snažit nanovo... někde psali ze je to největší šance na otěhotnění - větší než když vynechas 3mes nebo půl roku.../

@nat DĚKUJI