15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?
Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca zrovna prvni trimestr je pro miminko nejdulezitejsi,takze pokud uz vim ze jsem tehu tak bych se alkoholu opravdu vyhla,to co budes mit v krvi ty bude mit i miminko a to je oproti tobe drobeček.Jinak verim ze to bude ok nekomu stoupa hladina hcg pomaleji proto taky nejsem pro zbytecne litani v tom nejrannejsim stadiu k dr,je z toho akorat zbytecny stres
@bajunka naprosto souhlasim s tim alkoholem, ale jen doplnim, ze mimco se prozatim zivi svymi zasobami, placenta se teprve vytvari. Az mimi vse svoje spotrebuje,.zacne brat ziviny z matky. Mi jeste dr.v 9tt rikala, ze stale se tim zivi. Docela mi spadnul kamen ze srdce, protoze jsem mela zasekany krk, brala jsem sice jen paralen, ale obvodni dr.mi ho zakazala, gynekolozka dovolila. Takze kdybych to vedela driv, netrapim se s 1 paralenem na celych 24h, ale dam si ho casteji. U toho alkoholu je v ranem zacatku problem to, ze prokrvuje a tak muze zpusobit potrat, protoze mimco neni jeste uplne pevne zakotvene.
Gratuluji a souhlasim s holkama tomu alkoholu bych se opravdu vyhla hooodne velkym obloukem tet na zacatku se vse proste zacina teprve tvorit nerikam ve 3 trim. Kdy se uz miminko jen ,,pece do zlatova,, to treba to maly pivko jo
@lioness34 moc moc ti to přeju, vidíš že to vyšlo 🍀 já zjistila tehu koncem května a už jsme měli zaplacenou dovolenou a já řešila co teď. Podle Dr bylo vše ok, žádné špinění,čípek v pořádku, minimální nevolnosti..let jsme zvládli, dovču si užili a v pondělí nás čeká NT screening. Na kontrole týden po dovolené byli všechno super. Též jsem to brala buď a nebo. O mimco jsem přišla v 18 tt,tak vím že člověk kolikrát nenadělá nic a neovlivní osud těhotenství. Když se má udržet,udrží se. Držím palečky.
@andelka to me mrzi....a mohu se zeptat na pricinu? Clovek ma radost a pak prijde takova rana...musime doufat ze to dotahneme do konce a v poradku...
@vendelinka08 příčinu neznáme,ani po půl roce nejsou kompletní výsledky. Ale my jsme na ně nečekali, otěhotněla jsem po 3 měsících. Ale od začátku říkali,že to nejspíš byla náhoda,a ať moc nepočítáme s tím že se na něco přijde. Tak se jen modlím no.
Neslabne! Takže snad, doufam dobrý <3
Od vcera me, ale trochu poboliva sem tam v podbrisku, ale tak to může znamenat cokoliv.Uz se nam to krati, za 2 dny domů...
@biedronca tak to uz je krasna carka...myslim ze se dockate pozitivnich zprav...
@jarmarca
@nat verim,že to dobre dopadne. Ze se tam "něco" snad objevi... verim, doufam, modlím se. Pred dovolenou mi rekl doktror ze to hcg je nizke a asi se spustí potratové krvácení . A prijela jsem s gestačním váčkem a rikal, ze je ted otazkou zda-li bude prazdny a nebo se něco ukaze, že gravidita to je,ale zatim "nejista". Moc me nepovzbudil, berou to jako "stroj" mi prijde... Ale ja vvnitne verim !
@alcar jasně, oni tam mají tisíce klientek, ja to beru. Mluvil vzdy narovinu a postavil pred realitu, to je pravda. vzdy jasně, trvdě a tak a tak to proste je. Ja bych asi uvitala trosku slova povzbuzeni a ujisteni,nadejě,ale chapu , ví co se můze stat, tak raději počítají s tímto.....
@biedronca bud klidna, minule nebylo nic, ted je vacek,priste bude srdicko. Neboj. Mimi je mladsi, nez sis myslela. To ze vis termin inseminace neni info, kdy skutecne doslo k oplodneni, otazka je, kdy presne rupla folikula, jak dlouho se draly spermie pres Tvuj hled a jak dloubo TA spermie bojovala s vajickem, nez se prokousala dovnitr a pak, jak dlouho trvalo vajicku, nez docestovalo do delohy a kdy se poradne zakouslo a zahnizdilo. Nekdy si miminka davaji jo na cas. Bude to dobre, drzim pesti!

@biedronca bezvadny!!! Uzij si dovolenou a gratuluji ❤️ Ono není vše podle tabulek 😉