icon

15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?

biedronca
20. črc 2018

Snažíme se rok a čtvrt.

Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(

Strana
z9
utrikocku
8. srp 2018

@biedronca to mě moc mrzi, ted tě asi žádným slovem nepodporim :-/ uvidíš za týden. Ale pozitivni opravdu je, ze to bylo tvé prvni IUI a ještě komplikované nemocí. Jistě se brzy zadari, tak jak si prejes. Ale chápu, ze ted to zklamání je velké a také vyčerpání z protahovaneho čekání...

lioness34
8. srp 2018

A jinak pokud to bude blby tak se upni na něco jiného a řekni si ze zhubnes a začni si dělat plán a cvic nebo změníš postavu apod přestěhuj věci doma a naplanuj další dovolenou ... záměr se na něco jiného - vím ze to je těžké ale je to nejrychlejší cesta. Známa takhle nemohla otěhotnět - manžel řekl ze budou řešit pozemek a dům a v ti ránu byla těhotná.... proste se zaměřila na bydlení atd. Sama sebe přesvědčí ze teď ne a bude něco jiného nebo se zblaznis a nepůjde to vůbec.

biedronca
autor
8. srp 2018

@lioness34 ja po potratu jsem v lednu jsem a pohnojeni asi nebylo.

zetta01
8. srp 2018

@biedronca tak to je mi opravdu strašně moc líto ☹ a věř mi, že po tom čím vším jsem si prošla já a kolikrát byla naděje a pak opět zklamání a čím víc těch nadějí a zklamání bylo, tak to bylo jen horší, takže opravdu vím moc dobře, jak ti je. Ale neztrácej naději, ono hold někdy si člověk musí projít nejdříve tím špatným než se dostaví to dobré. Ale to přijde hlavně člověk nesmí ztrácet naději a věřit a opravdu je fakt moc dobrá rada se zaměřit na něco jiného. Já jsem po potratu začala zdravě jíst, cvičit dala dolů nějaké to kilo a za 2 měsíce se štěstí usmálo 🙂 Uvidíš že to tak bude i u tebe 🙂

lioness34
8. srp 2018

@biedronca já vím ze to tak bylo už v lednu... proste pokud to teď nevyjde tak do první MS se chránit a pak už ne a zaměřit se na vše možné jiné než tehotenstvi. Vím ze je to těžké a vím ze si myslíš ze to jsou kecy a kdo toto tvrdí nevi co mluví apod ale věř tomu proste se musíš nasrat a říct si ze holt zeď si dam pauzu od snažení řešení a zkusíme to po novem roce.... do vanoc začni běhat cvičit nebo plavat - třeba mas bajecnou postavu a třeba ne já nevím ale zamakej na sobě ať zamestnas hlavu. Každý den cíl cvičení - ať myslíš na něco jiného. Doma vymaluj prestehuj nábytek ať nemyslíš jen 24h denně jak otěhotnět a ze to zase nevyšlo....nechranila bych se ale ani se aktivně nesnazila ze jsou asi plodné dny.... nech i sex volný průběh

lioness34
8. srp 2018

@zetta01 přesně 😉

anetka9
8. srp 2018

@lioness34 Já bych to teda nenechala a na revizi bych šla...mám to stejný za sebou..váček rostl ale nic v něm nebylo, pak sem začla špinit a nic se stejně nedělo, byl tam ani kousek se neodloučil, jen přestal růst..to musí prostě ven..nehledě na to, že mi ji dělali v 10tt, takže jsem byla zbytečně dva měsíce "těhotná"...

andelka
8. srp 2018

@biedronca já bych ještě počkala. Vím že v minulém těhotenství jsem měla v 4+0 malou dutinku,v 5+0 větší a embryo se ukázalo v 7+0 i se srdíčkem. Ten týden bych počkala,radši než třeba jít zbytečně na revizi.

lioness34
8. srp 2018

@anetka9 vidíš a já bych to nechala protože začne špinit a telo si poradi samo - lepší než nástroje atd a navíc čím lip si poradi tím lip pak podle mě jde otěhotnět - já jsem i proti vyvolavackam atp pokud to není nezbytné nutné je lepší nechat ať si telo poradi samo...

lioness34
8. srp 2018

@anetka9 navíc podle mě by se ti rozjela silná menstruace když jsi špinit začala - takhle to bývá..

biedronca
autor
8. srp 2018

@lioness34 to si piš, že na celé otěhotnění ted zvysoka seru! A klidně několik měsíců,nebo prostě az dozraju k tomu, ze bych zase mozná chtěla. Ted ne, ted zavrhuju vsechno co se tyče snažení.
Proste dva potraty behem půl roku je moc.
A nejraději bych,abych na revizi nemusela, at to odejde samo. Bez zasahu...

biedronca
autor
8. srp 2018

@anetka9 Ja bych rada, kdyby to odešlo samo. Jenze ja nespinim, nekrvacim, nic me nebolí..

biedronca
autor
8. srp 2018

@utrikocku a já si rikala, ze se prece tro samé tomu samému cloveku nemůze stat 2x. Ikdyz jsem cetla ze ano, stava se to a kolika zenským... ale byla jsem presvedcena, ze u mě ne, nevim.
A fatk jsem tentokrat verila, opravdu jsem verila. Rekli to rodicům....

biedronca
autor
8. srp 2018

@andelka Vsak tyden cekame..ale to jsme uz cekali tento tyden. ale asi to je bude jasné, říkal doktor ze proste kdyz je vacek 1,5cm velky, mělo by v něm být pomalu i srdíčko. Ale tam není ani naznak....

bajunka
8. srp 2018

@biedronca a co treba zajit jeste v prubehu pristiho tydne nekam do nemocnice na pohotovost kde maji i lepsi Utz nez u klasickeho doktora at te zkontroluji tam.

biedronca
autor
8. srp 2018

@bajunka jsem v CARU na ultrazvuky.

kejt29
8. srp 2018

Ja to mela stejne, vacek nejdriv rostl, ale hcg jelo pomaleji, nez ma. Nakonec se spustil potrat, ale stejne jsem se nevycistila a revize me neminula. Muj vacek mel taky 1,5cm. Ono to vyjde, jen proste tohle jeste neni to prave a zdrave embryo. Budu moc drzet palce at je tohle brzo za tebou a do tretice uz to vyjde!

anetka9
8. srp 2018

@biedronca Chápu, že chceš sama, přirozeně..ale já začala špinit až v 9tt, nevím kolik jsi ty, ale taky bys mohla ještě měsíc čekat..navíc mě by se to možná rozjelo, ale špinila jsem 4 dny, váček se ani nehnul, už sem byla 10tt a doktorka říkala, že to taky může odcházet měsíc, pak tam kousíček zůstane a stejně na revizi musíš, tak jsem řekla, že na ni jdu rovnou, ať už je to za mnou..jo a to ještě říkala, že když se krvácení rozjede moc, že mám jet na pohotovost, že taky hrozí značná ztráta krve..

lioness34
8. srp 2018

@biedronca to přijde časem neboj - když začne klesat hcg začneš špinit a krvacet. Doktoři to chtějí mít vyřešené raz dva aby měli klid... nechala bych to... pokud by jsi neměla nějaké šílené bolesti apod myslím si ze si s tím poradi telo samo nejlíp

arevb
8. srp 2018

@biedronca a jaky Ti vychází týden podle MS? Já šla poprvé po 2 carkach na testu na gyndu až v 9tt, byl je váček, měla jsem přijít na kontrolu za 2 dny, ale už druhý den se rozjelo krvácení, revizi jsem odmítla, abychom se mohli začít snažit hned po další MS, doktor mi předepsal nějaké tablety na dočištění a všechno odešlo z těla samo

vendelinka08
8. srp 2018

@biedronca to me moc mrzi...verila jsem ze to nakonec dobre dopadne. Jinak vloni pro me byla revize vysvobozenim...cekala jsem tyden a pak jeste jeden..take jsem nespinila..nic me nebolelo..spise me stale rostl vacek a mimco uz se nevyvijelo...tak se drz...a asi bude lepsi to ted nechat byt...

biedronca
autor
8. srp 2018

@anetka9 to asi chápu možná nejlépe je jít na revizi hned...

biedronca
autor
8. srp 2018

@arevb 7tt

biedronca
autor
8. srp 2018

@andelka jsem 7tt a ani náznak emryjka..

andelka
8. srp 2018

@biedronca ale // jsi měla později ne? Já jsem celou dobu byla o týden míň než jsem myslela. Na druhou stranu jsem od začátku špinila,a pak to stejně nedopadlo. Asi lepší takhle z kraje než jak já v 18 tt. Teď jsem v 15 tt a jsem nervózní jak..protože mně prostě překonaný 1. trimestr a výborný NT screening neuklidní no.
Tak uvidíš. Když by to bylo blbý,tak pro tělo lepší kdyby si poradilo samo,bez revize. A pak klidně si dát pohov a věnovat se něčemu jinému. Stejně na další snažení musíš být psychicky připravená. My jsme zkusili po 3 měsících,dřív jsem neměla odvahu a chuť.
Jo a bohužel znám dost žen,kterým se to stalo víckrát. Ale pak se povedlo. Jedna dostala zrovna minulý týden poprvé průkazku,v 8 tt,po potvrzeném srdíčku. Předtím 2x bez embrya.

snezenka123
8. srp 2018

@biedronca moc mě to mrzí..prošla jsem si tím v lednu...dva dny po vánocích jsem začala špinit i přes užívání utrogestanu, a na pohotovosti se to řešilo, krev, za dva dny další krev, utr, a po týdnu znova utz..a tam jen prázdný váček☹díky tomu utroši byl navíc ještě větší, než by měl být, dle utz 8+6 dle ms jsem měla být 6+5tt..taky mi řekl tehdy doktor, že se to stává, že se tomu říká anembryomola...že se hned na začátku stane nějaká chyba a embryo se nevyvíjí...vlastně se založí jen ten gestační, ale už ne žloutkový, z něhož jde potom zárodečný terčík a embryo...
Řešila jsem se svým gyndařem, zda to nechat to vyčištění na přírodě, tak říkal, že u téhle diagnozy hrozí, že tělo se chová dál těhotně a může to potom nadělat neplechu...že někdy to odejde samo, ale většinou se musí na vyčištění.
Já nechtěla kyretáž a přemluvila jsem v nemocnici primáře, aby mi dali ty potratové tablety..bylo to teda peklo, takže za mě nedoporučuji ještě týden jsem musela brát potom kapky, jelikož jsem se špatně vyčistila a zůstávali zbytky v děloze a i tak mi hrozila revize..no nakonec to dopadlo ok...
Po první po potratové ms jsem otěhotněla a jsem nyní 26tt🙂
posílám hodně sil...❤

priefi
8. srp 2018

@biedronca to je mi lito, ale nadeje umira posledni, treba se tam to mimisko jeste objevi. Brali Ti krev?

biedronca
autor
8. srp 2018

@priefi jo brali...

biedronca
autor
8. srp 2018

@snezenka123 jojo anembryomola rikal no..

priefi
8. srp 2018

@biedronca a kdy budou vysledky?

Strana
z9