15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?
Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca mrzí mě to...mě dávali naději taky do ještě dalšího utz, ale už v tom 5+6 říkali, že by mělo být něco vidět, ale pořád byli v nemocnici doktoři jakoby pozitivní, že počkáme, uvidíme. HCG taky rostlo..ale ne úkázkově dvojnásob..i když bylo vysoké.
No a na dalším utz po týdnu v 6+5 tam prostě stále nic nebylo a taky mi dali hned dva dny na to termín revize😔
A ty tuhle diagnozu máš podruhé? mě řekli, že anembryomola je něco, co se stává málokdy, že většinou se stává, že z důvodu nějaké chyby genetické, nebo jiné, se miminko založí, ale přestane se vyvíjet, nebo už je srdíčko a potom najednou není a je to prý mnohem horší...vysvětlovali mi to tak. Že v tomhle případě to miminko se ani nezačne vyvíjet, a jeho růst se zastaví hned na začátku těhu..ale i tak to pro mě bylo už dítě, o které jsem přišla. Ač jeho život skončil ještě ve fázi shluku buněk, přesto mě to dost bolelo a nesla jsem to těžce😢
@snezenka123 No přesně tak... prostě jsem o " to" přišla.
Poprvé tj v lednu prostě přišlo spinení, a hcg začalo klesat o týden krvácení a potrat.
@biedronca je mi to vážně líto, ale člověk se musí sebrat a zkusit jít dál...mě doporučil dr a i mi ji napsal ..kyselinu listovou 1000mg bere se obden, jako prevence vývojových vad..brala jsem ji od potratu, pila kontryhel a zadařilo se. Sice i tak to bylo komplikované..krvácela jsem , špinila týden před termínem ms..a i týden po // na testu..brala utroš, chodila co týden na ko, byli to nervy..ještě i v 15 tt jsem špinila...
posílám hodně sil, a musíš věřit, že příště už to vyjde, já taky věřila, i když to bylo těžký❤
Také jsem poté co jsem v lednu potratila začala užívat kyselinu listovou, pila čaj z kontryhele (doporučují to po potratu na posílení dělohy) zdravý životní styl se snažím držet již delší domu, ale tím jak jsem byla doma, do toho vánoce, tak se rychle zase sklouzlo k tomu nezdravému. Takže jsem se od února do toho znova pustila a nevím zda-li tohle pomohlo v dubnu k otěhotnění, ale minimálně to tomu něčím dopomohlo.
@biedronca jsi silná zena, nezlomi tě to, musíš být pripravena a silná na druhý pokus, ted se to pohnojilo a pak na to vlitnete a chytne se to, když to teď nevyjde tak asi to takhle mělo být, třeba by se mimi nevyvijelo jak by melo, já vím že je to bolestive, vím o čem mluvim, moc ti drzim palecky, ono to vyjde neboj 🍀 🍀 🍀 🍀
@snezenka123 Jenze ja vzdy věřím,že to už konečně přístě výjde.. a kdyz to vyšlo,tak ledová sprcha a zklamání. Clověk věří, bere to pozitivně, nehrotí to... a pak šup, a pád dolů. Na hubu.
@zetta01
@renuliena
@snezenka123 Ja si prostě ted potřebuju odpočinout od toho snažení a kolotoče, to je porad CAR, léky, hormony, krev, UZ, atd atd.... chci pár měsíců, prostě KLID. Nerešit..
Jenže zase se říka ze po potratu , nebo po revizi je POHNOJENO, tak tím tuplem se snažit...
@biedronca ano tohle se říká, já když vemu sebe, tak od svatby v 8/2015 co jsem vysadila prášky a začali jsme se snažit, různá vyšetření, různá léčba nakonec teda jsme skončili v centru kde od začátku přípravy na IVF v 9/2017, tak ikdyž to bylo těžké ( jelikož se embryjko vždy uchytilo, vždy jsme se dostali o kousek dál, ale výsledek stejný) tak jsme to zkoušeli, když to šlo znova a znova. Prostě jsme si řekli, že to bereme prostě celé jako 1 pokus vč. ketů z 1.IVF a že pauzu dáme, až potom co vybereme všechny embryjka. Ze začátku to bylo děsně na hlavu ráno jsem vstávala i v 5 ráno a dělala test a to jsem, už třeba od půlnoci nespala a čím víc jsem v tom byla, tím víc jsem se s tím srovnala, neřešila to a do posledního pokusu šla fakt s čistou hlavou, vůbec na to nemyslela, ani jsem po KETU neležela, díky jiným starostem na embryjko ani nemyslela nijak a test jsem dělala až 9. den a to jen proto, at vím když půjdu do centra. Jak se říká ono štěstí se musí pokoušet, ale strašně moc záleží na tom, jak ty se cítíš, pač jestli máš pocit, že už je toho na tebe moc, potřebuješ si odpočinout, tak to udělej. Je fakt si to urovnat v hlavě, dát se do klidu a pohody, jelikož jestli toho budeš mít plnou hlavu, tak to nic dobrého nepřinese spíš naopak
@biedronca snazit se muzes tim stylem..ze to prave vypustis..a budete se proste milovat kdykoli...bez hormonu a leku a stresu...ono je to fakt na hlavu...ta touha a vse kolem...asi je lepsi nevedet kdy jsou plodne dny..atd proste to ted nechat byt a odpocinout si...a pokud telo uzna za vhodne znovu otehotnet..tak to tak bude...
@vendelinka08 Nooo přesně tak!! Samozřejmě, že budeme mít nechráněný sexík,ale tím že ja vlastně ovulaci nemam, protože mam PCOS (MS ale jo), prostě nerostou folikuly,tak ja vlastně ted ani nebudu vedet jestli vubec se stal zázrak a ovulace bude. Takže tím tuplem je to dobre, nebude se nic hrotit, "směrovat sex do plodných dnů"... vše bude plynout, necham to tak, volně a rozhodně nebudu se dopovat hormony, chodit na UZ a stresovat se.
Ale povídej, co ty???? 🙂
@vendelinka08 presne tak. Nam se taky podarilo druhatko, kdyz jsem vypla. Rekla jsem si, ze proste na to kaslu a ze to vyjde v prubehu kvetna, abych manzelovi ke 30 nadelila pozitivni test a sobe ke 30 miminko. Nakonec se zadarilo v dubnu bez planovani z me strany
@biedronca ja celkem v pohode...jeste musim cekat tyden na dalsi kontrolu a doufam ze uz bude bit srdicko..take se toho bojim..vim..ze vse muze byt najednou uplne jinak...unava je stale..nevolnosti v norme...vetsinou vecer je mi tak nejak tehotne. Ale hlavne nedavam ta horka...fakt ne...dnes pojedu s detma na bazen..ale nejradeji bych byla zalezla doma...take je to uz nebavi..v tom horku se neda nic delat...a za tri tydny konec prazdnin...
Holky, a víte co je paradox..... ja dneska dostala zvýšený plat, dostala jsem vyplatní pásku a mám v základu o 3 tis více! Takže asi prostě si mam ty "penízky" ještě užít, bez mimča! 🙂
@biedronca pri prvom tehu som spočiatku mala len veľký vačok bez mimča (a podľa slov dr tam to mimčo vtedy už dávno malo byť), bola som kvôli tomu aj v nemocnicic a mimčo sa nakoniec ukázalo, ale drahoty robilo poriadne. No a z toho prcka je už dnes 11 ročná slečna. 😉
A čo sa týka otehotnenia s PCOS (ak nejaké cykly bez tabletiek a injekcií boli, tak anovulačné), tak som žiarivým príkladom toho, že aj tehu s týmto syndrómom nie je nemožné. Síce som si počkala 8 rokov, kým som otehotnela(PRIRODZENE!!!) a donosila, ten zázrak sa stal. Je to síce otrepaná fráza, a sama som na ňu bývala doslova alergická, ale to čo mi pomohlo bolo: "Nemyslieť na to."
Prajem veľa šťastia 😉
@bielanevesta JO zázraky se dějí, ja v to věřím.
Uz jen to že inseminaci vyjde jednomu páru z 10. A my byli ten "štastný pár" a podařilo se. Ikdyz bohužel nevyšlo :(
Ja vim,že to vzdy vyjde, kdyz to nejméne cekame, kdyz zaměstnáme hlavě, kdyz vypneme, nemyslíme na to. Jen k tomuto "stavu" si musí každá z nás dozrát sama.....
A 8 let snažení je pro mě nepredstavitelná doba, to je šílenost.....
@biedronca to je práve ono, každý si k tomu musí nájsť cestu sám, univerzálny recept bohužiaľ neexistuje. ☹ U mňa tá cesta bola poriadne tŕnitá a psychicky veľmi náročná (popísané v mojom blogu)
@renuliena můžu se zeptat, píšeš, že máš PCO a měla jsi alespoň normálně menstruaci? Já teda mám také PCO, ale s tím, že bez prášků MS vůbec nemám a mimčo teď čekáme díky KETU. Kolikrát jsem se chtěla zeptat dr. ale vždy na to za ten měsíc zapomenu, jestli je nějaká možnost, že by se mi to třeba po porodu srovnalo a další dítě by mohlo být přirozenou cestou.

@biedronca a ve kterým jsi tydnu? Uvidíš ještě za tyden, třeba se tam něco ukaze, myslim na té a držím palečky 🍀 🍀 🍀