16 dní zpoždění MS, negativní test

madla1980
3. srp 2015

Ahoj, poradíte někdo? Dnes mám 16.denní zpoždění, test negativní, ale celý den se mi motá hlava a mám lehké nevolnost...testy jsem dělala 2 od dvou ruzných výrobců, takže těhu asi ne...přemýšlím nad vyvolávačkou, ale nechci do těla pumpovat zase hormony...o mimi jsme se teď začali snažit...může mi proběhnout ovulace, když MS zatím nedorazila? Děkuji všem za jakýkoliv názor, odpověď, radu...

partyzanka91
3. srp 2015

ahoj, já bych každopádně zašla k doktorovi-gyn.. Udělal by utz, odběry zjistil co se stalo a pak by se s váma dohodl na postupu co dál. Určitě by vám nevnucoval vyvolávačku kdybyste jí nechtěla. Takhle na netu se toho v tomhle případě moc nevyřeší.
Přeju hodně štěstí aby se mimi brzo povedlo

madla1980
autor
3. srp 2015

Děkuji...uvidíme co doktor na to...hezký den přeji

karlajasmine
3. srp 2015

@madla1980 Jestli jsi nedavno vysadila prasky muzes mit proste rozhazeny cyklus a mohla jsi mit hodne opozdenou (nebo taky zadnou) ovulaci..
Zkus si pristi mesic merit bazalni teplotu.. podle toho poznas kdy/jestli probehla ovulace a muzes si pak spocitat kdy zhruba dostanes menstruaci (11-16 dni od ovulace).

madla1980
autor
3. srp 2015

@karlajasmine ...brala jsem antikonc.cca nějakých 10 let v kuse...pak těhotenství na první pokus - zaplatpánbuh - no ale po těhu se to všechno rozházelo...dr. mi nasadil antikonc.znovu na úpravu...vysadila jsem ji na začátku ledna 2012 - rok jsem téměř MS neměla...tak mi nasadil norethisteron...pak se to jakžtakž upravilo. ale je fakt, že prášky neberu skoro 4 roky a ovulační příznaky na sobě téměř nepozoruji - dříve bez problému jsem poznala...tu bazální teplotu zkusím - včera večer (vím že se měří ráno) jsem naměřila 37,2...dnes ráno 36,7... trošku stres posledních 14 dnu byl, to je fakt...mate mě to motání hlavy a neustálá lehká nevolnost...ale je fakt, že jsem se nesetkala s tím, aby bylo těhu bez pozitivních testů...jo a moc děkuji za tvou odpověd 🙂

karlajasmine
3. srp 2015

@madla1980 Tak v tom pripade bych urcite zkusila tu bazalni teplotu 🙂 .. na netu se muzes zaregistrovat do ruznych programu ktere ti vytvori graf z tech teplot a nahodi ti to jestli ovulujes nebo ne a pripadne zhruba kdy 🙂.. napr fertilityfriend.com, nebo i ruzny cesky.. z hlavy nevim ale na googlu urcite neco najdes 🙂

zo_ja
3. srp 2015

Je dost žen, kterým těh. test nefunguje, i když jsou těhotné několik týdnů. Taky může mít tělo výkyv, zpoždění. Nebo mohla ovulace proběhnout později, než si myslíš, seš těhotná a na testu se to ještě neprojevilo protože k otěhotnění došlo později, než předpokládáš a k tomu je hladina hormonů třeba ještě nízká - to je dost individuální. Test dělat ráno s ranní močí, tam je nejvyšší koncentrace, ale to jistě víš.
Další možnost je nechat si nabrat HCG z krve v laborce - nestojí to tolik, a pokud se chystáš k dr., tak bych si nechala udělat prvně tohle ke zjištění stavu věcí než vyvolávačku "naslepo". Samozřejmě záleží, jestli dr. zjistí ještě něco jiného. Plus teda pokud nejsou jiné důvody, tak já bych s tou vyvolávačkou stejně počkala, tělo má jednou za čas nárok na výkyv a je lepší, když se s tím vypořádá samo, než když se do toho zasahuje.

madla1980
autor
3. srp 2015

@zo_ja děkuju...také si myslím, že je lepší s tou vyvolávačkou počkat...vůbec se necítím ve svém těle...stačí když si zacvičím, před 14ti dny to bylo ok a teď jsem hned zpocená a ufuněná...první test jsem dělala mamatest 10 a ten druhý z drogerie teta - nevím co to je - a asi 4 dny po sobě...počkám ještě zítra a ve středu půjdu k dr. - at se snaží 🙂 přeji všem hezký podvečer a děkuji!!!

luna1986
4. srp 2015

Ahojky holky, chtěla jsem se vás zeptat... Den po ovulaci jsem měla pohlavní styk- chráněny... Minulý týden v úterý jsem měla dostat MS a nic...od pátku do neděle jen malé špineni... Včera a dnes jsem si dělala test a negativní... Kdybych byla těhu, tak už by byl pozitivní? Nemáte někdo zkušenost? Mám trošišku nervy... Vždy jsem měla MS po 28 dnech..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru