16 dni zpoždění, tt negativní
Ahoj děvčata, měl někdo něco podobného? Jediné co vím, že podle včerejšího ultrazvuku těhotná “asi” nejsem. To asi mě znervózňuje. Jinak prý děložní sliznice nízká, takže pravděpodobnost, ze se mimco chytlo je mizivá. Jsem objednána na krev/ hormony a podle výsledku pak vyvolávačka. Měl to někdo podobné. Je to takový divný stres, raději bych už to dostala, ať zase můžeme pokracovat. Snažíme se rok.. to byla taková první naděje ze něco vyšlo.
Nevím jestli má cenu si nechat z krve dělat HCG jako samoplatce, snad by to mělo jít. Lékařka mi ho v zadance nezaskrtla, tím asi naznačila, ze šance - nulová.
Chápu, ze už by davno mělo být něco vidět. Proste mě znervoznelo to její ASI nic.
@andreakriskova Ahoj, mám to podobně, zpoždění mám 9 dnů,test negativní, snažíme se rok a půl... Mám cystu, takže to zpoždění může být způsobeno tím nebo stresem,atd...
@lentiluse ahojky, tak aspoň nejsem sama. Cystu mi teda včera vyloučila a mám pít Infolic. Už mi z toho jde hlava kolem :/ a to jsem si řekla, ze se tím nebudu stresová jako před rokem.. ovulacni testy, sledování všeho.. tak jsem to hodila za hlavu, ze to tak resit nebudu a ono to dopadne. No a místo toho tohle :/
@andreakriskova přesně.Taky jsem testovala a sledovala kde co,teď když na to kašlu, stejně nic.Dneska se chystám volat gynekologovi.

Tak nízká děložní sliznice opravdu na dítě moc neukazuje ☹. Klasický test z moči je předpokládám taky negativní. Na druhou stranu bez výsledků těch hormonů ani doktorka nemůže říct 100% cokoli - mohla jsi mít ovulaci kdovíkdy, takže ještě nemusí být nic vidět a i na nízké sliznici se mohlo embryo uchytit.