icon

17DC jsem slabě špinila, co by to mohlo být?

pankafe
1. led 2015

Ahoj holky,

už jsem taky jelen, tak se chci poradit. Jsem dnes 17 DC a po ránu jsem slabounce špinila, bylo to jen na toaletním papíru po utření. Špiněním mi vždy začíná MS, ale tu čekám až za 9 dní.
Mohlo by to možná být zahnizďování, ale háček je v tom, že si nejsem jistá, kdy byla ovu. Nejplodnější ovu hlen jsem měla před 6 dny. Podle píchání ve vaječnících jsem myslela, že ovu proběhla před 3 dny. BT jsem neměřila pravidelně, nelze se podle ní řídit. Podle ovu testů vycházela ovu pravděpodobně na období před 4-3 dny.

Co myslíte, že by mohlo být to dnešní zašpinění? Normálně jsem nikdy v průběhu cyklu nešpinila. Díky všem 🙂

akmitaf
2. led 2015

Je brzy - může to být cokoliv - já bych se přikláněla k uhnizďování, ale budeš si prostě muset počkat, to se nedá nic dělat.

pankafe
autor
3. led 2015

@akmitaf Je mi to jasné. Spíš mě mate, kdy ta ovu mohla být. Takže se podle toho špatně dělají jakékoliv závěry 🙂 Ale dík za odpověď.

nonacek
3. led 2015

@pankafe muže to byt zahnízdění..
a co testovala jsi od te doby?

matra
5. led 2015

Zdravím, já jsem tuším 18 DC, užívala jsem 2 měsíce Nuvaring a vysadila 17.12.. MS přicházela jakoby 2 dny, jakoby začla a nic a pak druhý den jakože slabě a už teda začla, tak nevím odkdy počítat :-/ Jinak v počítané době ovu přesně 1.1. byl sexík a teď jsem zvědavá co z toho bude, či nebude 🙂 Po ovu jsem měla naružovělý výtok při utírání, a pobolívá mě v podbřišku.. Což může být z nadměrnější konzumace čočky, ale nafouklá nejsem, tak nevím.. 😀