icon

3 dny zpožděná MS, test negativní. Těšíme se zbytečně?

6ruzicka
27. srp 2015

Ahoj holky,mám 3 den co měla přijít MS a nic 🙂. Tak jsem si udělala těhu test a je negativní. ☹ Co může být špatně. Miminko chceme už jsem si říkala jak chlapa potěším a zatím nemám čím. Děkuji za každou radu.

bajana
27. srp 2015

Neviem,čo chceš poradiť. Testni o 3 dni znovu (ranný moč samozrejme), potom zase znovu a ak by meškala MS 14 dní, zájdi za lekárom. Raz to vyjde.

terez225
27. srp 2015

@6ruzicka nechci dávat falešné naděje, ale mě vyšel pozitivní test až 14 dní po vynechání 😀 Třeba byla později ovu. Jak je uvedeno výše zkus testovat později.

nella1989
27. srp 2015

Dobrý večer děvčata. Mam 5 den spoždění dnes test negativní. ( aspon mi to tak příjde) je fakt že už to mam asi vsugerovany a ducha jsem tam viděla ale manžel ho nevidí. Je možne že se to ukaže později? Mam citivá prsa, což jindy nikdy nemívam. Snažíme se rok a půl, už jsem byla i u doktora, jenže bohužel muj gynekoog je tak trochu podivín, zeptal se mě zda souložíme... ( samozřejmě že ano) Doktora měním,jelikož to jsou same forky...

aida123
27. srp 2015

Píše se, že test se má dělat týden po vynechané menstruaci. Já už se párkrát taky těšila a pak to normalne přišlo. Ted to čekám za dva dny a už me klasicky boli břicho ☹ Vyzkoušeli jsme už kdeco. ..

nella1989
27. srp 2015

V unoru my vysel test pozityvni. Po 14 dnech od vynechani dr. Na ultrazvuku nic nevidel. Potom jsem zacala krvacet. Prisla Ms. Ale jina. Bolestiva s kousky. Dr mi rekl ze to bylo proste jen spozdeni. Vzal mi krev a uz tam bylo jen 68

elleonorecka
27. srp 2015

Nejspolehlivější je, když si žena hlídá svůj cyklus, měří si teploty a zapisuje si všechno.. je to rychlejší než test 🙂... Mně se občas stane, že mám cyklus i víc jak 50 dnů a těhotná sem nebyla.. takže zkusit třeba za pár dnů 🙂, držím palce 🙂

siima12
27. srp 2015

Ahoj holky, já mám spoždění 18 dní. Poslední MS 15.7 ale vjetšinou jsem měla spoždění o dva dny. Tak je to divné
Testy jsem už dělala a negativní :( u dr. Jsem byla dělala mi ultrazvuk a nic. Píchla mi injekci na vyvolání MS. Pokud by nepřišla do 14 dnů tak mám přijít. Mám strach co se to děje.

nella1989
28. srp 2015

Holky vidíte něco?

netanel
28. srp 2015

@nella1989 já teda ne, promin

dzogobela
28. srp 2015

@siima12 To se mi stalo taky minulý měsíc. Cyklus jsem nakonec měla asi 68 dní. Byla jsem u doktorky, píchla mi injekci a cca za týden přišla i MS. Teď už má zase spoždění 4 dny a testy negativní... Ale u mě je to asi způsobeno vysazením prášků v květnu. Tělo se s tím nějak nemůže poprat... Ale neboj, nemusí se dít nic, doktorka mi říkala, že se to prostě občas stane a ani k tomu nemusí být žádný důvod 🙂

nella1989
28. srp 2015

Snad mi s tim konečně pomuže nová doktorka ke které jsem objednana 15.9. Mam dvouleteho syna, a za tu dobu jsem měla MS asi 6x z toho ted 3 měsice po sobě pravidelně. To spožděni ted , jsem už doufala že si k nam miminko našlo cestu. Ale ai bohužel. Díky moc všem.

siima12
28. srp 2015

@dzogobela Děkuji, tak doufám že mrška přijde 🙂