5 dní zpožděná menstruace, testy negativní
Ahoj 🙂 Mám už 5 dní zpoždění MS a testy jsou stále negativní. Asi se zblázním 😀 Ukázal Vám test druhou čárku některé až později? Popřípadě kdy? 🙂

@tereza1234566 jo a testy už jsem dělala 3...😀
@kattherinne jo takhle,ale tak aspon bych verila,ze se to povedlo 🙂 no ja testuju jak blazen :D uvidime zitra,tak si dame rano vedet,drzim palecky,snad se na tom povede a najdeme ne tam // ! 🙂
@tereza1234566 snad usnu,nebudu moct dospat...😀 Hned jak se ráno vzbudím at už to bude kdykoliv,hned půjdu na to a písnu,tak tfuj tfuj a vstát levou nohou...😀 Držím všechny palečky,co mám...😉 A pro dnešek dobrou noc...😉
@tereza1234566 ahojky a dobré ráno,tak u mě ani duch...☹ divný
@kattherinne tak testni zase za dva dny a uvidis. Kolik dni mas zpozdeni? Ja budu testovat az za chvili tak hned dam vedet
Dnes týden meškání MS...
@kattherinne ja mam dnes 5 dní a test dnes negativni..achjo ::
@tereza1234566 asi nějaké erupce na slunci,tak zase pozítří teda...😉
@kattherinne snad nedorazi :D a my se dockame..
@kattherinne to snad ani nevydrzim:D
@tereza1234566 no i kdyby dorazila,ale at uz se aspon něco děje...
@kattherinne kez by se to podarilo,hlavne jsem prvni mesic po vysazeni HA tak snad 🙂
@tereza1234566 budu testovat pristi tyden,kdy to nedostanu 🙂
@tereza1234566 ahojky, tak u mě stále test negativní, mrcha nikde, takže kašlu na testování, počkám do pátku a uvidím, bud přijde MS, nebo udělám test...😉
@kattherinne ja taky nemam jeste MS ,netestovala jsem dva dny ,tak asi zitra 🙂
@tereza1234566
@kattherinne holky já dneska už devátý den bez MS, v pátek dělaný test negativní. :(
@kristynasch ahojky, tak to jsme na tom stejně...Jak budeš postupovat dál? Budeš dělat zítra test a když bude zase negativní, budeš volat na gyndu, nebo ještě počkáš? Já pořád uvažuju, jestli si zítra ještě nemám test udělat a dyžtak tam asi zavolám...
@kattherinne tak stale nic. Ale dnes me poboliva docela dost bricho a podbrisek tak uvidime,testovat budu v tomhle tydnu 🙂 a zkusim mamatest
@tereza1234566 @kattherinne @kristynasch holky neklesejte namysli, já testovala digitalem clearblue - 2 tydny zpoždění ms - vždy negativní, poté jsem odjela na 2 tydny na dovolenku a přijela jsem těhotná 🙂 takže já testům zásadně nevěřím 🙂
@tereza1234566 tak u mě také stále nic...☹ Ani MS, ani duch...😀 Tak už teda nevím...😀 Počkám asi do pátku ještě a uvidím...😀
Nejspolehlivější je odběr HCG, tak si zajděte holky na krev a budete vědět hned 😉
@kattherinne ahoj 🙂 četla jsem, že někomu se to ukázalo až třeba za 14dní, je to celé néjaké zvláštní :D kdybych to aspoň dostala kdyby se nejednalo o těhu, ale ta nejistota je k zblazneni. :/ já už s testama teď nachvíli končím, když to nedostanu teď v průběhu týdne tak budu testovat v pátek 🙂 pokud se stále nebude nic dít tak příští pondělí volám k DR. 🙂
@kristynasch ahojky a jak dlouho to mešká tobě? Udělám to asi taky takhle, počkám do pátku, v pátek udělám test a pokud to nedostanu, tak v pondělí volám Dr...😉
@kristynasch jo už jsem si všimla, nějak se mi ty jména míchají...😀 Tak uvidíme v pátek...😀
@kattherinne Dnes desátý den ;) Ty dneska meškáš přesně jaký den? Jsme zvědavá, jak to vše dopadne.. stále doufám.
@kristynasch jsme úplně stejně...😀 Taky dnes desátý den..😉 Taky jsem zvědavá, jak to dopadne, nejistota je hrozná...A ty jsi to předtím měla pravidelně? Nebo ne? Já to právě měla pravidelně, nikdy mi to takhle dlouho nemeškalo...☹
@kattherinne Bohužel jsem to v úterý večer dostala, takže jedeme další kolo snažení 😀
@kristynasch ahojky, já včera začala špinit a dnes se mi to rozjelo v plné parádě, takže jsem na tom stejně...:D
Ahoj holky,snazime se odruhe mimco a dnes mam uz 5 den zpozdeni,ale testy negativni...☹ zatim jsem ale delala jen ty od dr.Maxe...dnes jsem koupila i dve dalsi znacky,tak rano budu opakovat...doufam,ze tam ty dve carky uz brzo nabehnou;)...a nebo at prijde tablba Ms amuzem se snazit dal...trochu uz me tlaci cas kvuli RP :-/

@tereza1234566 nene,nepočítala,u malé mi to vyšlo hned na poprvé,tak jsem to ted taky nechtěla hrotit,akorát u nás je problém,že to denně nemůže být,vždy jen jeden nebo dva dny o víkendu,když je chlap doma,jezdí kamionem...☹