5 dní zpožděná MS, měla už bych těhotenské příznaky?
Dobrý večer, měla bych dotaz. S přítelem jsme měli nechráněný sex 16. a 17. 4. Jsem si jistá že si dával pozor. Na miminko se zatím nechystáme. Ale tento měsíc sem prodělala zánět krku, takže sem dostala penicilinové antibiotika a týden na to jsem dostala zánět močáku, takže opět antibiotika. Mezi tím, také proběhl nějaký ten stres 😀 každopádně menstruace sem čekala tak asi před 5 dny a ona pořád nikde. Žádné bolesti nemám ani křeče ani v prsou. Může být MS oddálená antibiotika a stresem ? Myslím že kdybych byla těhotná tak už bych nějaké příznaky asi měla ne ? 😀 předem děkuji za odpovědi 🙂
Ahoj,příznaky mít ještě nemusíš.Když jsem čekala dceru,tak mě sice před očekávanou MS bolela prsa,a já to nemívala.A další příznak až MS,a až pak další.Ale u syna byl první příznak vynechání MS,a od 5tt byly další příznaky.Udělej si test,a uvidíš.
Jinak na to,že si přítel dával pozor,se nemůžeš spoléhat. 🙂
Tak může to být způsobeno stresem, že se Ti oddálí ovulace, tím pádem i pozdější nástup MS. Ale jestliže se ovulace dostavila v termínu, tak stačí kapka a je z Tebe mamka 🙂 pro jistotu si udělej test, ať víš na čem jsi.

Co si takhle zkusit udělat test, místo toho, aby ses tu ptala 😉 Těhotná být klidně můžeš, ale taky nemusíš. A když na to přijde, prvním příznakem je třeba právě vynechaná MS, takže nevím, na jaké případné další příznaky hodláš čekat. A fakt by mě zajímalo, jak si můžeš být jistá, že si dával pozor teda 😀