5 dní zpoždění - foto testu, co myslíte?
Ahoj holky, snažíme se o první miminko a zajímal by mě váš názor. V květnu jsem vysadila prášky a teď mám 33DC. A dnes mi vyšel takový test. Co myslíte?

@luciebx test z dnešního rána a fotila jsem ho nevím do půl hodinky po...jj zkusím až v pondělí. Když vidím ty čárky některých ještě před MS tak tomu moc nevěřím, že by to vyšlo...
@barus_ka123 pul hodiny je pozde..zkus v pondeli a uvidis.
@barus_ka123 já tě uklidním, můj první pozitivní test se vybarvil asi až po půl hodině a ještě tak strašně slabounkým dušíkem, že jsem tomu skoro nevěřila. Čárka stále sílila a dneska už mám doma skoro 11 měsíčního lumpa. Věř tomu, pokud se jednou čárka objeví, jsi s největší pravděpodobností těhotná🙂
@barus_ka123 ja tam fakt nic nevidim ☹
@apacheee a dá se tohle tedy brát jako čárka co myslíš? Další test udělám až v pondělí tak snad z něj budu moudřejší 🙂
Jinak já tam tu "čárku" měla hned ale fotila jsem ji až po té půl hodině protože mě napadlo to dát sem.
Ahoj, jestli se čárka vybarvila hned po namočení, tak bych naději měla 🙂 řekla bych, že rozdíl mezi těmi negativními a pozitivními testy u mě byl v okamžitém vybarvení čárky ač byla světlá 🙂 Držím pěsti
@barus_ka123 já dušíka vidím🙂 Uvidíš v pondělí, to už by mělo být vidět víc. Držím pěsti
@apacheee děkuji a ozvu se 🙂
Ahoj, pět dní je poměrně málo na odhalení tímto testem - i když já to taky zkoušela 😀 Nikdy jsem zpoždění totiž neměla 🙂 První mi vyšel podobně, druhý, který jsem dělala druhý den o něco víc a třetí zase nic. Tak jsem se naštvala, že si to ze mě dělá srandu a koupila si ten dražší test za 100 a tam to vyšlo na 100% 🙂 ale doktor stejně objednává na vyšetření až po 6 týdnech od poslední menstruace 🙂

@barus_ka123 to je docela hodne zaschly test ze? me se ta druha lajnicka taky udela kdyz kouknu na zaschly... zalezi kdy byla ovu.. zkus za 2 dny.. pokud se carka objevi hned.. muzes se radovat.