6+2tt a není vidět plod. Máte zkušenost, že pak bylo vše v pořádku?
Nemáte někdo zkušenost, že v 6+2 tt není vidět plod a přesto by bylo vše v pořádku?
@marketa1218
@klokanka31 ja si rikam vzdycky zpětně,ze to jeste neprislo, protože neco a tim se uklidnuju 😁v prosinci jsme se stehovali,zacatek roku byl hekticky...ale ted je klid,jaro.. 😇😁 my meli v červenci taky jeden sex,ja mela myslenky v tu dobu fakt jinde a povedlo se. Akorát srdicko nebylo.Nevim nad cim dumá,stejne je mi jasne,ze bude pak šťastnej.Je to uzasnej tata. Ti chlapi no 😁 v cervnu mi bude 34, takze ted by to ještě slo 🙂
Tak drzim pesticky klokanko🙂🍀
@xxxmarket Děkuju. Mám ale furt nějaký starosti, teď má Eliška laryngitidu, dneska k tomu dostala teplotu,a mám strach abych to nechytla taky,aby se něco mimču nestalo...
@xxxmarket Děkuju. Mám ale furt nějaký starosti, teď má Eliška laryngitidu, dneska k tomu dostala teplotu,a mám strach abych to nechytla taky,aby se něco mimču nestalo...
@klokanka31 nestane,neboj. Bala bych se u hodně vysokych horecek. Hlavně si doprej cas na uzdravení,kdybys to nedej boze chytila. Ja na sebe casto kaslu a pak se i z laryngity lecim skoro tri tydny 🙄za to syn ma za par dni klid.

@xxxmarket Koukám že jsi mladá, to bych do toho šla raz dva 😃 Ono to chce nechat volný průběh, já to nijak neřešila, v únoru jsme řešili ještě nějaké zdravotní problémy kolem mě a Elišky, a já si už pak řekla že na to kašlu. No ale stačil jediný sex za měsíc, a bum jsem v tom 😃 Takže zaměstnat hlavu něčím jiným, a bude to 😉
@marketa1218
@klokanka31 ja si rikam vzdycky zpětně,ze to jeste neprislo, protože neco a tim se uklidnuju 😁v prosinci jsme se stehovali,zacatek roku byl hekticky...ale ted je klid,jaro.. 😇😁 my meli v červenci taky jeden sex,ja mela myslenky v tu dobu fakt jinde a povedlo se. Akorát srdicko nebylo.Nevim nad cim dumá,stejne je mi jasne,ze bude pak šťastnej.Je to uzasnej tata. Ti chlapi no 😁 v cervnu mi bude 34, takze ted by to ještě slo 🙂
Tak drzim pesticky klokanko🙂🍀