6DPO mě bolí bradavky a podbřišek, měly jste to tak?
Ahoj holky. Jsem 6 DPO a předevčírem mě začaly docela dost bolet bradavky. Navíc se mi zdá, že je mám takový nateklý, nebo spíš zvětšený. Podbříšek mě taky celkem dost bolí a příjde mi, jako by se mi nějak natahoval, cítím jako by pnutí. Měla jste to někdy některá? Děkuji za odpovědi. 🙂
Ja mam ted to same, uz asi tyden… Boli mi bricho, picha… docela neprijemne. do toho mi je sem tam na zvraceni… MS cekam cca pozitri, takze kazdou chvilku beham a kontroluju… Snad nebude 🙂
Tak dneska mě nějak nic nebolí. Až na to, že mám rýmu a pořád smrkám. 🙂
Ahoj holky, mám takovou možná hloupou otázku... jak se pozná rozdíl mezi časnou fází těhotenství a zánětem močáku? 😀 Zatím jsem tedy v životě nezažila ani jedno, ale ta bolest a pnutí v podbřišku, jak popisuje makula, trvá už asi 4 dny, a je dost intenzivní... tak mně napadlo, jestli bych místo čekání na test neměla mazat k doktorovi se zánětem ☹
@makula18 jak muzes mit 11 dni zpozdeni a k tomu bejt 9 DPO?
@sasanka033 protože jsem měla pozdě ovulaci. Normální cyklus by měl být 28 dní. A vždy jsem to tak měla, ale poslední dva měsíce se mi to posunulo. Ale jo, máš pravdu důležité je, že jsem 9 DPO. 🙂
@makula18 takze jsi mela ovulaci dva dny po tom, co ti mela zacit ms? to bys mohla mit cystu, ta delava takovejhle bordel...
@sasanka033 Jo jo přesně tak. Byla jsem měsíc před tím u doktora a žádnou cystu neviděl, takže mi dal injekci a tenhle měsíc přišla ovu pozdě.
@makula18 a vis, jak dlouhou mas lutealni fazi? pac podle toho bys vedela, zda realne mas zpozdeni nebo jeste ne.
@sasanka033 hele tak až takhle to vůbec neřeším.

ano, měla jsem to tak když se vajíčko uhnizďovalo, bardavky ne, ale podbřišek ano a nejvíce jsem to cítila v noci. Takže to tak být může, ale víš jak, takových bolestí a příčin může být moc, hlavně když chceme být těhu, tak to potom moc slehudejem, ale jinak jak říkám, bolesti jsem měla a pak jsem těhu byla.