8 dní do menstruace, je možné testovat? Vyšly Vám //?
Téma v nadpise.
Podle mě to je nesmyslné. Co takhle testovat až se menstruace opozdí? Já nevím proč spousta holek testuje pomalu od ovulace - je to podle mě zbytečný stres..... Já osobně testovala vždy až po vynechání menstruace, protože mi to přišlo naprosto zbytečné to dělat dřív - stejně bych nic neurychlila 🙂
Přesně jak píše @lucinka58 ..nechápu proč všechny testují před vynecháním..zbytečný stres..Kdyby všechny testovaly až když mají zpoždění koník by byl ulehčen o tisíc a jednu fotku duchů denně..🙂
Vydrž alespoň do dne MS, pak budeš mít jasno..Držím palce..
To je dost brzo na testování. Vyčkej času jako husa klasu.
A co zkusit netestovat a pockat jestli se ta mensturace opravdu zpozdi nebo ne? Testovani je zbytecny stres a kdyz to clovek vi od zacatku tak se pak stresuje i u gynekologa, protoze ten tehotenstvi nemuze hned potvrdit, pak se musi na odbery krve hcg, pak zas na UZ kde vacek jeste ani nemusi byt a pak zas az do nejakeho 7 tydne jestli tedy je srdicko nebo ne. Proc si neuzit toho napeti a misto toho X dni testovat a byt zklamana a zase testovat a zase zklamana atd.
@jeeanetta zkusila jsem test 5 dní před MS, jen proto, že jsem měla takovej divnej sen. Tenkrát jsem si říkala, že jsem praštěná a hrozně se u toho bavila. 😀 No... vyskočil duch, ale až po x minutách, hodila jsem test do koše a zopakovala, že jsem opravdu praštěná. Nedalo mi to, test jsem vylovila a druhý den testovala znovu, p rotože mi to vrtalo v hlavě. A roční duch teď spí v postýlce. 😀 Každopádně pořádný čárky byly asi až 14 dní po očekávané MS. 😉

před to nemá smysl, do te doby se může stát cokoliv a je lepší počkat min. do menstruace nebo testovat když nepřijde.