43 dní bez menstruace. Je možné, že jsem těhotná?

allblackcataleya
26. lis 2019

Ahoj, uz si nevim rady.. je mi 18 let, mela sem pritele dva roky styk s kondomem i bez... pak jsme se rozesli a ja po tydnu mela styk bez ochrany. Mam trauma, depresse, uzkosti, to je cim trpim. Abych se dostala k veci, menstruace mi naposledy skoncila 15.10. A dnes je 26.11.. za celou dobu jsem nemela menstruaci, jen citim posledni tyden, ze mi pichne obcas v podbrisku, moje bradavky byly citlive a trosicku bolestive a svedeli me jakoby uvnitr bradavky. Hlen mam normalni pruhlednej az nekdy belejsi a vice mnozstvi. Jelikoz jsem “hulicka” dlouholeta, tak kdyz rano vstanu je mi jakoby divne jakobych nebyla ve svym tele a nemam chut k jidlu a jim mene, pred tydnem jsem jeste cpala vsechno ale to kvuli ucinkum thc ktery v mozku podporuji apetit. Takze se vas ptam, je mozne ze jsem tehotna? Ze uz jsem byla tehotna ale mela menstruaci? Test sem nedelala a opravdu jsem nervozni protoze nevim jak uz to zvladnu s psychikou a teprve co na to rekne rodina. Ta vzdy pri me stoji ale ja dama si myslim ze tohle je moc. Takze prosim o radu. Dekuji moc a zdravim vsechny

sudylichozrout
26. lis 2019

@allblackcataleya Predne prestan kourit travu, kdyz ti to nedela dobre. At chces, nebo ne, je to droga, ktera ovlivnuje psychiku. Tyhle stavy jsou pri dlouhodobem uzivani celkem bezne. Zejmena kdyz hulis sklenikovy shity. Dale si udelej tehotensky test. Pokud tehotna nebudes, budiz to pro tebe poucenim, ze se mas pri sexu chranit ty, nebo partner. Pokud tehotna budes, tak uz se na huleni vyser okamzite a rozhodni se, co dal.

jaja01k
26. lis 2019

@allblackcataleya Udělej si těhotenský test.

jituli84
26. lis 2019

kdyby hloupost nadnášela...

cuuza
26. lis 2019

@jituli84 Tak by mk uletěl 😂

jituli84
26. lis 2019

@cuuza to každopádně 😅

ja_osobne
26. lis 2019

@jituli84 tak by letecké společnosti zkrachovaly 🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂

allblackcataleya
autor
26. lis 2019

@sudylichozrout trava neni ta co mi nedela dobre.vy si ze me delate srandu ale ja se uen slusne ptala o pomoc, jestli to nekdo zazil a jen me urazite to ze je mi 18 let za chvili 19 neni nic divnyho na to co delam. Kazdej je nejakej. Zasala jsem jen o radu a zkusenosti starsich lidi co uz tu zkusenost maji. No kazdopadne dekuji

sudylichozrout
26. lis 2019

@allblackcataleya Vsadím se s tebou o zlatý prase, že je to právě tráva, co ti nedělá dobře. Ale to je šumák. Nevím, proč zakládáš debatu, když jedinou smysluplnou odpověď najdeš zítra v lékárně za cca 50 Kč. Co od nás chceš slyšet? Naše zkušenosti jsou irelevantní, protože každé tělo je jiné a nemyslím si, že zrovna tady bys našla hromadu odrostlých puberťaček s brkem v hubě, co řeší, zda náhodou nejsou těhotné.

allblackcataleya
autor
26. lis 2019

@sudylichozrout tak vam teda dekuju za ochotu, „uklidnili“ jste me. Tak preji dobrou noc a hezkej zivot a zdravi

sudylichozrout
26. lis 2019

@allblackcataleya Nevím, co bychom ti měly (nebo co bych ti měla já) říci. My nemůžeme vědět, zda jsi těhotná, pochop to. A zkušenosti jsou takové, že zpoždění můžeš mít z trávy, stresu, hormonální nerovnováhy i z těhotenství. Fakt těžko říci. Tak se nečil a zítra si jdi koupit test.

juliet84
27. lis 2019

Udělej si těhotenství test ! A budes vedet na cem jsi.

aselluska
27. lis 2019

Doufám, že bude negativní. Přála bych to lidem, co mají mozek, cit, rozum, láskyplnou otevřenou náruč dítě příjmout. Neděláš nic neobvyklého? No to dneska už asi ne, ale pochybuju, že tu někdo, kdo ti odpověděl hulí. Vy co podle vás tráva není droga, to máte už tak zažraný, že už ani nepoznáte, co z tý trávy máte za vedlejší. Co čekáš, že ti to u asi někdo napíše?

amazonkajanik
27. lis 2019

@allblackcataleya jestliže jsi byla žravá bez ohledu na thc a nyní nejsi, máš stres a depku i přes to, že hulíš , tak to zpoždění může být právě z toho nervu. Ale jak psaly holky, udělej si test a uvidíš. Jinak můj brácha hulí strašně dlouho, ale na bolest. Musí mít jointa na ráno připravený, jinak by si ho přes bolest nezvládl ubalit. Uznávám marihuanu jako lék, ne jako cigarko jen tak na uvolněnou ...

aselluska
27. lis 2019

@amazonkajanik Ano, já taky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru