Bílé výtoky a bolesti v podbřišku po nechráněném sexu
Zdravím už jsem tu psala maminky.Chci se zeptat na plno věcí.Možná to sem nepatří ale přítel je nedočkavý a já už taky.Mám dvě ratolesti.Nejmladší má 5 let.S přítelem který nemá ještě dítě jsme se rozhodli že se pokusíme o miminko.U nás v rodině je to rychlé s otěhotněním.Ale i tak se chci zeptat zkušenějších.10.7 Byla MS,a od 17.7. jsme měli nechráněný sex.Vychází to na plodné dny.A já se chci právě zeptat kdy si mohu udělat test?Testy jsem si nikdy nedělala,u malého jsem to zjistila 13 den po oplodnění přes krev.Je jich tolik že nevím který si mám pak zakoupit :/ Nebo je jedno který?Mám i bolesti v podbříšku,malátnost.Cítím se jako bych měla dostat MS ale tu mám mít až 10.8.Plus bílý výtok který nesvědí nic,časté močení.Tak nevím jestli to není jen nějaký planý poplach :/ Za každý příspěvek budu ráda a případné zkušenosti a rady.Děkuji moc.
@anickaaa28 Ale je ted apravda, že ovulace 7 dní po ms není běžná..jak víš, že ten týden byly plodný dny?🙂
@anetka9 Prý se to počítá 10 dní od první ms? Ted nevím,nikdy jsem to nepočítala :( 10.7 byla ms a od 17.7-23.7 byl nechráněný sex celý týden...tak uvidíme no.Bud a nebo.
@anickaaa28 No takhle to nejde počítat🙂 na netu jsou kalendáře plodných dnů, tak to zkus a je možný, že teda ovu máš až teď, tak taky radši pojistěte🙂
@anickaaa28 http://www.plodne-dny-vypocet.cz/, zadej si svoje hodnoty sem a uvidíš.🙂
@anetka9 Počkám co bude.Uvidíme i přítel říkal at to nějak nehrotím,že bud a nebo 🙂 A když ne tak zkusíme zas.Furt jen špiním od dnešního rána tak uvidíme ale břicho jako u normální ms nějak nebolí.Tak budu doufat :/
@anickaaa28 kup si clearblue digitalni test anebo jsou i domaci krevni testy.
Ja jsem sla cca 3-5 dni od oplodneni (nevim, ktery den byl ten pravy) na zavodni prohlidku a pry, ze mam krev v moci. No, ukecala jsem to na zanet mocaku, ale uz jsem vedela... takze spineni by mohlo byt dobre znameni.
@belleelle domácí krevní testy?To neznám.A ten krevní test ti ukázal?
ZAP krevní test 🙂 mě stál 3 stovky , píchneš se trošku do prstu, necháš tam tu krev stéct a za 10 minut si odečteš výsledek. Moc dobrá věc
@anickaaa28 ne. Ten jsem nezkousela, ani neznala. To az tady 🙂
@belleelle a jak se to odečítá?Se ti ukázalo HCG nebo jak?Spíš bych počkala co bude když ted špiním.
Tak furt špinění 🙂 Byla jsem ted i ve sprše a nic...při ms se mi to rozjede hned a furt nic.Tak doufám že se povedlo :/
Maminky tak asi nic :( Včera celý den špinění a dnes trošku krvácení,sice mi příjde jiné než jako u ms...protože mě skoro vůbec břicho nebolí...A ms mám dostat 10.8.Tak ted nevím čím by to mohlo být :( Moc jsme se těšili a asi nic z toho :/ Včera mi bylo i zle od žaludku.Měla některá s tímhle zkušenost?
nech to být , na příznaky je stejně brzo a člověk si dokáže vsugerovat všechno.Buď se podařilo ,a když ne tak se zadaří někdy příště 😉
@misula29 Já vím :/ Jen mě udivuje mít ms o dva týdny dříve :/ Počkám a když ne tak to zkusíme znova 🙂
@anickaaa28 nemyslím,že by to byla ms , ono to může být opravdu k ovulaci.
@misula29 Uvidíme počkáme co jiného zbývá.Když tak se objednám k doktorce.
Jen mi příjde divné že na vložce skoro nic,v podbříšku bolí ale nic moc.A trošku světlá krev se objevila jinak špinění tak nevím je to od včera...včera celý den špinění.Tak uvidíme no.
Moc se pozoruješ
@annie24 Já vím ale i tak mi to příjde divné...snažili jsme se celý týden...A ted o dva týdny dřív včera celý den špinění a dnes slabší ms...:/Ale bolesti skoro žádné.Nechám to asi tak.
Milé maminky chci se ještě zeptat.Od pondělka byl ten bílý hlen.Ve středu celý den to špinění a pak dva dny slabá světlá krev.A ted zas špiním.Může to eventuelně znamenat že se povedlo?Nevím ted jestli mám počkat na svou ms kterou mám mít 10.8 a pak si udělat test a nebo až po tom špinění?
Těžko říct🙂 ,neměla by to být jasně červená krev.. byť i slabá. Ale výjimky jsou a to tucty. Kolik jsi DPO ?
@valisovasara DPO ted nevím co je to za zkratku :/ Aby jsme se chápali,já měla ms v červnu dvakrát.Ted v červenci byla ms 10.7...Od 17.7-23.7 byl nechráněný sex.Od pondělka bílý výtok,ve středu celý den špinění.A čtvrtek pátek slabá ms nevím jestli se to dá tak nazvat nebo mě ani břicho skoro vůbec nebolelo jen od toho pondělka.A na vložce jen špinění a dnes zas jen špiním.MS se má dostavit až 10.8 tak ted nevím kdy si udělat test.Bolí mě prsa na bokách,v podbříšku sem tam.Ale záda hodně bolí v kříži plus malátnost.Nevím no.A časté močení.
@anickaaa28 ahojky, hlavně buď v klidu a zbytečně se nestresuj takovým detailním pozorováním...a příteli taky řekni, ať se pořád nevyptává.... To špinení může být k ovulaci nebo ke hnízdění. Pokud nevíš, kdy přesně ovulace byla, je to teď stejné jako by ses ptala křišťálové koule... Může to ale také být infekce, cysta.... Nech tomu volný průběh, testuj nejdříve v den očekávané MS. Držím ti palce, ale nemá cenu se z toho takto stresovat, snažíte se první měsíc, ne každý má to štěstí,že to vyjde hned napoprvé a nemá smysl se na to upínat, pak byste z neúspěchu byli zbytečně zklamaní.....🍀
@volfici Já vím :( Počkám a uvidím teda,děkuji moc 🙂
Maminky vím že sem furt píšu ale nedá mi to.Mám špinění už dva dny a dnes se objevil narúžovělý výtok.Má s tímhle nějaká maminka tady zkušenost?Jestli ano prosím může napsat děkuji.
mohlo by to být nidalační krvacení , že by se ombryo uhnizdovalo obvikle 10den po ovu , co bz podle te už bys ted vedela jesti je to ono či ne zkus za 3 dny tes ps předchozí sem nečetla tak nevim co ti kdo psal .
@demetritis Test za 3 dny dobře počkám teda.A ty jsi to měla podobně jestli se mohu zeptat?Nic mě nebolí jen prsa oteklé a v podbříšku nijak extra ne.A záda.
u jednoho stehu sem mela ružový vitok asi 5 dni pak byl na testu sbali duch za dva dny silnej čarka a pak klasicka dalnice asi 10 den od špinění
@demetritis Dobře tak za 3 dny udělám test a dám teda vědět děkuji moc.U obou předchozích si to už moc nepamatuji nejmladší z dětí má 5 let :D Už je to doba tak právě se radši ptám.

@misula29 My jsme právě nechráněně spali spolu celý týden.U malého se to poznalo taky hned 13 den po,doktor říkal že jsem zapadla hned jak jsme na to vlítli.Jen ted nevím no.Z ničeho nic špinění a ms se má dostavit až 10.8 :/ Byli by jsme moc rádi tak počkáme co bude.