Bojím se, že jsem těhotná
Ahojky holky, beru ha Lunafem už druhým rokem přesně na hodinu i minutu jenže jeden den jsem zvracela a měla průjem,bylo to na začátku braní druhého týdne a asi tři dny před dobranim plata jsme měli s přítelem sex a bohužel jsem si to neuvědomila. Ejakuloval vedle ale i tak mám strach. Ms byla min. týden 4dny a spíš hnědý výtok a krev jen když jsem šla na wc. Občas mě pobolivaji prsa. Bojím se že jsem těhotná :( Přikládám teh.test přijde mi že tam mini dusík je. Sex byl 4brezna a test dělaný včera myslíte že by ukázal už silnější carku? Možná jen plasim že strachu tak tu carku vidím :D díky za odpovědi.

Ja tam teda taky něco vidim, ale otazka je, zda to neni falešný ... Bud kupte jiny - treba zrovna digitalni clearblue, ktery ukaze i tydny, anebo jako pani píše, zajit na krev 🙂 A drzim palce, at vam to dopadne podle vasich predstav 🙂
Nic nevidím. Navíc, pokud MS byla minulý týden, tak už by čárka měla být zřetelná a neměl by se konat žádnej lov duchů. Když si k tomu přiberu, že i ejakulace byla mimo, tak si myslím, že se nemusíš bát, těhotná nejsi.
Taky nic nevidim. A myslim si, ze carka by uz nyni vypadala jinak. 😊😉
No nic holky pro svoji jistotu běžím pro clearblue akorát nevím jestli se může testovat během dne nebo z rani moci
Podle mne z toho co popisujes staci normalni tehu test napr.ten dr.max.Ale na testu je snehobilo a jak uz holky psaly,sance je minimalni,tehu nejsi,ted navic radi strevni virozy,muze to s tim souviset.
Jdu na to drž te mi palečky ať je -👍
Akorát jsem koukala že byl test dva dny prošly tak snad ukazuje to co má 🙂
@jitavbk urcite. Oni se nekazi 🙂
Mám děti ráda ale ja už se upřímně tesim do práce. Každý se mě pořád ptá kdy bude druhé. Děsný a když řekneš proč ne tak dcera bude chudák nemyslím si že by byla chudák mezi dětmi je každou chvíli.

tyhle mama testy dělají falešný duchy (nejlepší jsou drMax testy) - já měla regulerní druhou čárku a těhotná jsem nebyla. Pokud chceš jistotu tak se příště na nějaký testy vybodni a zajdi rovnou na krev, stojí to 200 a výsledek víš odpoledne (většinou do 2hodin) se 100% jistotou. Ale podle toho co píšeš bys už touhle dobou musela mít dálnici, takže pokud ti zítra z ranní moči vyjde negativní test, tak bych to brala jako 100% negativní. 🙂 ikdyž už teď bych řekla, že na 99% těhotná nejsi, pokud data sedí 🙂.