Bojím se, že jsem těhotná.
Dobrý den je mi 15 let a tak doufám chápete ze dítě ještě opravdu nechci.Vcera jsem měla s přítelem poprvé nechráněný sex.Rekl ze si dá pozor a já mu věřila.udelal se mi na břicho ale i tak se bojím ze bych těhotná být mohla.Myslite ze tam ta šance je ?
Promiň, ale proč neměl aspoň kondom? Šance samozřejmě je. On se totiž ejakulát uvolňuje ještě před mužským vyvrcholením. Neříkám ale, že zrovna ty budeš v tom. To poznáš během následujících týdnů. A těhotenský test má smysl, až když se nedostaví menzes.
Hned se mi vybavilo: ,, Vy na mě koukáte jako sůva z nudlí, a přitom už máte pár hodin kapavku.“ „Nebo nedej bože syfilis!". Holt když ochrana není cool, tak třeba dítě bude...
@hajinka5628
achjoo,at uz skonci prazdniny a trollove jdou zpatky do skoly
Včera jsem se dívala na úžasnou českou komedii Zralé víno. Mimo jiné tam byla hláška: Člověče, tobě musí všichni tu nesmrtelnou hlavu závidět.... Protože kde nic není, ani smrt nebere......
To sedí na tebe a proto ti jde jen trolling.
@hajinka5628 boze to je zase diskuse jednou 😀 Se asi hodne nudis vid ..A jestli ne tak jsi ze sebe udelala pekneho osla sorry jako 😀
@hajinka5628 měla by si určitě řešit antikoncepci. Buď ve formě prášků a kondomu dohromady. To je nejlepší řešení nebo alespoň jedno z toho vždy. Teď budeš zbytečně trnout do menstruace a šance je vždycky... Za sebe bych řešila nějaké pilulky či náplasti, protože on těhotný nebude, to budeš jen a jen ty🌼
@lucieevita jaké náplastí ?
@hajinka5628 existují místo prášků, jako antikoncepce. Jsou ale také na předpis od lékaře. Na gynekologii ti je můžou předepsat.

@hajinka5628 šance je vždycky, to jak jsi dopadla zjistíš v termínu příští menstruace. Příště mysli na ochranu a nejen z důvodu těhotenství, ale hlavně nemocí.