Bolest prsou, je to po vysazení HA normální?
Mám jednu takovou otazečku. Chtěli by jsme s manželem miminko, přes měsíc neberu HA. Užíváme si poměrně dost často 😀 Ale teď asi tak 14 dní mě dosti bolí prsa, kolem i bradavky, na dotyk citlivé, na prádlo. Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to po vysazení HA normální? Protože na těhotenství je to brzo, ne?? 😉 Díky
povím ti asi takto, když jsem vysadila antikoncepci,tak jsem otěhotněla hned ten první měsíc. prsa mne nebolely po vysazení ale samozřejmne mužou bolet po vysazení antikoncepce dochází k nerovnováze hormonů a jestli jsi 14 dni po ovu. tak zkus těhotenský test ten by měl byt po tehle době pozitivní, hodně štěstí ❤
Ahoj..me vzdy kdyz jsem otehotnela bolela prsa vice na strane jakoby do podpazi..a byla to takova tepla stipajici bolest 😊 at se dari
Ahoj, me po vysazeni nebolely, ale muzou bolet....rozbolely me vzdy tak zacatkem 6.tt....treba vcera me jeste nebolely a dnes uz pnou a boli 😀

Jsou to hormony a otázkou je, jestli je to před MS, při těhotenství a nebo prostě jen po vysazení....může to být z čehokoli 🙂