Bolest prsou po ovulaci a Clostilbegyt. Těhu?
Ahoj holky, beru Clostík, měla jsem bolestivou ovulaci, ale prsa mě nebolely, ovulace byla 23,24,25.9.2015 Od včera mě bolí prsa, a né, že bych měla výtok, ale takové bílé kousíčky, třeba po čůrání jako při mykoze, ale na tu to nevypadá. Test je sněhobílý :( Myslíte, že tak brzy po ovulaci by bylo případné těhu možné???? :( Prsa mě bolí tak na stranách :( Ne moc, ale cítím to.
Aha, a ja uz myslela, ze bolest prsou by mohla vestit tehu :/ MS mi sama nechodi, pichame Agolutin. V patek jdu k dr,tak se uvidi.
@crazynaa Pokud Ti menstruace jinak nechodí, tak to jsou pro Tebe nové situace. Ale pokud funguje ovulace, pak funguje právě i vzestup progesteronu. Ten produkuje žluté tělísko, které vzniká při ovulaci. Pokud by došlo k oplodnění, tak to žluté tělísko nezanikne a dál vyživuje plod. Pokud vajíčko oplodněné není, pak tělísko zanikne, progesteron klesne, prsa přestanou bolet a přijde menstruace. Samozřejmě, že i v těhotenství bolí prsa - ale před očekávanou menstruací se nedá říct, jestli je to těhotenstvím nebo ne.
Brala jsem Clostyl a ovu dosla poprve. Tak jsem strasne zvedava a cekam co bude dal a dalsi cyklus, atd 🙂
@crazynaa Dobrý den, najela jsem na Vaší konverzaci, protože jsem na tom stejně jako vy!🙂 Akorát mě prsa nebolí po stranách, ale bolí mě hrozně bradavky, nedá se na ně skoro šáhnout, i když je přijedu, tak boli, prsa jsou natekla a břicho nafoukle, tak nevím! ALe test mi nevyšel, tak je by mě zajímalo, jak jste dopadla 🙂 Děkuji za odpověď 🙂 Hezký zbytek dne
@miskahonzik mam stejné příznaky. dneska jsem 30DC,MS nikde,tak dooouuufaaaam 😉
@123snazivka Já to dneska dostala:( přeji hodně štěstí
Holky ja to mela po kazde ovu. Ted jsem v 8tt, cekame dvojcatka. Preju moc moc stesticka
@crazynaa Děkuji 🙂 A jak dlouho jste prášky brala než jste otěhotněla?🙂 jsme z toho hodně zklamaná,oc jsme s přítelem věřili :(.. Tak snad příští měsíc 🙂
@miskahonzik ja jsem byla na iui, par kacek, a prvni pokus 🙂 clostil mi nepomohl
@crazynaa takže na umělým.. 🙂 Tak hlavní je, že Vám to vyšlo 🙂 achjoo :(.. no uvidíme 🙂
Tak jsem dnes začla brát další sérii clostylbegytu.. Tak uvidíme 🙂

To je normální. Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu, stoupne bazální teplota, začnou bolet prsa, změní se hlen. Pokud bys byla těhotná, tak hladina progesteronu neklesne a menstruace nepřijde. Ale případné těhotenství můžeš testovat až tak 10. den po ovulaci, dřív to nemá cenu.