Bolest v podbřišku, pocit na zvracení, hlen. Ovulace?

ssuzankaa
10. únor 2014

co myslíte? Ovu?
Ahoj holky. Nevím co to má být. Ale od včerejška mě strašně bolí podbříšku, jsem nafouklá a bolest jak při MS a je mi na zvracení. Před 8 dny jsem měla nechráněný sex. Poslední Ms jsem měla 27.1. Takže MS to být nemůže. I když Ms nemám pravidelnou. OVU jsem nějak neřešila nikdy ani nehlídala kdy ji mám mít. Ale podle kalkulačky vychází na 9.2. Prý se, ale OVU pozná podle táhnutého hlenu a ten už mám několik dní. A dodám, že nikdy mě takhle břicho nebolelo. Jen při MS. Teďka nevím jestli se bát? Nebo jestli můžu být těhu. Co si myslíte?

lenicka07
10. únor 2014

@ssuzankaa Může to být ovulace, ona ta bolest může být někdy i dost silná. Slyšela jsem i o případu holky, která s tím jela na pohotovost, že má slepáka, a tam jí řekli že je to ovulační bolest 🙂 Někdy jsem ovulaci ani nepozorovala, někdy ta bolest byla hodně silná (nejvíc před prasknutím folikulu a pak náhle ustala). Byla to taková tupá, tahavá bolest v podbřišku asi dva tři dny a pak to přešlo. Takže ovulace to být může, ale jestli to nemůže být nějaký jiný problém, to ti na dálku nikdo neřekne ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru