icon

Bolest zad a vaječníků, ale menstruace nikde

bajculka
8. dub 2015

Zdravím děvčata 🙂 mám 5dní zpoždění u mě nic neobvyklého. Včera večer intenzivní bolest vaječníků a zad ale MS pořád nikde. Těhu test jsem dělala včera a byl negativní. Myslíte že mám ještě několik dní počkat a pak test opakovat? Děkuji za vaše názory 🙂

Strana
z4
zanynasl
7. kvě 2015

@hanyzka11 myslim tim nafoukly pupek 🙂)

bajculka
autor
7. kvě 2015

@hanyzka11 Udelal mi ultrazvuk a rekl ze tam nevidi nic co by naznacovalo ovulaci a ze mam prijit za tyden.

lucina90
8. kvě 2015

No tak bezva..aspon budeš mít ovu potvrzenou od doktora a doma šup na to 😀 Já čekám na ms za pár dní...myslím, že jsme opět do plodných dnů netrefili...aach jak já závidím jiným pravidelný sex 😀

bajculka
autor
8. kvě 2015

@lucina90 viiid :D u nas 1-2x tydne :D

svlocka
9. kvě 2015

Ahoj holky vcera jsem mela bolesti v podbrisku a mela jsem svetla hnedo-ruzovy vytok tak jsem si rekla ze uz to prislo o den driv a dnes jen slabe spinim ms ma byt dnes,myslela jsem ze se to rozjelo a ono nic,myslite ze je nadeje nebo mozna dnes prijde? :(

lucina90
9. kvě 2015

@bajculka to jsi na tom líp 😀

lucina90
9. kvě 2015

@svlocka ahojky. Počkej a uvidíš 🙂 každopádně naděje tam je. Držím palce 🙂

bajculka
autor
12. kvě 2015

Tak jsem dnes byla na další prohlídce jestli ovuluji a bohužel ne... dostala jsem clostilbegyt tak uvidime 🙂 snad uz se nam zadari, sice nas čekají jeste nějaké krevní testy a spermiogram ale my to zvladneme 🙂

hanyzka11
12. kvě 2015

@bajculka já myslím, že určitě. bohužel někomu to zkrátka trvá dýl.

lucina90
12. kvě 2015

@bajculka tak příští měsíc se třeba zadaří...hhlavně myslet pozitivně 🙂

bajculka
autor
30. kvě 2015

No takže tento měsíc zase nanovo... jsem 39DC menses nikde, vaječníky a prsa pobolívávají už pár dní. mám brát duphaston ale nevím kdy :( zapomněla jsem to a do papírů mi to gyndař nenapsal, napsal jen kdy mám brát clostík. Nemáte některá zkušenost s Duphastonem? 🙂

hanyzka11
30. kvě 2015

@bajculka joooooo, tak to ti neporadím, ale vidím, že jsi žena svědomitá a vše si jako já pamatuješ :D

bajculka
autor
30. kvě 2015

:D hlava děravá, kdyby to napsal aspoň do těch papírů jako ten clostík :D

bajculka
autor
31. kvě 2015

Dnes ve 20.30 🙂 není ani slabá ani silná, počkám ještě pár dní 🙂

bajculka
autor
1. čer 2015

Dnes ráno jsem si udelala další test a byli tam zase dve 🙂 uz o něco silnější 🙂 jeste jeden udelam zitra rano a zavolam na gyndu 🙂

bajculka
autor
7. čer 2015

@hanyzka11 @lucina90 Holky je to taaaam 🙂 ve středu jdu na gyndu 🙂

hanyzka11
7. čer 2015

@bajculka gratulace veliká, tak to ani netrvalo tak dlouho 🙂 fakt ti to moc přeju

bajculka
autor
7. čer 2015

Děkuju moc 🙂 sami jsme tomu neveřili 🙂 už se nemůžu dočkat středy :D

lucina90
22. čer 2015

@bajculka moc moc gratuluju 🙂

hanyzka11
22. čer 2015

@bajculka tak jak? oficiálně potvrzeno? 🙂

aluuunka
23. čer 2015

Můžu se zeptat, brala jsem několik let antikoncepci a menstruace byla v pohodě, nic mě nebolelo a bylo to tak 3 dny. Od té doby, co jsem již dávno vysadila, se můžu v období menstruace zbláznit. Záda, břicho, všechno. Měl někdo podobný problém? 🙂

rulfici4
23. čer 2015

tak toto mam ted i ja ms nikde obcas me boli v krizi vajecniky jak kdyby ms mela dorazit a nic posledni dobou mam i vytok boli bradavky a casto i hnusnou pichalavou bolest tam dole ale jakkdyby nekdo me tam pichal jehlou :( ale tehu test negativni co jsme delala v patek :( takze nevim no bohuzel pocitam stim ze budou problemy mela jsme ha po ktery s emi vytratila ms a po vysazeni jsme krvacela 2x v jednom mesici

barus_ka123
24. čer 2015

@bajculka Ahoj, tak jak ti to dopadlo? 🙂 Já mám zpoždění 3. den ale pondělní test negativní, tak čekám raději do pátku zda přijde či ne...Těšíme se na foto z ultrazvuku 🙂

Holky a myslíte si, že je možné že bych třeba i byla těhotná? I přesto že jsem antikoncepci vysadila v květnu? Pak týden dovči a ted zpoždění? Spíš to přikládám k tomu, že se mi rozhází cyklus. Ale právě mě teď bolí často bedra a to takovým způsobem že nemůžu vydržet, a já na záda nikdy netpěla...A poslední týden mám strašně citlivé bradavky...ale menstruace nikde :(

hanyzka11
24. čer 2015

@barus_ka123 Proč by ne? mám kámošky, co vysadily a bylo to hned. Jakože fakt do měsíce dvou byly těhotné.

barus_ka123
24. čer 2015

@hanyzka11 mě právě ségra tvrdila že oni na první čekali rok a druhý taky půl roku tak uvidíme co já. Každopádně počkám do pátku zda dorazí a nebo ne a případně otestuji. Dnes mám 31DC tak nevim zda by už třeba test něco ukázal, tak se nebudu zbytečně těšit a raději vydržím 🙂

hanyzka11
24. čer 2015

@barus_ka123 jj, určitě se na to neupínat, buď to je nebo není 🙂 ale třeba kámoška fakt 1. do měsíce, druhý do dvou měsíců. ségra snad za 2, 3 měsíce (jakože cykly), další 1. hned, druhý půl roku, pak samozřejmě holky, co jim to trvá půl roku a dýl. fakt záleží na každé z nás, jak to tam má uvnitř nachystaný. Já otěhotněla taky "napoprvé", prášky jsem nikdy nebrala a mám hned dvě naráz :D
Takže vydrž a uvidíš. každopádně je jasný, že ti každej doktor řekne, že půl roku, rok není nic neobvyklého.
Ale budu držet palce, tak pak dej vědět. a když o nevyjde teď, třeba příští měsíc 🙂

bajculka
autor
24. čer 2015

@hanyzka11 Ofiko potvrzeno 🙂 jsem v 7tt a uz mame srdicko 🙂 za mesic nas čeka screening tak jsem zvedava 🙂

barus_ka123
26. čer 2015

Holky co myslíte. MS nedorazila včera bolesti, i vložku už jsem měla a dokonce jsem byla přesvědčena že už jdu na wc a nic :/ jen slabý výtok. A dnes ráno takový test. Může to něco být. Mám 33 DC.

barus_ka123
26. čer 2015

@bajculka gratuluji a přeji oběma hodně zdravíčka! 🙂

barus_ka123
29. čer 2015

@hanyzka11 tak nevím jsem z toho zmatená v sobotu dopoledne hrozné křeče a začala MS, ale od nedělního večera už nic.. Je možné, aby mi trvala MS jen 1,5 dne?? Nevím jestli zajít k doktorovi a nebo čekat další měsíc na MS.

Strana
z4