Bolesti podbřišku 8DPO, měla jste některá takové?
Ahoj Holky chci se vas zeptat jsem dnes 8DPO a 28dc . Uz 3 dny meobcas boli podbrisek. ALe dnes me boli cely podbrisek jako bych ho mela namozeny obcas k tomu tupa bolest na pravo a nalevo. Mela jste to nektera?
@gambrinkax Ahoj, já teda 5DPO a 6DPO měla šílené křeče v podbřišku... uhnizďování vajíčka, týden na to, pozitivní test. Držím pěsti! 🙂
@kaci87 test jsem si jeste nedelala preci jen jsem dnes teprve 9DPO a to je jeste brzy ms bych mela dostat zitra a kdyz nedorazi do patku tak testnu snad se zadarilo i kdyz byl jen sexik jeden a to v den pozit, ovu. Jinak vcera pri tech bolestech mi padla teplota o 0,1 a dnes vyhopsla nahoru o 0,2 tak doufam ze to bude uhnizdovani ale nejsem naivni a moc tomu neverim :D Jo a me prsa neboli zatim vubec. A kolik jsi ty DPO?
@ivet1987 Ahoj Ivet no ja mela vcera bolesti jako namozeny podbrisek ,dnes rano taky jinak celou zbytek dne mam tupou bolest nalevo jen doufam ze se zadarilo a ms uz neprijde 😉 Dekuji 😉
@gambrinkax já jsem 15DPO ...já si dělám testy skoro obden..a příznaky si asi vsugerovavam.jinak zpoždění mužů mít protože jsem po laparce ☹ ten jeden sexik staci 😉 jiné příznaky nepocitujes?a jak dlouho se snaží s?držím palce at ta mrcha červená už neprijde 😀 😉
Ahoj holky přidáván se od ovulace mě poboliva podbřišek 27DC a 11DPO jsem nafoukla jak balón dnes mi je divně a jako bych měla špatný tlak a plus bílý hustý výtok ale testy negativní achjooo :(
@kaci87 prave ze zadny priznaky kdom bolesti v podbrisku nonstop a tupich bolesti v nem nic. MS mela dnes dorazit a zatim ani naznak spineni no ale do vecera muze byt vsechno jinak ....... jinak se snazime pres 2,5 roku uz :(
@gabriella9092 jeste vydrz ale spon do 15dc a pak zkus testnout 😉 ja jsem dnes 10DPO a 30DC a pockam si do patku aspon drzim pesticky 😉
HOlky a kontrolujete si nektera cipek? ja ho mam hodne vysoko ze si na nej dosahnu jen na spicku cipku . Jak by mel vubec byt nevite?
Ja to nevypdrzim netestovat samozrejme zase.nic .... cipek nepozmam jak ma byt pri tehu?
to prave nevim jaky ma byt v tehu cipek myslela jsem ze mi tu nekdo odpovi :D a bt si meris? a co cyklus je pravidelny? kdy by si to mela dostat?
Ja jedu prvni cyklus po vytazeni mireny takze netusim bt si merim zatim se.drzi vysoko porad 🙂
@gabriella9092 tak aspon ze ta bt se ti drzi vysoko 😉 snad nam to vyjde 😀
@gambrinkax kezby 😀 ale ja myslim ze by sei.uz ukazal alespon duch
@gabriella9092 vetsi pravdepodobnost ze by mohl byt duch je tak cca kolem 14-15DPO jeste nehazej flintu do zito 😉
@gambrinkax teda dva a pul roku a resis to už s doktorama? Jinak stim cipkem jsem četla ze kdy je nahoře a skoro na něj nedosahnes tak by jsi to mela dostat.a když je dole a zavřeny tak možné těhotenství....ale prý to je stejně u každý ženy jiné...nemusí to tak vůbec bejt.
@gambrinkax dekuji snad to vyjde.uz druhy den mi je divne sem tam teplota se drzi a jsem 28 DC ale mam delsi cyklus uvidime a dekuji za.podporu 🙂
@kaci87 no vypada to ze uz prijde mrcha ....... s dr sem to resil apred rokem a pul ale zadny duvod proc to nejde nenasel takze jsme si pak dali pauzu a jeden od ledna na novo
Tak u nas nic btklesla ocekavam mrsku :(
@gabriella9092 a nemuze to byt implantacni pokles ? kdy ti ma prijit ms?
@gambrinkax já předtim melsa cca cyklus 31 ale to je pár let z5 a jsem 13dpo takze pochybují :/
Tak ,,zatím"MS nikde tak uvidíme zítra jaká bude teplota
@gabriella9092 vcera rano mi teplota klesla stejne jako tobe ...ms mi taky zatim ani dnes neprisla a po tom velkym poklesu se byhoupla jen o 0,1 nahoru takze asi z toho nic nebude a ms se jen nekde toula 😠
No.me dneska klesla jeste o -0,3 takze me urcite prijde 😀
me klesla vcera o 0,3 a dnes o 0,1 vyskocila takze ji taky cekam 😲
Mrcha jedna! Tak dalsi.kolo 🙂 aleme zrovna pristi mesic vychazi na dovcu tak se musi zadarit 😀
Porad nic to je divne :(
@gabriella9092 ahoj me dnes taky nic a bt mi vyhoupla zpatky nahoru tam jak byla takze co se to zas deje nevim 😒
Me o 0,1 taky nahoru co to jako jeee :/
😀 no ze by jsme meli jeste sanci ? 😀

Ahoj už tím taky trpim asi týden...zpoždění a bolest vaječníku hlavně kdyz si jdu večer lehnout.A ta bolest prsou to je taky des.Testy negativní.Dělala jsi test?