Bolesti podbřišku 8DPO, měla jste některá takové?
Ahoj Holky chci se vas zeptat jsem dnes 8DPO a 28dc . Uz 3 dny meobcas boli podbrisek. ALe dnes me boli cely podbrisek jako bych ho mela namozeny obcas k tomu tupa bolest na pravo a nalevo. Mela jste to nektera?
me se vyhoupla zpatky na 36,8 na cipek uz pomalu nedosahnu jinak zadny priznaky nemam ..... jako fakt dorazila? ze sme o ni mluvili 😒
To mas vysoko pořad 🙂 třeba se zadari ale zase čípek daleko :/
@gabriella9092 ja prave nevim jak by mel vypdat cipek ...me se drzi od ovu nahore a nedoshanu uz pomalu na nej 😒
Aha to je poradím :/
tady je muj graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Gambrinka/gr...
To vypada na.tehu 🙂
@gabriella9092 no uvidim ale priznaky zandy nemam takze to mu ani neverim v podneli udelam test a rozhodne se 😉 kazdopadne dam vedet 🙂
Ja taky nemalaa.priznaky dej vedet 🙂
@gabriella9092 tak uprostred noci me chytli krece a rano pri kontrole cipku jsem na prste mela uz krev takze mrcha se rozjizdi po utreni zatim nic ale jen co bude tak 1DC takze hura do dalsiho mesice 😉
Zdravím, jdu si pro Váš názor, pt já uz jsem z toho magor... Minulý víkend jsme s přítelem sexovali bez ochrany, ovu zřejmě byla,PT od pátku jsem měla bilkovy výtok. Hned v pondělí mě rozbolely bradavky.Bolest postupně odezniva, ale mění barvu na hnědou. Celou dobu je mi divně, občas po jídle na zvracení a dnes mě začalo bolet v podbřišku jako těsně před MS,ale ta má přijít nejdřív v pátek a pořad mám hustý bílý výtok... Myslíte že bych mohla byt těhotná, nebo jsem "obětí sugesce hodné mistrů"???? Díky za váš názor.
AHoj ze bys melA tak brzy priznaky??? Jako je to mozne ja to mela az po vynechane ms ... zkus vyckat nebo testnout tt 🙂
@gabriella9092 mě to právě samotnou překvapuje, zvlášť když přítel přerušoval,ale sám si není jistý...O prvním tehu jsem vůbec nevěděla a teď tohle...
@kaci87 Budu testovat asi v ten pátek,pt pak jedu pryč a dr. se dostanu az ten další pátek, tak uvidíme.
Díky za reakce.🙂
Tyjo uvidis no.... ale predpokladam ze miminko chcete????
@gabriella9092 ne že bysme se cíleně snažili,ale katastrofa by to určitě nebyla. Já sama za sebe bych chtěla moc.🙂 Přítel se doufám nelekne.🙂
Tak vidíš jsem teda zvědavá jak to dopadne 🙂 určité děj vědět 🙂
Ahojky holky mam dotaz....jsem 14DPO a 27DC... už od 8DPO mam bolavé prsa, jakože fakt bolavé a nafouklé, nemůžu si dát ani podprsenku. 3 dny mě už občas pobolívá v podbříšku jako při MS. MS má dorazit zítra. Ještě chci podotknout, že jsem asi 5DPO dostala křeč v podbříšku trvalo to chvíli jakobych měla zácpu, ale za chvíli to přestalo a bylo vše v pohodě. Může se jednat o těhotenstvi ? Děkuji
@cuciii ahoj vse je mozne 🙂 zkus udelat tt jestli ma ms prijit zitra test by to mohl ukazat uz dnes 🙂
@gabriella9092 Tak jsem to nevydržela a testovala už dnes, když mám všechno tak zrychlené a byla tam...sice slaboucka, ale byla tam. druhá čárka. 11DPO co bycch taky chtěla, že🙂 Tak zacinam naslapovat zlehka a uvidim či se udrží.🙂 Sama tomu uvěřit nemůžu. To přijde asi až u UTZ.🙂
Gratuluju!!! Ja ted zacinam novy mesic 🙂
@gabriella9092 Děkuji, vyhrano ještě není,snad to dobře dopadne.🙂 Tobě držím pěsti ať to tento měsíc vyjde.
Vyjde urcite 🙂 a dekuji snad se zadari
Ahoj holky..poradite mi prosim jak poznam delozni cipek..je to asi hloupa otazka..ale nevim presne zda to vim presne.a jak by mel vypadat par dni po oplodneni.dekuji Linda
Ahojky s tim.ja neporadim sam to nevim a sama jsem.to nezkoumala :( treba nekdo bude vedet 🙂
No já od ovu ho mám pořád vysoko. Do dneska měla přijít MS a ještě se neobjevila. V sobotu jsem jen dostala silné křeče, jako při nejsilnější periode a nic. Občas mám i bolesti a tlaky do podbřišku. No jestli nepřijde do pozítří, tak zkusim testnout.
Tak pokud ms nedorazila zkusila bych test 🙂 a ktery jsi dpo?
Jsem 15DPO. Tomu nechci dávat nějakou váhu. Protože krátce po ovulce a skoro do teď jsem byla docela dost nastydlá, tak si říkám jestli se to nezpodilo kvůli tý nemoci. Jako taky jsem měla příznaky jako zimnici, motání hlavy atd. Ale přikládám to k tomu nachlazení. Tak zítra pojedu do města pro test a hned po ránu testnu 🙂 Chvilkama si říkám,že už přišla, tak jdu se zkontrolovat na wc a mám jen bělavý výt..
@silva777 to klidne muze byt tehu 🙂 vytok k.tomu patri 🙂 testni a pisni 🙂
Určitě dám vědět jak to dopadlo 🙂

Já už asi ne mě dorazila :D kolik mas teplotu ty?