icon

Bolesti v podbřišku třetí den. Mohu být těhotná?

kvetinkaruzova
4. dub 2025

Ahoj těhulky a snažilky. Nevím jestli mi poradíte ale snad ano. Už začínám být trošku zoufalá. S partnerem občas provádíme přerušovaný sex, s tím že si pak po nějaké chvíli nasadí ochranu. Už jednou se mi povedlo takto otěhotnět z kapiček lásky, ale nakonec jsem o mimi přišla. Během ovu jsme asi 3x prováděli to samé, a aktuálně mám 2 den zpoždění, což se běžně neděje, buď to přijde o den dřív a nebo na den přesně. Několik dni nejsem ve své kuži, často mě bolí hlava což u mě není vubec běžné, týden zpět jsem měla časté křeče v podbřišku které pro mě byli nové (mimo ms nikdy žádné křeče ani bolesti nemám) lítám častěji na záchod, natahuje se mi z jídla, bolí mě v kříži, nemám chuť jíst. Nateklé dvorce, vystouplejší bradavky a pocit těžších prsou. Dnes je to 3 den co mám bolesti v podbřišku jako by MS měla přijít každou minutou. Kdykoliv jindy když mám takové bolesti tak vím že ms do hodiny přijde a nebo už se rozjíždí a začínám krvácet.
Teď prostě stále nic. Den před očekávanou ms jsem dělala test, vypadal dost negativně, ale když jsem přiložila na světlo, viděla jsem slabou čárku. To stejné se odehrálo na testu včera i dnes z ranní moči. Nic na oko viditelného jen takhle na světle. Nevím co si o tom myslet.
Nestalo se některé z vás něco podobného a i přesto se tam ta druhá mrška po nějaký době vybarvila? nebo si mám začít dělat starosti :( Mimi bych si moc přála :(

lencaa11
4. dub 2025

@kvetinkaruzova když by vaše příznaky byli od těhotenství tak by jste měla test pozitivní ..3 dny zpoždění už by něco bylo víc vidět na testu je možné že zpoždění je od hormonů ,cysta , nebo jen tělo reaguje na něco ...zašla bych na krev a máte jistotu

kvetinkaruzova
autor
4. dub 2025

@lencaa11 no zkusím počkat ještě do neděle, když nepřijde ms tak testnu znova. Pak v pondělí zavolám doktorovi. Cysta by to snad být neměla, v pondělí jsem byla na kontrole a vše vypadalo v pořádku, ptala jsem se i na těhu ale samozřejmě bylo ještě moc brzo takže by nebylo nic vidět a krev mi taky nechtěli vzít, že mám případně přijít až po nedostavení se ms. Tak uvidíme nu :((

marketa1218
4. dub 2025

@kvetinkaruzova Já jsem teď měla také 3 dny spozdeni, test negativní. Měla jsem stres, úmrtí v rodině . Těhotenství mě teď bohužel ani nenapadlo. A po 3 dnech už by se na testu určitě druhá čárka ukázala.

kvetinkaruzova
autor
4. dub 2025

@marketa1218 no dnes je to 2 den zpoždění. Při prvním těhu jsem měla viditelnou slabou čárku až nějaký 5 nebo 6 den zpoždění. Tak jsem z toho celá jakási zmatená už 😖

lencaa11
4. dub 2025

@kvetinkaruzova jo tak udělat test za pár dní je dobrý napad jen když už žena má tyto příznaky jak píšete tak to vyvolává HCG tim už by test byl pozitivni může se klidně jednat o PMS ...cysta ta se udělá během pár dní klidně ...ale kdo ví třeba jen tělo není stroj a jen se zpozdila Ms nic za tím nemusí bejt

reeeza
4. dub 2025

No pokud ale bys předevčírem opravdu viděla na testu ducha, tak by měl být dnes 2x tak silnější. Hcg stoupá cca o 200%každé 2 dny. Dnes máš ale opět jen ducha.
Takže buď to není duch, ale jen prosvítající ryska. A máš pms příznaky a zpoždění ms( nejsme stroje, občas se to stane každé). A nebo to byl opravdu duch, ale vajíčko se přestalo vyvíjet/ uhnizďovat a odejde s ms 🤷‍♀️

kvetinkaruzova
autor
4. dub 2025

@reeeza to je taky možné no.. to by byl stejný scénář jako se odehrál cca před půl rokem, jen s tím rozdílem že tehdy jsem neměla tolik příznaků, a duch se objevil až 6 den zpoždění. Achjo 😪