Bt, opožděná ms. Máte stejnou zkušenost a byly jste těhotné?
Ahojte, chcela som sa spýtať na skúsenosť,5 dní mešká menzes pred 2 dňami negatívny tt a teplota stupne,alebo klesne...mali ste takúto skúsenosť a boli ste tehotné?bolesť brucha ako keby mám stále dostať a nič,nafúknuté brucho...

@vendelinka08 meriam každý mesiac ,predtym boli teploty okolo 37 po ms, ale v deň ms klesla na 36.7 ...cyklus je 28-29 dnovi a momentálne som 36 DC
@dagmar13 aha...a je možné načíst celý graf?
@vendelinka08 ja meriam len pred ms a potom po ms...pred mavam 36.5 a potom sa zvýši a keď mám dostať ide dole a dnes je zasa 36.9 .prechladnutia a mi nič ňom není,tak neviem čo si mám myslieť
@dagmar13 myslíš před a po ovulaci. Ms je menstruace, a teď ní ti teplota klesne. Dobře, tak to vypadá, že ovulace byla později a tím pádem na ms je ještě čas. Je možné že si to to celé posunulo, ale dle grafu bys mohla být cca 6dpo, takže na těhotenský test je velmi brzy a na ms ještě také. Tak měř dál a uvidíš. Vydrž ještě 4dny, pak zkus test. Nebo počkej dokud nedorazí ms.
@vendelinka08 šak počkám a prinajhoršom zavolám dr. Ďakujem
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok
@lenka1809 pokud ten styk byl jen jeden 25.3. a testy jsou negativní tak těhotná nejsi. Vždy mi intimmed ukázal spolehlivě. Myslím, že má se jen zpozdila.

@dagmar13 dle grafu nic nevyctu, od kdy měříš? Kolikátý den cyklu teď jsi? Řekla bych, že dle grafu ještě určitě nemeškáš. Ale, jak říkám, graf není čitelný, chybí mi údaje.