Bude mi 16 a jsem asi těhotná, co mám dělat?
ahojte,za měsíc mi bude 16 let a na krku mám svého 18ti letého přítele.teď mám ale strach, že k němu přibude i miminko ☹ nic jsme neplánovali ( kdo by taky plánoval v 16ti s nedokončenou školou) ,byli jsme opatrní..pravda,antikoncepci nemám,ale na kondom jsme spoléhali ☹ teď mám 7 z 13ti příznaků těhotenství a mám strach. Jsem mladá a menstruaci mám často zpožděnou, podle toho se teď tedy řídit nemohu. Přítel není žádný frajírek, kterých je v dnešní době plno. Je to rozumný už téměř chlap, pracuje,bydlí sám,dokáže se postarat a jsem si jista tím, že když už budu těhu, že neodejde.. 🙂 už teď si začíná hledat lepší práci, i když není vůbec nic jisté..poradí mi někdo co mám dělat? za jak dlouho je spolehlivý těhotenský test? :(
ale nevi jak to mame rict
ne ja si nedelam srandu proc kdyz uz bych to psala nastejnou diskuzi
myslite ze kdyz pujdu k doktorovi tak to rekne mame???
jde uz jit na potrat???
😢
ja nemam zadne skusenosti
zkusenosti
@slosloslo - pokud si děláš srandu, tak je mi to líto, pže to odradí holky, který jsou fakt v blbé situaci,
pokud jsi těhotná a lékař zjistí, že jsi, tak interupci bez souhlasu rodičů stejně podstoupit nemůžeš, do 18 jsi vedená jako dítě a odpovědnost za tebe ve všech oblastech - právo, zdraví, mají rodiče..
Tenhle styl psaní už tu nedávno byl…
@hancazivocich Tohle už tu bylo, i stejnej styl psaní. Zase děvenka nemá co dělat a nudí se u netu.
ne ja si nevymyslim vazne
jsem v tom az po usi
dore reknu to mame
@hancazivocich už tu není. byl to vtip. fakt trapné, to mě vždycky štve, že někdo vážně radí, a holky si dělaj srandu
Holka je asi ve stresu kdo by nebyl v sesnacti nebo v patnacti bejt tebou reknu to doma v klidu si sednete a promluvte si ju a uvidis pokud si chces mimco nechat tak ti rodina pomuze
@berenika39 a nekde nekomu napsat abu to treba zatrhl a smazal nebo bloknul at sem pak lide zbytecne nepisi
@nynus to nebylo doopravdy. je to fake.
@nynus to tak na netu někdy je, no. taky mě to mrzí, za ty, co se snaží pomoci a pak nic.
Presne dylca jedna 🙂 chjo
Já si srandu nedělám s rodiče jsou 5let po smrti
@nikiskaceka co máš za problém?

achce si miminko nechat