Čekání na pozitivní test, taky jste tak netrpělivé?
Již více 2 měsíce neberu antikoncepci a poslední mens. začala 23.1., takže další už měla přijít., ale mestruace nikde.Chystáme se na své první otěhotnění. Test byl zatím negativní, vím, že je ještě brzy, ale když se člověk tak těší 😉 Taky jste netrpělivé?
Kamarádka to měla stejně.. tak se bála a těšila zároveň, že si test odmítla udělat. Držím pěsti, ať to vyjde ;)
Klidně...jéé někdo blízko mě, já jsem z Frýdku-Místku ;)
@jeeanetta Nejlepší je to neřešit a žít tak, jako byste to neplánovala. Já moc nechápala ty maminky, co furt testovaly, protože tím spíš by mě mrzelo, kdyby to nevyšlo a když na to pak člověk myslí, nemusí to vyjít, takže jsem si udělala první test, až když jsem měla zpoždění, sice jsem to v tu chvíli zrovna nečekala, ale bylo to ono a o to větší překvápko to bylo. No jak se říká, přijde to v době, kdy to člověk nečeká! 😀 Držím pěsti! 😉
@lennus Já si myslím,že nejde dělat jako by člověk dítě neplánovat,to je hloupost,když se snaží a těší se.A co se týče toho,že některé maminky testují brzy a pak jsou zklamané,myslím,že je jedno jestli příjde zklamání z negativního testu a nebo došlé menstruace 😉 .Hold jsou snažilky které vydrží a hold jsou snažilky které jsou nedočkavé a testují.Dost často se tu setkávám s těmi to názory.Netestujte!! počkejte než dojde ms!! A nechápu je,každá jsme prostě jiná a jinak se zařizujeme,když někoho baví honit duchy,proč ne.Jeho volba
@ronyx Já neříkám, netestujte, jen mi to přijde zbytečné a nechápu to, ale je to asi i tím, že já nebyla taková ta natěšená, prostě jsme si řekli, že mi táhne na 30, tak bysme už měli mít prcka. Samozřejmě jsem šťastná, byla jsem šťastná, že se to povedlo a užívala si těhotenství, jen tím, že jsem měla fajn práci, manžela, koníčky, kamarády, tak jsem se na to tolik neupínala. Bohužel slyším kolem sebe, jak se to nedaří a je to velmi často psychikou, tak si myslím, že sice z hlavy to člověk nedostane, že se těší, ale je dobré se cíleně snažit odreagovat a netlačit na pilu. A že to máme každá jinak a každá jsme jiná, to je přece jasné, já nikomu neberu, že to má jinak, píšu jen svoje zkušenosti a postoje. 😉
@lennus Moje zkušenosti jsou takové,že jsem u obou miminek otěhotněla na první pokus,hned jak jsme se začali snažit,ale i tak jsem nevydržela a vždy testovala před příchodem ms 🙂 naštěstí u mě duch vždy byl.Já obdivuju maminky,které to vydrží a testují opravdu až po vynechání ms,na to má mám hodně slabou vůli 😀 jen se mi nelíbí,že se tu najde hodně takových,co za to testování ostatní kritizují.Neříkám,že je to tvůj případ 🙂 A jak si sama řekla,tobě se taky zadařilo hned,takže asi ani nemůžeš chápat tu netrpělivost a touhu některých snažilek,stejně jako já 🙂
@ronyx
@lennus Já si myslím, že pár dní po vynechání MS je to testování oprávněné, i když já jsem testovala již 1. den po vynechání🙂, ale jak píše ronyx, každá jsme jiná, některá to neřeší a některá ano. Nikdy jsem příliš nebyla na děti našich známých, jen před 1,5 se nám narodila neteř a od té doby je to jiné, těším se na našeho prcka a lituju maminy, co se jim nedaří otěhotnět delší dobu.
no jeje, mne uplne hrabe. ja testila uz 8 dpo! 🙂 je to ale zcela zbytecny. kazdej mesic si rikam, nevyhazuj ty prachy za testy, a stejne je zas vyhodim :D jsem marná.

Nevím, jaký máte cyklus, ale vyzkoušela bych test zítra, v pondělí a pokud těhotná jste, určitě se objeví "ducháček" jemná druhá čárečka.