Clearblue - duch. Jaké máte zkušenosti vy?
Ahoj holky, dneska jsem zkoušela test clearblue a ukázal se mi duch. Mám zpoždění asi týden. Na pribalaku je psané, že i když je jakkoli slabá čárka, tak se to bere jako těhotenství. Jaké máte zkušenosti vy? Můžu mít jen ducha i týden po zpoždění? 😳 Prosím, kdo nevidíte nic, tak ani nepište. Vím že tam ten duch je a je na živo i dobře viditelný, foťák to akorát hůř zvládá vyfotit.

@zanetka174 vis kdy byla ovulace ? Jestli ne, tak nevis jestli a jaké máš zpoždění. Za dva dny udělej další test
@zanetka174 Duch tam je, zkus si za pár dní udělat ten test co ti ukáže týdny 🙂
Duch, ale není slabá čárka ;)
Moc děkuji holky❤️
@alilali pokud je test negativní, mám za to, že neukáže nic. Ani ducha, ani slabou čárku. 😉
@zanetka174 pokud je negativní, klidně ukáže rysku
@lachtanice86 a to clearblue dělá? Ty jo, to když už stojí takový prachy, tak by přece dělat nemusel, ne? 😳
@zanetka174 to může udělat kazdy test. Navic zbytečně kupuješ drahy test. Kup mamatest a je to
@lachtanice86 ano ale po tom co už mám za sebou, tak vím, že ryska je většinou šedá. Ten duch co mám, tak je světle modrý a ukázalo se to během 2 minut. 🙂
Kup si Mamatest nebo jdi na krev jako samoplatce a máš jasno hned
@zanetka174 kup mamatest, udelej za dva dny a hotovo
@zanetka174 Tak to máš špatné info. Udělej si mamatest a máš klid.
Jak si dopadla?
@zanetka174
@alilali ahoj, prozatím nic nevím. Jsem na zítra objednaná k dr. Pořád zpoždění. 😔
@zanetka174 Držím palce! 🌷 Já myslela, že jsi zkusila ještě ten obyč papírkový 🙂
@alilali nee, nějak už na ty testy nemám nervy😃 stejně by se mi zas ukázal akorát duch a na to fakt nemám náladu 😃
@zanetka174 Mamatesty falešné duchy nedělají 🙂
@zanetka174 Noo, to si nemyslím, ale uvidíš u doktora 🙂
@zanetka174 jak si dopadla?
@zanetka174 tak jak jsi tenkrat dopadla? Mam ted stejny test.

Můžeš mít ducha týden po zpoždění. Mohla u tebe ovulace proběhnou později. Držím palce ať se ti vše vyklube tak jak si přeješ. 🙂