Co byste řekli na tohle?
Zdravím,dnes jsem 9DPO a na ovulačních testech dvě čárky,včera těhu test negativní.Už přes týden bolest v podbřišku...
Zajímá mě Váš názor...
@mili00 omylem jsem to odeslala dříve ☹
@sebestovalenca Já bych si zatančila tanec vítězství a objednala několik knih o těhotenství.
ještě raději počkej minimálně týden zpožděné ms.ovulační testy sice mohou ukazovat těhu, ale čím dál víc se objevují biochemická těhu. Přeju hodně štěstí aby test brzy vyšel pozitivní a ještě lépe ultrazvuk.
Damae: já tančila a obejdnala knihy a v 6tt konec ☹
Myslíš? 🙂 No v úterý jsem byla u dr.,vyšetřil mě,řekl,že sliznice je středně zvětšená,nějakých 11mm,cysty,že nejsou,že po téhle stránce jsem v pořádku...1DPO,4DPO a 6DPO jsem lehce špinila...Nabral mi krev 7DPO a byla negativní,takže jsem z toho fakt jelen...Ale to břicho a záda je mazec :-/
Já na to samozřejmě nějak nevsázím,jen mě to celkem překvapilo a nevím co to znamená,i když jsem právě četla o možném těhu při pozitivních ovu testech...
@sebestovalenca ovulacni test by mel (pri tehotenstvi) silit zavratnou rychlosti (osobni zkusenost), takze bych to zopakovala zitra + 10DPO uz by tehotensky mohl take neco slabeho vyhodnotit, takze bych udelala oba🙂
Momentalne je to ve fazi, ze muze byt a nemusi...kazdopadne drzim palce.
@tortojs To je mi líto.
Vím, že tu ta pravděpodobnost bohužel je, i o biotěhotenství jsem už slyšela. Ale raději bych k tomu přistupovala optimisticky. Plus nás odlišují naše zkušenosti - já např. za 4 roky neviděla na testu nikdy nic.
@sebestovalenca držím palce ať sílí, srdce bije, a v květnu ať z toho je krásné zdravé miminko
Holky děkuji,jste zlaté a jak píše damae,Tobě tortojs držím vše co můžu,aby to bylo vše tak jak má a brzy ses radovala ze // čárek 😉
Jinak co se týká biochemického těhotenství...Před 3lety jsem po limitu našla na těh. testu slabou čárku,tak říkám nic,nevěnovala jsem tomu nějak pozornost...Jeli jsme si pro pejska a tak nějak zvláštně mě bolel podbříšek a přijeli jsme domů a já zjistila,že špiním,šla jsem si lehnout a potom dobrý...Byla jsem vyplácaná ze štěněte,hrála jsem si s ní,potom jsem šla na záchod a a zase špinění...To už mi bylo divné,tak manžel,že tedy tohle ne,že jedeme na pohotovost...Tam mi udělali utz a bylo mi řečeno,že je tam gestační váček a těh. odpovídá 5+něco,už si to přesně nepamatuji...Ale že neví,jestli je to mimoděložní nebo mrtvé...Napsali mi nějaké čípky na zavádění,že jsou na udržení a poslali mě domů,že si mám v pondělí zajít ke své gyn.Vzali mi krev,že si mám zavolat za 2hod. na výsledky,které tedy byli negativní,nějakých 0,5.Tak jsem šla ke své gyn.,ta mě vyšetřila a řekla,že je to menstruace...Zůstala jsem na ní koukat jak tele na vrata,ještě se do mě navážela,že jsem si ve 20ti pořídila dítě...Odešla jsem od ní a můj nynější dr. my podle toho papíru řekl,že to pravděpodobně odešlo s následující menstruací...
@sebestovalenca přesně tohle se mi stalo , já sice šla večer na pohotovost, ale Pan doktor 😒 na mě čuměl, že si z něho dělám snad legraci, že nepoznám v 18 letech menstruaci, no samo že má doktorka, mi řekla o tom samém, navíc , JÁ to viděla , když to ze mě vypadlo....
Tak a je to tam...Na ovulačním dálnice a na těhu duch...Až bude více času,hodím foto 🙂

?