Co dělat, když je hCG pozitivní, ale těhotenství neviditelné?
Ahoj holky, máte tady někdo podobnou zkušenost? podle ult 5+1 a ani náznak prcka. Test jsem měla takto silný už 6 dni pred ms… teď 2 dny zpoždění..mám trochu obavu.
4+6 - hcg 2016

@lencaa11 mě pravé vyděsila lékařka… řekla , ze nad 1000 jde něco vidět a ze s takhle silným testem by tam byla dvojčata..
Něco málo jo ale ne mimco úplně záleží kdy byla ovu atd...uvidíte na další kontrole nebo další odběr krve HCG
@lencaa11 dobře, mimi plánujeme , ale ta obava mě zmaha..hlavně neuvěřitelné bolesti v podbrisku, dělohy, vaječníku, jak kdyby ledvin a příšerná bolest prsou.
V 5+1 max gestacni vacek a za predpokladu ze ma gyndar fakt dobry “stroj”. Idealne vydrz nepremyslej bez na dobrou veceri s muzem a zpatky na kontrolu tak za tri az ctyri tydny to bude uz videt srdicko tak se muzes tesit az ho uvidis a uslysis ❤️
A takovych bude hromada jak prcek poroste ze zacatku….asi te taky zacne tahat od boku jakoby ti nekdo napinal v podbrisku gumu a asi to taky zacne pichat….vsechno je normalni a uzivej si to je to krasne obdobi, jo a hodne spinkej….tak od rijna se uz moc nevyspis na nasledujicich minimalne osmnact let
@andreacantu 😄 to je kravina že se nevyspí 😄
Já měla v 6tt jen dutinku.Za 14 dní v 8tt už i mimi.U syna ve 4tt taky nebylo nic vidět je to brzo
Holky jste úžasné, ještě se zeptám..je možné , ze by tam byli dvě? Prej na to , ze jsem málo mám vysoké hcg v krvi i moci..jednu už mám,ale…už ji je 7 roku, takže.. a mimochodem je úžasná ❤️ Mám z toho obavu , protože 3 děti v dnešní době je luxus, který si ne každý muže dovolit.
Dvě nebo tři už je podle mě jedno. Hlavně ať všechno dopadne v pořádku ne?🙂
Mozne to je uvidis na konci unora 😀
Ahoj hcg je normwkni ja mela také přes 2000 s jedním rychlíkem… ba ultrazvuku by měla vidět zvýšenou sliznici a dutinku. Neboj bude to dobre
Něco málo jo, ale ne plod. Srdíčko většinou od 6tt, u někoho i později. 5+1 je na srdíčko strašně brzy, bylo i zbytečný hnát se na ultrazvuk
Ahoj, ja byla na utz ve 4+5 (kvuli zadance na hematologii). Na UTZ byl videt jen gestacni vacek 4mm (coz dle vseho odpovida 5tt). Ten den HCG 2297 U/l. Test jsem mela take pozitivni jeste pred vynechanim a s odstupem tydne HCG 17449 U/l. U dcerky jsem to mela dost podobne. Kontrolu mi naplanoval az za 5 tydnu.
@teenyel u mě není vidět ani vacek…
Treba ma jen mene kvalitni UTZ. U me taky docela dlouho hledal, nez nasel. Na kdy te objednali znovu?
@teenyel neobjednal…
Jak že tě neobjednali?🧐
Co? Jako vubec? Tak to je hodne divne.
@teenyel Ne , řekli mi, ze mám čekat na MS a ze jestli se nic nestane mám přijít.
No...tak to by mi tedy rozhodne neprislo jako vyhovujici. Neni moznost si nekam zajit jinam? Klidne nejaka gynekologicka ambulance treba v nemocnici?
tak si zajedte na gynekologickou ambulanci do nemocnice
U mě když vyšlo HCG ke 2tis a dr viděl jen zvětšenou dutinku, tak trochu plašil, aby to nebylo mimoděložní, že je nutné kontrolovat, zda je zárodek v děloze.
Takže u Vás na tu situaci hodně bacha, obzvlášť pokud tvůj stav doprovázejí bolesti v podbřišku. Bu´d by Vám teď další dny HCG jasně klesalo, anebo ne - a v tom případě je nutné zjistit, že se něco děje právě v děloze.
Anebo tam jsou opravdu dvě, proto vyšší HCG a zatím není nic vidět.... každopádně někdo by tě měl po pár dnech zkontrolovat: odběr i uzv.
A byla tedy vidět vyšší sliznice a dutina v děloze?

5+1 TT je ještě brzo něco vidět testy máte pěkný vyčkat na další kontrolu jinak jedno HCG nic moc neřekne