icon

Co dělat, když je hCG pozitivní, ale těhotenství neviditelné?

4. únor 2023

Ahoj holky, máte tady někdo podobnou zkušenost? podle ult 5+1 a ani náznak prcka. Test jsem měla takto silný už 6 dni pred ms… teď 2 dny zpoždění..mám trochu obavu.
4+6 - hcg 2016

Co dělat, když je hCG pozitivní, ale těhotenství neviditelné?
lencaa11
4. únor 2023

5+1 TT je ještě brzo něco vidět testy máte pěkný vyčkat na další kontrolu jinak jedno HCG nic moc neřekne

autor
4. únor 2023

@lencaa11 mě pravé vyděsila lékařka… řekla , ze nad 1000 jde něco vidět a ze s takhle silným testem by tam byla dvojčata..

lencaa11
4. únor 2023

Něco málo jo ale ne mimco úplně záleží kdy byla ovu atd...uvidíte na další kontrole nebo další odběr krve HCG

autor
4. únor 2023

@lencaa11 dobře, mimi plánujeme , ale ta obava mě zmaha..hlavně neuvěřitelné bolesti v podbrisku, dělohy, vaječníku, jak kdyby ledvin a příšerná bolest prsou.

andreacantu
4. únor 2023

V 5+1 max gestacni vacek a za predpokladu ze ma gyndar fakt dobry “stroj”. Idealne vydrz nepremyslej bez na dobrou veceri s muzem a zpatky na kontrolu tak za tri az ctyri tydny to bude uz videt srdicko tak se muzes tesit az ho uvidis a uslysis ❤️

andreacantu
4. únor 2023

A takovych bude hromada jak prcek poroste ze zacatku….asi te taky zacne tahat od boku jakoby ti nekdo napinal v podbrisku gumu a asi to taky zacne pichat….vsechno je normalni a uzivej si to je to krasne obdobi, jo a hodne spinkej….tak od rijna se uz moc nevyspis na nasledujicich minimalne osmnact let

klokanka31
4. únor 2023

@andreacantu 😄 to je kravina že se nevyspí 😄

pepickovapavlinka
4. únor 2023

Já měla v 6tt jen dutinku.Za 14 dní v 8tt už i mimi.U syna ve 4tt taky nebylo nic vidět je to brzo

autor
4. únor 2023

Holky jste úžasné, ještě se zeptám..je možné , ze by tam byli dvě? Prej na to , ze jsem málo mám vysoké hcg v krvi i moci..jednu už mám,ale…už ji je 7 roku, takže.. a mimochodem je úžasná ❤️ Mám z toho obavu , protože 3 děti v dnešní době je luxus, který si ne každý muže dovolit.

klokanka31
4. únor 2023

Dvě nebo tři už je podle mě jedno. Hlavně ať všechno dopadne v pořádku ne?🙂

andreacantu
4. únor 2023

Mozne to je uvidis na konci unora 😀

europa00
4. únor 2023

Ahoj hcg je normwkni ja mela také přes 2000 s jedním rychlíkem… ba ultrazvuku by měla vidět zvýšenou sliznici a dutinku. Neboj bude to dobre

jjasmina
5. únor 2023

Něco málo jo, ale ne plod. Srdíčko většinou od 6tt, u někoho i později. 5+1 je na srdíčko strašně brzy, bylo i zbytečný hnát se na ultrazvuk

teenyel
5. únor 2023

Ahoj, ja byla na utz ve 4+5 (kvuli zadance na hematologii). Na UTZ byl videt jen gestacni vacek 4mm (coz dle vseho odpovida 5tt). Ten den HCG 2297 U/l. Test jsem mela take pozitivni jeste pred vynechanim a s odstupem tydne HCG 17449 U/l. U dcerky jsem to mela dost podobne. Kontrolu mi naplanoval az za 5 tydnu.

autor
5. únor 2023

@teenyel u mě není vidět ani vacek…

teenyel
5. únor 2023

Treba ma jen mene kvalitni UTZ. U me taky docela dlouho hledal, nez nasel. Na kdy te objednali znovu?

autor
5. únor 2023

@teenyel neobjednal…

klokanka31
5. únor 2023

Jak že tě neobjednali?🧐

teenyel
5. únor 2023

Co? Jako vubec? Tak to je hodne divne.

autor
6. únor 2023

@teenyel Ne , řekli mi, ze mám čekat na MS a ze jestli se nic nestane mám přijít.

teenyel
6. únor 2023

No...tak to by mi tedy rozhodne neprislo jako vyhovujici. Neni moznost si nekam zajit jinam? Klidne nejaka gynekologicka ambulance treba v nemocnici?

jjasmina
6. únor 2023

tak si zajedte na gynekologickou ambulanci do nemocnice

helen_h
6. únor 2023

U mě když vyšlo HCG ke 2tis a dr viděl jen zvětšenou dutinku, tak trochu plašil, aby to nebylo mimoděložní, že je nutné kontrolovat, zda je zárodek v děloze.
Takže u Vás na tu situaci hodně bacha, obzvlášť pokud tvůj stav doprovázejí bolesti v podbřišku. Bu´d by Vám teď další dny HCG jasně klesalo, anebo ne - a v tom případě je nutné zjistit, že se něco děje právě v děloze.

helen_h
6. únor 2023

Anebo tam jsou opravdu dvě, proto vyšší HCG a zatím není nic vidět.... každopádně někdo by tě měl po pár dnech zkontrolovat: odběr i uzv.

helen_h
6. únor 2023

A byla tedy vidět vyšší sliznice a dutina v děloze?