icon

Co myslíte, je tam něco?

svlocicka
10. led 2021

Ahojjik měla jsem to dostat ve čtvrtek ale nic a test jsem dělala ve čtvrtek odpoledne. Co myslíte je tam něco... 😃
Nebo ještě MS přijde noo uvidím.

Co myslíte, je tam něco?
Strana
z2
ema90
10. led 2021

@svlocicka Carku vidim, ale chtelo by to udelat test i dnes nebo zitra, jestli carka sili.

palja
10. led 2021

Taky vidím 💞🍀

svlocicka
autor
10. led 2021

Zkusím udělat...ale ta nejistota zda to ještě přijde je děs 🤔😃

palja
10. led 2021

@svlocicka to chápu, ale zkusit udělat test ob den a sledovat jestli sílí 💞🍀držím palce ať je to těhotenství ✊kdyztak pak dej vědět jestli testy sílí ❤️

agneska7
10. led 2021

Když si dělala test ve čtvrtek tak kdyby jsi udělala včera nebo dnes tak máš jasno 😉 ale jako čárka tam je pěkná

svlocicka
autor
10. led 2021

@agneska7 pokud to vydržím udělám zítra a pokud ne zajedu si koupit ale asi to bude ta druhá varianta 😃🤔

ema90
10. led 2021

@svlocicka Ms mate vynechanou a je to uz cely vikend, takze bych si klidne druhy test dneska udelala 🙂

svlocicka
autor
10. led 2021

@ema90 jjo zkusím si pak zájed a koupit 🤗😃ale.... Kdo ví

svlocicka
autor
10. led 2021

To by už mělo být jedno jestli si to dělám k večeru že... Pokud bych byla tak by to mělo už ukázat

ema90
10. led 2021

@svlocicka Ja si i prvni test v den vynechani delala az vecer a carky sly nadherne videt.
Vy jste mela slabsi carku, ale viditelnou, takze ted v nedeli uz to chytne urcite i z vecerni moci 😊

agneska7
10. led 2021

@svlocicka řekla by bych že jo 😉

agneska7
10. led 2021

@svlocicka hlavně dej vědět , jsem napnutá jak struna 😁

lachtanice86
10. led 2021

@svlocicka kdyz si ho dělala ve čtvrtek, ms stále nepřišla, tak udělej test klidně hned

pajasala
10. led 2021

Krásná čárka určitě udělej další

svlocicka
autor
10. led 2021

Určitě dám vědět 🤗pojedu si pak pro něho mě to taky zajímá buď s toho něco bude nebo jen prostě MS dorazí později 😬

svlocicka
autor
10. led 2021

Ještě nepřišla a poboliva mě břicho tak jinak... Než u MS no uvidíme

svlocicka
autor
10. led 2021

Tak asi s toho nic nebude... Jiný test teď večer

agneska7
10. led 2021

@svlocicka mno něco tam je ale asi by to mělo být silnější , zkus ráno , ten první co jsi dělala má více barviva tak ukazuje lepší čárky , ještě není nic ztraceno 😉

slunickova
10. led 2021

@svlocicka já si myslím že těhotná budeš čárka tam je taky jsem to tak měla na testu Maxe málo lepší je má atest tam jsem měla už pořádnou caru

svlocicka
autor
10. led 2021

Myslíte zkusím ráno, mám břicho nafoukle jak kdybych tam měla balvan 😃🤔

nurik
10. led 2021

@svlocicka urcite je pozitivny 🙂

svlocicka
autor
10. led 2021

Tak kéžby 🤗

ema90
10. led 2021

@svlocicka Pozitivni nejspis bude, nicmene od ctvrtka ta carka vubec nezesilila 😕 takze bych zkusila zitra testovat stejnym testem jako ve ctvrtek a jinak tedy nevim, nevim... 😕

svlocicka
autor
10. led 2021

@ema90 mám jen jeden od toho dr maxu tak pokud silit nebude a MS nedojde budu stejnak muset na gyndu

lachtanice86
10. led 2021

@svlocicka no od toho čtvrtka uz by mel byt posun v síle té čárky

teryem
10. led 2021

To klidně může být. Já třeba nikdy neviděla ony úžasné dálnice.. Ani po vynechání.. Byly to slabounke carecky, neviditelné .. No a jedna chodí do první třídy a druhá se dopeka v bříšku.. Takže těhotná podle mě jsi 😊

svlocicka
autor
10. led 2021

@teryem snad máte pravdu 🙂zítra ráno zkusím ještě ten druhý test stejné značky... Mám to břicho jak balvan 😃. Že by měla přijď MS žádná o tom.. Ale vše se může ještě změnit 😬. Ale děkuji za podporu 🤗

teryem
10. led 2021

@svlocicka Já měla MS bolesti snad ještě měsíc po vynecháni.. Bála jsem se každý den.. Ale že jsem těhotná jsem věděla hned, asi ještě čtyři dny před termínem MS . Začala jsem spinit, a to se mi nestalo nikdy, jen u prvního těhotenství.. Prostě jsem tušila že se zadařilo, duch to potvrdil a MS naštěstí nedorazila 😊přeji moc štěstí, ráno sem hoď test

svlocicka
autor
11. led 2021

Tak holky dávám raní test myslím že je silnější a na živo a pěkný růžový 🤗

svlocicka
autor
11. led 2021

Myslím že sílí

Strana
z2