icon

Co myslíte? Mohlo by se jednat o těhotenství?

zdenkafialova
1. čer 2018

Zdravím všechny mám velice důležitý dotaz a učitě nejsem jediná. Před pár dny jsem si dělala krevni tehotensky test a vyšel tak jak vidite na fotce. mám to dostat až za dva dny , ale strasne mě bolí zada a mám tlak v podprisku a navic mam husty bíly vytok. myslíte , že by se mohlo jednat o těhotenství? v lekarne jsem se ptala na to ze jsem do toho krevniho testu dala vic krve ale pry to nevadi protoze kdyby se nemelo s cim vazat tak by tam ta krev pouze protekla a carka se neukazala tak vubec nevim co si mam myslet. s pritelem se o miminko snazime uz delsi dobu a 2x uz se nam nezadarilo bohuzel. jednou operativni potrat a jednou samovolny.

Co myslíte? Mohlo by se jednat o těhotenství?
Strana
z2
miluskah
6. čer 2018

@zdenkafialova děkuji Zdení, ale rozjela se MS :(

martulik23
6. čer 2018

@zdenkafialova duch ano, ale psala jsem už o viditelné čárce.

zdenkafialova
autor
6. čer 2018

@miluskah to je mi moc líto :( tak to určitě vyjde přístě příroda ví co dělá 🙂

zdenkafialova
autor
6. čer 2018

@martulik23 no tak uvidime casem
;)

zdenkafialova
autor
6. čer 2018

Takhle mi vysel ovul test 🧐 a menstruace meska 2 dny prsa natekla bolestiva unava :(

zdenkafialova
autor
6. čer 2018
martulik23
8. čer 2018

@zdenkafialova držím palce, já když jsem byla tehu, a podle těhotenskeho testu jen Slabý duch, tak jsem si udělala ovulační test a ten mi vyšel úplně krásně pozitivní, a pár dnů na to, krásné silný tehu test

oveckaluky
8. čer 2018

@zdenkafialova Pokud MS mešká, ovu test už by měl být úplně pozitivní, tenhle je úplně negativní...bohužel asi mešká z jiného důvodu...

lachtanice86
8. čer 2018

@zdenkafialova to už by měl být ovulační jasně pozitivni. Tohle nevypadá

zdenkafialova
autor
8. čer 2018

Ja nwm :/ ale porad meska

zdenkafialova
autor
8. čer 2018

Ja si udelam v pondeli tehule test a uvidime 🙂 :-*

zdenkafialova
autor
11. čer 2018

Zdravim je hnedavy vytok normalni v tehotenstvi??

jasione
11. čer 2018

@zdenkafialova Prý to tak může být při uhnizďování vajíčka...tzv. nidační krvácení. Sama jsem to neměla.

snezenka123
11. čer 2018

@zdenkafialova ahoj, a dělala jsi si ten tt dnes? jak dopadl?
pokud jsi měla minule ducha, už by měla být čárka patrnější..podle toho bych se asi řídila..pokud budou na těhu //, tak hnědý výtok je možným příznakem zahnizďováním..ale pokud je test negativní, zřejmě se jedná o přicházející ms:-/

oveckaluky
11. čer 2018

@zdenkafialova Vzhledem k tomu zpoždění a testům bych spíš řekla, že se rozjíždí MS, nicméně i špinění na počátku těhotenství je běžné 🙂

vendelinka08
11. čer 2018

Kdyz zacinam spinit..tak se mi rozjizdi ms. Pri tehotenstvi jsem nikdy nespinila..ale muze se stat...nicmene to nebyva tak caste. Kazdopadne bych si udelala test a videla bych na cem jsem..tohle jsou stale jen dohady.

zdenkafialova
autor
11. čer 2018

Na testu je porad jen duch 🙂

vendelinka08
11. čer 2018

@zdenkafialova Pokud je tam duch, tak je něco špatně....

misula29
15. čer 2018

@zdenkafialova nejseš těhotná a ovulační test je naprosto negativní .Čekám ještě fotku použitých kalhotek. Jako ,že je někdo natěšenej budiž ,ale co je moc to je moc....twl

Strana
z2