Co si myslíte o pozitivním myšlení?
Holky co myslíte?

ano, pozitivní, teď jen aby čárka sílila ❤
@nikollll1 Jsi těhotná gratuluju 🍀
@klokanka31 děkuji❤
@nikollll1 😂 pokud je to ovulacni je negativní. U testu je návod.
Já nechci byt zla ale, Are you kidding us? 😳 Po dlouhé době sem se pobavila 🤭 slyšela si někdy, že by se těhotenství zjišťovalo ovulačnimi testy? To bych pak musela být těhotná v době, kdy jsem ovulaci neměla 🤷🏼♀️ Na ovulačnim testu by se druhá čárka měla ukázat vždy (kdyžtak ať mě někdo opraví, zkušenost nemám protože je nedělám) pokud ti vynechala menstruace, udělala bych třeba klasický mamatest (TĚHOTENSKÝ TEST) pokud ti menstruace nemešká, pak by test mohl ukázat něco cca 5dni před menstruací jako mě, je to u každého jinak ale, jelikož zjišťuješ těhotenství z ovulačniho testu předpokládám, že sex byl tak před 3mi dny 😬🤷🏼♀️
@lilian2111 já bych řekla ,že je to těhotenský test Livsane ,ten je růžový
@katherine177 paní potvrzuje, že je to ovulační Pepino..
@terrik jj už jsem si toho všimla
@teress1215 na ovu testu se druha carka ukazat nemusi pokud nemas v moci LH.... Muze byt viditelna druha carka az do ms. Ale jinak byva snehove bily (krom te kontrolni) a ano, ovu test muze zaznamenat tehotenstvi driv, nez tehu test, ma to vsak sve ale a asi nejvetsim ale je to, ze ten ovu test musi byt jasne pozitivní - stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni - a taky je dobre vedet, ze po ovulaci byl test jasne negtivni.... Kazdopadne i tak se nemuzes povazovat za těhotnou no a myslim by se ti i dr vysmal a ne jen on😃
Ale nechapu tazatelku... Na zacatku rekne, ze to je tehu test a pak ze ovu test 🤔.....
Takze tazatelko @nikollll1 pokud je to ovu test a mas před ovulaci, tak by mel jeste silit jakcti poroste Lh a az bude stejne silny nebo silnejsi tak behem 24-48h by mela nastat ovulace. Pokud mas po ovulaci, tak je to zbytkove Lh a takovou druhou carku muzes mit az do prichodu MS.
Pokud je to tehu test, zdrejme tehotna budes a carka bude silit s narustajicim Hcg. Za dva dny otestuj znovu, mela by byt carka silnejsi.
@zrzeckas ovu testy sem nikdy nepotřebovala porotoze svou ovulaci poznam, ano nevím přesně den kdy byla ale vím že proběhne 😊 pokud vím, nikde sem nenapsala ze by ovu test ukázal těhu 😳 popravdě by mě to ani nenapadlo ale ok. A důvod proč by se mi dr vysmál? To by mě zajímalo 🤔😀
Já myslela že je to těhotenský test 🤣
@teress1215 to mas dobre 🙂, ja se testovala po vysazeni ha abych vedela aspon trochu jak na tom jsem.... Psala si, ze si neslysela, ze by se tehotenstvi zjistovalo ovulacnimi testy, tak jsem ti napsala, ze to zaznamenat mohou a dokonce driv jak tehu test, ale mas tam nejake ale... A s tim vysmanim... Myslim, ze kdybych na gynde řekla, ze podle ovulacniho testu jsem tehotna smala by se (jako mam vtipnou doktorku) nemyslela by to zle, aspon moje dr, ale smala by se..... Jinak ja to zkousela, cetla jsem to tu i jinde, tak me to nedalo nezkusit, ale delala jsem zaroven i tehu test esik to je jak na netu holky psaly, ale samo jsem cekala, co bude dal a na vynechani MS a zkusila tehu test 😃
@zrzeckas jo takhle si to myslela, já sem premyslela proč by se mi dr. měl smát, jestli proto že si ovu nemerim ale už to chápu 🙄 ovu test sem nikdy nezkousela ale za to sem vyzkoušela cca 7 těhu testu papírkových a 2 clearblue digital 🤷🏼♀️ Potrat děla své, to bylo jediné kdy se mi dr smál, když se mě zeptal kolik sem si dělala testů (potřebovala sem jistotu že fakt sílí 🤭😂)
Každopádně odpovím na Tvou otázku: ANO, je pozitivní. ...jen bohužel netušíme na co ☺️😃
@teress1215 to jsem nezazila, ale chapu te. Taky bych mela potrebu kontrolovat jestli sili....

@nikollll1 Pokud se jedná o těhotenský test, tak ano - je pozitivní, neboť se na něm nacházejí 2 čárky, což určitě vidíš a jak sis jistě v příbalovém letáku přečetla, 2 čárky znamenají, že jsi těhotná.