icon

Co signalizuje světlé krvácení po pozitivním ovulačním testu?

nikolaa64
8. srp 2022

Holky 22 .7 pozitivní test ovulační a přišla menstruace o čtyři dny déle bez bolestí hodně světla krev a stačili mi na celý den ty nejslabší vložky 2 na nic skoro nic a.fakt světla krev takové nic myslíte že by se mohlo jednat o hnízdění asi blbost co děkuji

merope
8. srp 2022

Hnízdění asi ne, ale klidně je možné mít slabší menstruaci a být těhotná. Odpověď ti dá těhotenský test.

jjasmina
8. srp 2022

@nikolaa64 to asi ne

20190418
Autor odpověď smazal
zlaticko22
9. srp 2022

@nikolaa64 udělej si těhotenský test, ten ti to ukáže hned. Stává se to, že může být slabá ms i při těhotenství

f.nina
9. srp 2022

Děvčátka, mám dotaz. V únoru jsem byla na revizi v 11tt kvůli zamlklému těhotenství. Po šesti týdnech na den přesně přišla první menstruace. Následně cyklus vždy po 30 dnech. Poslední menstruace přišla 31.7. kdy ráno jsem si dělala těhotenský test a byl negativní. Včera ráno jsem, ale na toaletě po utření měla lehounký narůžovělý výtok a celý den mě bolelo břicho jako při menstruaci, tak jsem si udělala odpoledne těhotenský test a vyšel pozitivně. Žádná dálnice, ale duch který se musí lovit to taky není. Pro jistotu jsem si tedy udělal test i dnes ráno a opět pozitivní, kdy čárka je silnější než včera. Jsem teď z toho, ale jelen. Menstruace přišla na den přesně, celkem silná i s kusy sliznice a přesto po týdnu sílící TT? Máte s tím někdo zkušenosti?

miia90
9. srp 2022

@f.nina já otěhotněla hned po menstrusci. V době tabulkové ovu jsem měla // silné jako kontrolní čárka, žádný duch.