Dá se tohle považovat za vynechanou MS?
Ahoj holky, snažíme se s přítelem o druhé miminko, tenhle měsíc nám sexík vyšel akorát na ovulku (poznám jí, u mně je velmi zjevná 😀 ) a když jsem měla 4 dny před očekávanou ms, tak jsem začala malinko špinit, sotva na papír, druhý den nic, a třetí den mírné krvácení (sotva jsem zašpinila intimku). čtvrtý den už zase jen lehounké špinění a včera večer už vůbec nic, a dnes čisto jako sklo. Dá se to považovat za vynechanou ms? včera (den před očekávanou ms, avšak po tomto špinícím období) těhotenský test ukázal sice slabého ducha, ale tomu já moc nedůvěřuju. děkuji za odpovědi. jinak teda příznaky před týdnem snad úplně všechny (spíš bych řekla vsugerované? 😕 a teď mně akorát bolí hlava, mám zvětšené dvorce a občas mi neni moc dobře. zbytek vymizel 😀
Ja myslim ze jsi tehu 😉😉😉 Pokud tam byl i duch tak to je na 90% jasny 😉😉😉
No, a teď jsem začala zase malinko špinit, tak asi ještě musím jen doufat, že se jen neopozdila. To je k zbláznění, jednou si je člověk na 100% pak zas že ne a pak že jo, a nakonec ani neví co si myslet. i čípek mám divný. tvrdý, lehce rozevřený a vepředu (už jsem ale po 1 porodu, tak se to špatně poznává.)
já mívám cyklus pokaždé jinak dlouhý. teď jsem 15DPO 33DC
Ty jo tak to by opravdu mohlo byt tehu... Jsem moc zvedava 😉
To já taky 🙂 trochu doufám, ale moc tomu nevěřím. Jednou už se mi něco takového stalo. druhé mimi jsme už jednou zkoušeli, pak jsme přestali kvůli práci ateď znovu, a tenkrát jsem se hodně pozorovala, protože jsem prostě chtěla a basta 😀 no a byly příznaky, zpoždění, duch na testu a nakonec krev v moči a zánět močáku a při vyšetření hcg 0
Dej sem fotku toho testu. To lépe posoudíme 🙂 muže se ti zahnizďovat vajíčko a proto špiníš. U mě to byly bolesti jako při žádné MS.
já už ho včera vyhodila. půjdu si koupit dneska nový, pokud se to do odpoledne nerozjede a uvidím 🙂
Ok tak ho sem hned dej 😉
jasan 🙂
@monikaa_p takže můžou být bolesti při zahnizďování? Slyšela jsem tolik lidí říkat, že zahnizďování nemůže bolet, že se jen špiní..
@lavender19xx kamarádka měla u obou dětí asi 6-7DPO opravdu silné, asi 3 min píchání v podbřišku, nemohla se chvilku ani pohnout a bylo jí řečeno, že to bylo hnízdění u obou🙂 tak je to asi individuální, ale nemusí to mít každá, stejně jako ne každá špiní u zahnízdění
@vanea děkuji za info, takže je to indivindi.. 🙂 To je fajn, protože jsme se o Vánocích hodně snažili a cítila jsem právě dost intenzivní bolest, ale špinění žádné. Dnes mám termín ms, bylo by to... ani nevím jak moc super, kdyby už nepřišla.
@lavender19xx No samozřejmě 😀 kamarádce bylo strasne zle a taky ji bylo řečeno,že to bylo zahnizďování. Já sem jeste nevěděla ze sem těhotná a tak sem si myslela ze prijde MS a musela sem si vzít ibalgin co to bylo za bolest. Myslela sem,ze mi upadne spodek.
Taky jsme se snažili celé vánoce 🙂 u první mně zahnizďování bolelo až jsem brečela. No a já už ani nemusím testovat ☹ červená příšera dorazila ☹ ☹ a ráno jsem měla takovou radost :-/
Uvidíme 🙂 zatím je brzo na to věšet hlavu což? 🙂 ale musím se přiznat, že bych moooc ráda listopadové 🙂 nesnáším to horko v létě, a v ,8 nebo 9 měsíci fůůůj 😀 První mám květnovou, to bylo fajn 🙂
To mě mrzí. Vyjde to priste 😉 my zkoušeli 8 měsíců než to klaplo. A to mě doprovázel jeden problem za druhým
@monikaa_p fuuu, 8 měsíců. No, já obdivuju tu úžasnou trpělivost holek co čekají takhle dlouho i déle :-O já jsem typ ženský, která když něco opravdu jednou za čas chce, tak to chce hned 😀 no, první dcerka hned na první pokus z jediného "plnohodnotného" sexu toho měsíce, ale druhý mrňousek si dá asi víc na čas 🙂
@kictymis tak to mě mrzí, úplně chápu zklamání, já se snažím už od června..
@lavender19xx přeju ať se brzy zadaří 🙂 určitě to jednou vyjde 🙂

@kictymis počkej do zítra z kus test znovu. Pokud bude čárka silnější než na prvním testu je to jasne. Já bych už toto brala za vynechanou MS.