icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

irenka84
22. led 2017

@rayya to znám dělaj silný ale přitom jsou víc v šoku než vi ten můj na začátku prohlašoval že těhotenství není nemoc ale nedej bože abich šla z krámu s něčím těžším to bych pak měla na talíři pořád. Moje mamča dělá v kuchyni a ledacos si můžu odnést jen je to přes celé město a to pak musím ukázat jízdenku z autobusu😍 mi jsme se rozhodovali zda si mimco nechat oba máme z předchozích vztahů jednoho syna 11 a 4 roky,jemu je 45let a mě 33 v únoru, nakonec jsme si řekli že si miminko necháme. Nejdřív prohlašoval že to není pravda že bral antikoncepci (pivo) a že má svůj pravěk no skousel to hodit na souseda (dělal si srandu) no a na vánoce prohlásil že teď mu dám holku a že si vezme odemne kluka😝 jsou to měkoty i když dělaj drsňáky

rayya
23. led 2017

Ahoj, tak jsem teď volala me nové doktorce(ještě jsem tam zatim ani nebyla)a vysvětlila ji jak to mám s prací (tahání těžkých kleci atd.)a i když jsem tam puvodne měla přijít až 10.2 tak mě vezmou už dneska.prý buď napíšou úlevu do práce a nebo rovnou neschopenku.Neskutečně se mi ulevilo, zazila jsem si kdysi tzv.zamlkle těhu a musela na vyčištění a jsem teď pěkně vyplasena.Navíc mi za chvilu bude 31 a bala jsem se že mi otěhotnět bude trvat dlouho.zatim vše krásně vychází .Jen doma si ze mě dělají srandu jestli to nebudou dvojčata, když je mi už zle a navíc byli u dědů z obou rodin.mějte krásný den.

rayya
23. led 2017

@irenka84 koukám že máte termín v březnu, takže asi rybička? Ja jsem 12.3 😊no ja mám přítele o devět let mladšího, a jsme spolu dva roky.Nekdy je rozumnější jak ja a skvěle nám to klape, sice občas zazlobi ale tak to je normální. Sice jsem si musela počkat až se mu narodí neterinka aby ho to chytlo taky.Ale včera jsem s nim musela zajet k rodině a tam to hrde oznámil. Akorát teď to máme trochu náročnější s penězi, je už od října po operaci kolene a ja byla v prosinci doma se zánětem ucha.ale narovinu jsem mu řekla že když doktorka řekne ,,zůstat doma"tak zůstanu "jak rika moje máma těhotenství se nedá koupit.je to zázrak. Už má najitou lepší práci, abysme to zvládli a budeme hledat lepší bydlení. Tady se objevuje plíseň a pes je doma a je z něho spousta chlupů. A chceme vypadnout z města na vesnici na barák. Normalne jsem asi divna ale těším se na prohlídku u doktorky. Akorát ty nevolnosti jsou horší a horší. 🤐

irenka84
23. led 2017

@rayya já si ty nevolnosti zažila u prvního 6mesicu a teď jen tři ale dávají zabrat😉 a pokud máte za sebou zamlkle těhotenství tak si myslím že vás nechá doma na neschopence a rozhodně bych to vizadovala,je to lepší než ryskovat😉 držím palce ať je vše u doktorky v pořádku👍

rayya
23. led 2017

@irenka84 Děkuji no teda dneska už jsem od rána zvracela dvakrát.a jsem hodně vyšťavená.Mamka do mě taky furt hučí ať zůstanu doma.Ona sama měla hodně velkou potratovost. Ale teda jsem pěkně nervózní co bude.a navic v práci kromě tahání těžkých věcí tam cucham i trch.benzin, iospropanol a primer.tak ji to všechno řeknu a uvidíme. Za chvilu vyrážíme. Pak pisnu jak jsem dopadla.

irenka84
23. led 2017

@rayya s takovou prognózou i kdybi trakaře padali tak zůstanu doma čichat jedy,tahat těžká břemena ne ne ne ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rayya
23. led 2017

No taky to tak vidím. Za to mi žádný peníze nestojí. Ale myslím že mě sama nechá doma.doporučila mi ji kamarádka ktera dlouho nemohla otěhotnět a diky jeji péči se to nakonec povedlo. A navic u ni funguje i centrum neplodnosti atd.takže bude asi hodně pečlivá.doufám 😀

irenka84
23. led 2017

@rayya tak si to uži a pak napis

rayya
23. led 2017

@irenka84 tak už jsem doma podle krve a ultrazvuku jsem těhotná. 😇😆nakonec mě opravdu nechala doma,pro jistotu. A to boleni podbřišku je prý normální.a za 14 dni na kontrolu. Tak jsem o dost klidnější a nadšená 😊😆😇😃

irenka84
23. led 2017

@rayya gratuluji a je to lepší že budete doma navíc ty nevolnosti v práci dávají zabrat🙂 a už vám spočítala termín porodu?

rayya
23. led 2017

@irenka84 Děkuji, nene ještě je moc brzo.Sotva bylo něco vidět. Ale za ty dva týdny už asi jo.😀

irenka84
24. led 2017

@rayya to jo nejhezčí pocit je když poprvé uvidíte srdíčko a uvědomíte si jak je to maličké ❤

rayya
24. led 2017

@irenka84 a na to se právě těším. Ale dneska kdyz jsem se vzbudila a uvědomila si že jsem v životě posunula na další úroveň.tak to byl takový zvláštní blazeny pocit,ale zároveň trochu strach co mě všechno čeká. Jo a už jsem hodně plactiva.😅

irenka84
24. led 2017

@rayya je to přirozené bála jsem se porodu navíc tatínek mě poslal na potrat a zdrhl,tak jsem na všechno byla sama ale jak se narodil dělala jsem vše jak kdybich to dělala celý život, teď jsem těhotná po druhé a stejně mám strach jak to všechno zvládnu dve děti, domácnost,přítel a pes i z porodu mám obavi,kluk šel císařem po dni porodních bolestí a vivolani,chtěla bych teď rodit přirozeně ale je tu pár ryzik tak uvidíme jestli budu moct😀

rayya
24. led 2017

@irenka84 teda koukám že jste to neměla v životě jednoduchý. Klobouk dolů, ja bych to asi nedala.ale určitě vám to všechno dobře dopadne a všechno zvládnete. No přiznávám taky máme v byte 2+1 zvěřinec, a hlavně muj =vlčák, morče a ted jako Ježíška papouška královského. To by se vše dalo akorát pes pouští hoodne chlupů a být nám plesnivy. Takže budeme shánět jinde.

irenka84
24. led 2017

@rayya to chápu mi jsme se nastěhovali v létě do krásného bytu no a v zimě se ukázalo že pan domácí netopí a všude se dělala plíseň okna nešla zavřít jak byla nacucana vodou a nejhorší to bylo v pokoji kluka, když jsme to řekli panu domácímu tak prohlasil že je to naše vina že se moc potime!!!!!!!! Tam tekla z oken voda curkama 😠 úplně všude černé zdi,tak jsme si našli jiný byt a byl klid tady se nám sotva okna zarosi natož abi tekla👍 no mi máme dvouletého am.pitbula i tak pouští chlupů a přišla jsem nato že psi chlup zapíchnutý v chodidle pěkně bolí😂..... Jednoduché jsem to neměla ale pro syna jsem schopná všeho a to že se na nás viprd nebylo to nejhorší co sem zažila (od svého ex jsem se nechala mlátit a psichicky šikanovat 6let) ale dneska jsem šťastná mam dokonalého přítele, skvělého syna a už se moc těšíme na miminko😍

rayya
24. led 2017

@irenka84 no teda a ja myslela jak jsem mela život na hovno.ale oproti vám to bylo nic.jako psychicky deptani jsem si kdysi zazila taky a k tomu 500000,- dluhů.ale naštěstí jsem se vrátila k nasim a nějak to udolala. Pak jsem dlouho byla sama, postavila se na vlastni nohy a prošla si ještě pár horsima vztahama.ale teď jsem taky spokojena.

irenka84
24. led 2017

@rayya já měla tři vážný vztahy a až ten třetí vyšel k mé spokojenosti naštěstí bez dluhů ikdyz můj ninejsi přítel má nějaké dluhy ale splácí je tak to je maličko finančně náročné když pracovat nemůžu naštěstí má dobrou práci a priznavaj mu půl toho co viděla😉 v dnešní době to má skoro každá ne lehký život

rayya
24. led 2017

@irenka84 no právě taky máme každý půjčku, ale naštěstí ne velký. A přítel má tri obory a celkove je sikovnej.domluvili jsme se že jak pojedem 10.2 oba na kontrolu (on s tim kolenem )tak se nechá uschopnit a půjde do nové a líp placené práce. 😉 akorát teda dnesla je pěkně protivnej, už mu to doma leze na mozek.

irenka84
24. led 2017

@rayya Ježíši můj chlap je skvělý až na chvíli kdy je doma dyl jak týden to bich ho nejraději zabila😂

rayya
24. led 2017

@irenka84 no a ten muj je doma už od října. No a ja možná už začínám být taky naladova. Hlavně mám furt tendenci se ho ptát jestli se na to těší a jestli má radost atd.Přitom jsme to chtěli oba.furt si říkám nehc ho být on přijde sám a projevi se , ale pak to nevydržím a otravuju.jako beru jako projev radosti že to nadsene oznámil doma.ale asi bych potřebovala víc.

irenka84
24. led 2017

@rayya přijde mi přirozena jeho reakce oni to slaví až po porodu,oni se ani neumí rozplývat nad pidi obleckama atd.pro nás je to jiné mi v sobě nosíme miminko,je to naše součást naše přirozenost rodit děti. Věř mi že ve správnou dobu projeví nadšení a cit až tě to bude překvapovat. Kolikrát mi přijde že se netěší ale pak řekne,nebo udělá něco co mi virazi dech😉 chlapi svi city skrývají

rayya
24. led 2017

@irenka84 jj to máš pravdu, city projevil na vánoce. Dal mi toho papouška i s klecí(miluji zvířata )prý za to jak se o něj starám a teď i vic když byl po operaci o berlich. A ted vlastně taky.vcera jak jsem byla u doktorky, tak mi preventivne brala ster z cipku.včerejší špinění jsem neresila.ale teď když jsem na kalhotkách objevila ještě náznak tak jsem se vyděsila. A když viděl jak jsem z toho špatná, tak mě objal a řekl že citi že bude vse v pořádku. Ani nechtěl jit s tátou jit na pivo (pidioslava). Nakonec všem ho přemluvila ať jde.

irenka84
24. led 2017

@rayya hlavně se nestresujte ona hlava udělá své muzete špinit z toho visetreni a pokud špinění nepřestane jít k doktorce ikdyz já u kluka ten první měsíc menstruovala místo 7dnů 4 a vše bylo v pořádku🙂

rayya
25. led 2017

Zdravim, tak je snad všechno ok.dneska žádný špinění a dokonce mi ještě nebylo ani zle.včera jsem odpoledne odpadla a vzbudila se až k ránu. Prý jsem chrněla jak medvěd. 😀

irenka84
25. led 2017

@rayya no tak teď už budete jen růst a růst😉 a spaní je skvělá věc když můžete spát užívejte si toho já se teď moc nevispim přez kopání miminka a věčné chození na záchod😂 a přes den toho musím zvládnout moc

rayya
25. led 2017

@irenka84 no právě mě to až překvapuje jak spím. Za ty roky nočních směn. Jsem mela se spaním problémy a jsem celkove nocni tvora o usínání ani nemluve.ale teď se mi udělá slabo okolo devate desate a usnu prý nahned.To vam nezávidím že musíte tak litat a ještě se nevyspite.A vim že mě to čeká taky pač u jednoho dítěte určitě nezustanem.těším se az dáte fotku narozeneho uzlicku.hlavně abyste byli v pohodě. 🙂

irenka84
25. led 2017

@rayya u prvorodiček to až tak těžký není neměla jsem ani půl tehu problémů jako teď celkově mi bylo líp😉 a na tu fotku si budu muset počkat dva měsíce ale říkám si že to uteče😀no a doufám že to přítele přejde touží este po jednom😅

rayya
25. led 2017

@irenka84 tak muj přítel je z šesti dětí a chtěl by čtyři. Ale to jse mu narovinu rekla že to nedám rodit do čtyřiceti. 😝

irenka84
25. led 2017

@rayya upřímně já taky ne ani nevím kdo řekl tu blbost že těhotenství je nejkrásnější část vašeho života mě to tak nepřipadá a stačí mi ty dvě ale pokud to bude chtít tak to dám on je smutnej že sviho syna vidí když to dobře dopadne tak dvakrát do roka, teď čekám holku a ikdyz se k mymu synovi chová skvěle pořád to není jeho syn a ten mu chybí

Strana