Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?
Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅
@baskooskavy gratuluji! kolikátý den od ovulace?
Ahoj tak ja to mám podobne.ve středu čárka sotva viditelná(přítel neviděl, ja jo)dneska se mi udělalo hoodně zle tak jsem zkusila znovu a vic značek a na všech je sice slabá ale je tam.Celý dve mesice snažení jsem si nalhavala příznaky, ale od včerejška jako naráz všechno co jsem zde četla se projevilo.bolest podbřišku jako při ms,rypani uprostřed, bolavá prsa a nevolnost. V nedeli zkusim testnout znova a doufám že uz ms neprijde a na testu budou dálnice. 😀
@dasa.77 ahojky od ovu je to 19
@rayya hod nám foto 🙂 a přeji aby to sílilo my jsme se s manželem snažili docela dlouho a přiznaky jsem měla každý měsíc.. pak jsem si řekla že na to kašlu že si test udělam až vyněchám... a taky prsa bolela,břísko prostě příznaky jako před ms + jsem byla šilene unavená.. no ona nepřišla mrcha 🙂
Ahoj zak tady je to foto.ty vrchní tro jsou ze včerejška a ty spodní ze středy.ten první spodní je jen z vody.Chtěla jsem mit jistotu jestli to nehazi falešný duchy.Jsem teď 27DC a asi 13-15 od ovu.mela jsem teď noční tak se testovalo blbe, ale zitra si v klidu otestuji rano.No a dneska po probuzení a pak ještě po jídle se mi zase pěkně navalilo.podbřišek porad pobolívá někdy vic někdy min.
@baskooskavy 19dní??? to jsi zjistila tak pozdě? nějak jsem nepostřehla dřívější testy😉
Tak se omlouvám
Ahojky holky...uz jsem z toho jelen...vcera jsem si delala tehu testik a zda se mi tam malinkaty naznak....dnes bez jakehokoliv upozorneni mezi reci jsem ho polozila pred kamaradku a bez jakehokoliv naklaneni se me zeptala: ty jsi tehotna?
Z toho lze usuzuji ze az takovy blazen a lovecvduchu teda nebudu kdyz vidi i ona a co vy?......
jen chci ale podotknout ze uspechu moc neverim jelikoz pred cca 14 dny jsem mela klasickou MS... ba naopak docela dele a silnejsi...jenze od te doby me docela boli hlava...neni mi dobre od zaludku a obcas zaboleli i prsa....priklanela jsem to tedy spise k nachlazeni ale nedalo mi to a test zkusila soucasne s ovulacnim a ten snehobili...na tehu se mi proste zna miniaturni dusik...co myslite?
Foto musite zvetsit...lip vyfotit nejde
@dasa.77 dobré ráno, tak dneska další test se krásně zbarvil,ještě to není úplně ono ale je to velký rozdíl. Hlavně v pondělí zavolat doktorce a nechat si to potvrdit. Dělám ve fabrice, kde se taham s těžkýma bednama a klecama. Tak aby mě dali na lehčí práci. Nevím jak jsi na tom ty ale preji hodně štěstí a zdaru ve snažení 😆😊
@dasa.77 mám dlouhé cykly 32 dni
@baskooskavy muze to být i dýl ovu jsem měla snad ˇpokaždeˇ jindy nevim jestli je to mozne ale ted jsem to znovu pocitala a fakt 19 dni od ovu... nekdy jsem mela ovu podle testů hned po mesičkach a někdy ke konci cyklu..... no kazdopadne zitra jdu znovu na krev tak drzet palecky aby to od patku rostlo 🙂)))))))))))
@rayya jo některé a vzlast ty s dětmi to můžou poznat jen z jediného pohledu,u prvního mi to řekla kámoška jsem byla unavená a pořád mi bylo na zvracení. Říkala jsem si vzdit mám stále menstruaci ona na mě tak kouká a říká ty si v tom a rechtala se tak jsem pro jistotu zašla k doktorovi a ten říká na těhotenství to nevipada ale vzal krev v pondělí mi to potvrdil a bylo 😉
@rayya za prvé musíte k doktorovi abi potvrdil těhotenství a viloucil mimoděložní ,pak čeká na určitý týdny na uhnízdění, každý doktor to má jinak a dostanete průkazku do které všechno zapíše a sní první odběry no moje poslední MS byla 20.6.16 a první záznam a odběry 1.9.16 tak na 11tt těhotenství
@rayya věřit tomu nebudete dlouho každá se prohlíží a hledá náznaky jejího stavu nebit průkazu jako důkazu 😂ty přijdou až s pohybi miminka 😍 hlavně odpočívat žádné stresi ať je mu u vas dobře, žádné tahání těžkých věcí a hlavně žádné koupání ve vaně s teplou vodou a červené víno, alkohol to všechno projevuje sliznici dělohy a můžete z toho samovolne potratit no i sexu bich se trošku vihibala
@irenka84 no tak k nové doktorce jsem puvodne objednana až na 10.2 ale zitra tam budu volat jestli by mě nevzali dřív. Původní doktor už presluhuje a na jeho práci už to jde hodně vidět, tak jsem si řekla že chci lepší péči. A snad mi daji nějaký potvrzeni co nejdřív kvůli me práci, hodně se nataham těžkých věcí a docela se tam se mnou kolegyně a vedení nepare.poprosila jsem mistrovou aby mě zatim nenapadne dávala na lehčí práci. A když to nepůjde tak zajdu k obvodní a hodim se marod.Ty peníze mi za to nestojí 😖.
A moc tu dekuji za podporu, aspoň si o tom mám s kym popovídat, nechci s tim doma furt přítele krmit. 😇
@rayya to znám mě doktor řekl že jestli nechci potratit tak žádné prochazky, tahání těžkých věcí,měla jsem tablety na udržení plodu a žádnej sex ale visvetli to nadrzenci jako je můj starej ten po dvanácti hodinách v práci na noční klidně 4 hodiny nebo 4krat denně i víckrát, mě to jindy vihovuje😉 teď jsem ráda že to nehází do mě a i jsme sex omezili abi se nekonal předčasný porod😁
Mě v tomhle přítel nechápe nemám v okolí kamarádky ve stejném stavu se kterýma bich to mohla probírat a bavit se o věcech jako je unikání moči při kýchnutí😂
@irenka84 to me chape 🙂 a vzdy kdyz se to stane, letim na wecko a umyt se, a manzel mi nachysta ciste veci 🙂 je to poklad. Kdyz si vzpomenu, jak jsem po jedne operaci nebyla schopna si, s prominutim, utrit zadek tak pomohl. Kdyby to potreboval on, nevaham. I tohle je laska ❤
@irenka84 no taky už jsem asi ve středu si vyslechla ať to tak neprozivam a že to není vůbec jistý atd.A ještě v patek i když už tam ty čárky viděl i on tak mi tvrdil že je v klidu, když ja byla asi hodinu z toho mimo.ale jak se blížil večer tak byl nervózní a utíkal pak na pivo,že se musí uklidnit (chodi asi 1 měsíce )opil se a pak mi vypisoval na noční jak jsem pro něj všechno a to malý taky atd.A ráno neskutečně otravoval, jenže mě bylo zle, a byla jsem neskutečně unavená. Dneska jsem mu říkala že ted nebudeme moci hodně řádit.
@rayya to prejde, snad 🙂 a pak muzete radit. Staci kdyz pomine nevolnost 😝
@absintka19 jo kdybi u toho byl tak pomůže😉 jeho to i rajcuje 😅 ale nechci se bavit s člověkem o něčem co stejně nemůže chápat🙂 on je starostlivej, milující a dává mi to na jevo pořád

@nikita27lfc tak to sem ráda a stresovat není proč číslo znamená že bys musela porodit 3500 dětí a jedno z nich Bi bylo postižené já to měla nižší😉 mi rosteme krásně už vím že to bude holka a zbiva nám necelých devět týdnů už jsem jak velryba ale to k tomu patří 30.1. du na ultrazvuk měla bych se dozvědět míry maličké, teď už budu chodit každých čtrnáct dní do poradny no utíká to😂