icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

rayya
25. led 2017

@irenka84 no jo,tak to potom chápu.No uprimně jsem si taky myslela, že to pro mě bude krásný obdobi,tak uvidíme. A furt poslouchám že to bude holka.u přítele v rodině byl poslední kluk on a pak už samé holky.ja zase tvrdím že to prokleti zlomim a bude kluk. Zrovna dneska jsem si mazlila jeho měsíční neterinku.

irenka84
26. led 2017

@rayya já sem se pokaždé trefila po prvi jsem věděla že to bude kluk a byl teď si myslím že je to holka minule to doktor potvrdil a v pondělí du na ultrazvuk a do poradny tak se koukněte líp a uvidíme přítel říká že holky neumí ale tomu nevěřím já sem ze tří dětí kluk, holka,kluk a já si myslím že je visoka šance že to budu mít podobné né li stejné

rayya
26. led 2017

@irenka84 jj byva to to podobný. Taky se těším až nám řeknou co to je, ale na to si ještě počkáme. Teda včera mi bylo docela dobře, ale dneska mě boli hlava jak střep. A dělá se mi mdlo,motá se mi hlava jal kdybych si dala panáky. Je to hnusnej stav.asi si ještě pěkně vytrpim.hlavnw ja trpím na krční páteř, vždycky to zachraňovali prášky na uvolnění a bolest (nimesil)ale ted nic nemůžu, tak to bude sranda.

irenka84
26. led 2017

@rayya skus si dát slabí kafe na bolest hlavi já to měla taky a je to nízkým tlakem aspoň u mě

rayya
26. led 2017

@irenka84 kafe jsem měla. To moje další neřest. ale dělám si jen jedno za den a rozpustný a slabý. Teď jsem do sebe dostala misku kedlubnovy polévky, tak je to trochu lepší. Jo slabý tlak jsem měla i předtím tak teď to bude zlobit.ještě jsem si říkala že když jsem doma budu preventivne cvičit rehabilitační cviky na krční páteř. Treba to trochu zamezí bolestem.

rayya
26. led 2017

@irenka84 no třeba včera jak mi bylo líp tak jsem mela chuť na cigaretu. Vydržela jsem to a dneska jak je mi zle na ni nemám ani pomyšlení. Tak aspoň k něčemu je to dobrý. 😀

irenka84
26. led 2017

@rayya hele neboj se kouřit pokud kouříš a v tehu přestaneš tak tvé dítě trpí abstakem jako ty, taky kouřím omezila jsem to a doktor mi nedoporučil přestat úplně😀 já u prvního těhotenství jsem ze začátku pila , kouřila (i trávu,na mejdanu) a kluk se narodil zdraví😁

rayya
26. led 2017

@irenka84 no zatim se to kupodivu dá vydržet. Ale myslím že si sem tam dám.no a volala jsem sestře jestli si nepamatuje nějaký figl na ty slabosti, taky u obou dětí dost trpěla. A rekla že když mě ta hlava bude hoodně bolet, tak mam zkusit vyjmecne a jen pulku paralenu.jinak prý medunkovy caj a procházky na čerstvém vzduchu.

xmichel
30. led 2017

Ahoj holky,prosim už se vám některé stalo že tt ukazoval negativ.a asi cca po pár minutách zhlédnutí znova jakoby roztečeni a poté něco jakoby mm náznak něčeho?Prostě jakoby čárka nedojela..

irenka84
31. led 2017

@xmichel jo před 33tt jsem si dělala první test v tom čase kdy se maj ukázat negativní a po pěti minutách duch poloviční a za pár dní dvě jasné

nikoll13
3. únor 2017

Ahoj holky, mám 3 dny pred ms
a na testu malého, ale celkem dobře viditelného ducha z ranní moči ..
O miminko už se snažíme 9 měsíců ..
Myslíte si že to neodejde s menstruací ?
Chtěla jsem vám sem přidat fotku, ale nejde to ještě zachytit ... 😢

irenka84
3. únor 2017

Pokud je to před MS tak je větší šance že se udrží s duchem na testu každopádně se vihnete teplým vanam,červenému vínu a pohlavnímu styku no vše co může prokrvit pro jistotu😉 přeju ať se drží👍 jo a taky žádné stresi🙂

wildcat87
3. únor 2017

@nikoll13 budu drzet moc palecky a snad ano ale bohuzel me se sralo minuly mesic to same a dokonce MS mela i zpozdni na testu slaboulinky duch viz foto a nakonec mrska dorazila....sla jsem k Dr a ten mi rekl ze pro priste si mam delat test v den vynechane MS nebo dele...pak je tam ta sance mnohem vetsi...takto o mimi prijde mnoho zen a nektere o tom ani nevi...jen ty co si delaji testy predcastne a o to je to vetsi zklamani jako to bylo v mem pripade.
Drzim ale moc moc moc palecky a at se prdolka drzi zuby nehty

hyiva
7. únor 2017

@biibaa prosím na jakém testu ?já či dělala počuravací Pregnanci citlivost 25 a asi po deseti minutách se ukázala slabá čárka,ale další mama test s citlivostí 10jsou negativní .

verdasekuj
8. únor 2017

Ahoj holky, co myslite? Ja tam vidim dusika... vim ze se to nema, ale testovala jsem pred MS, ktera by mela dorazit zitra. Vetsinou ji ale posledni dobou mívám o 3 dny driv, a zatim nic. Kez by to vyslo, s manzelem si moc přejeme 🙂

sassanca
8. únor 2017

@verdasekuj já tam ducha vidím, měla jsem to podobně....po pár dnech čárka zesílila. Hodně štěstí!

irenka84
8. únor 2017

@verdasekuj já ho tam také vidím přeju ať zesílí👍

xmichel
8. únor 2017

Ahoj holky,prosim už se vám to někdy některé stalo že Tt ukazoval negativ a cca po pár min. zhlédnutí znova jakoby roztečeni a poté něco jako mm náznak něčeho ?Prostě jakoby čárka nedojela...mns se dostavila přesně na den
Přikládám foto

sassanca
8. únor 2017

Možná vadný test@xmichel

ambruska16
12. únor 2017

Ahoj holky, Prosím o radu.
Jsem 11.den po ET s 5.denní kultivaci. Od 6. dne po ET jsem si dělala tt test a byla tam slaba čárka,pote jsem si dělala další 3 dny po sobe a carka o dost zesilela. Beru Utrogestan 3×1 tabletku. Od ET me sem tam pichlo v podbřišku, ale dnes začínám mit bolesti jak když dostanu MS... tak nevím co to znamena.... Měla jste některá podobný problém? Děkuji za rady....

rive
18. bře 2017

Holky, mam dva dny zpozdeni, vsechny tehotenske testy byly pozitivni, ale carka vubec neni vyraznejsi a vyraznejsi.
Tohle je dnesni test, co myslite?

adusku
18. bře 2017

@rive
Pozitvní 🙂

jullli
18. bře 2017

@rive Porovnavej stejne testy po dvou dnech

japerinka7
18. bře 2017

@ambruska16 Nechci ti brát naději, ale (z vlastní zkušenosti - několikrát IUI i IVF) při všech "umělých" pokusech nemá moc smysl testovat před případnou MS😕. Tělo je plné dodaných hormonů, které dělají testy falešně positivní....😒 Nejlepší je až krev. Přeju pevné nervy a držím palce!!🙂

slimacikmia
18. bře 2017

Test je určite pozitívny a ako tu už zaznelo, rovnaké testy, aspoň po 2 dňoch 🙂

misula29
19. bře 2017

@ambruska16 Tak pokud je test pozitivní tak se zadarilo . příznaky na MS a tehu jsou totožné takže si z toho hlavu nedelej. Jestli to bude prosperovat nadal neovlivnis

sonaschu
23. bře 2017

Holky co myslíte? Vidět to jde..ale nemůže to být jen falešný výsledek?

sonaschu
23. bře 2017

@sonaschu
Jee nedala se tam fotka

jullli
23. bře 2017

@sonaschu Tohle je spise ryska jalo carka mi neprijde

misula29
24. bře 2017

@sonaschu taky bych se spíš přikláněla k rysce , kdy má dojít ms?

Strana