Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?
Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅
@verunkakleinova Na fotce vidím jen jeden těhotenský, na kterém je slabá čárka a pak 3 ovulační, kterými se těhotenství nepotvrzuje
@verunkakleinova nepochybně jsi
@verunkakleinova gratuluji❤
@verunkakleinova tvl obednej se k doktorce když neveris tehotenskym testům a bud těhotná budeš nebi nebudeš co je na tom těžkého?!
Ahoj mam dotaz dělala sem si 2 testy od mamatest a sou oba pozitivny tak sem si koupila ještě jeden livsane a tam je slabší duch máte slušnost všechny 3 jsou pouitivni ale ten livsane je slabší čárka než na mama testu máte některá skusenost děkuji za odpověď
@kridlo To je normální. Každý výrobce má jiné množství barviva, proto je na jednom testu čárka silnější a na jednom slabší. Test je pozitivní, gratuluji 🙂
@petulkadodo děkuji za odpověď 🙂
Ahoj mám otázku dělála jsem si test předevčirem z důvodu že jsi teď nedavame moc pozor tak jsem to vifotila hned jak sem spozorovala že vilejzaji dvě čárky a pak to zasáchlo a čárka je vidět pořád ale min nevím co si o tom myslet jestli mám počítat z tím jestli jsem těch nebo si myslet že test asi měl
vadu pridam fotku jak je teď ten test ta Jenda když vilejzaji a ty dvě jak ten test vipada teď Lau si nad tím hlavu prosím řekněte co si o tom myslíte vy děkuji za odpovědi předem 🙂🙂