icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

Strana
z17
ollunka85
Autor odpověď smazal
verunkakleinova
13. črc 2021

Dobrý den chtěla bych zetat se dělá těhotenství test 4 krát jedná čárka byla Normani druhá slabunka mužů být těhotná poradit prosím moc

petulkadodo
13. črc 2021

@verunkakleinova Na fotce vidím jen jeden těhotenský, na kterém je slabá čárka a pak 3 ovulační, kterými se těhotenství nepotvrzuje

verunkakleinova
14. črc 2021

Dneska dělala tehotensky test muzu být těhotná

kolibricek36
14. črc 2021

@verunkakleinova nepochybně jsi

verunkakleinova
2. zář 2021

Dobrý den chtěla by jsi zeptat jsou tam dvě čárky těhotenství testu se mi poradit děkuji

verunkakleinova
12. zář 2021

Sem těhotná

monib66
12. zář 2021

@verunkakleinova gratuluji❤

verunkakleinova
17. zář 2021

Dobrý den chtěla bych se zeptat celou dobu dělala těhotenství test zvecuje bříško sem debyl

alexkisss
17. zář 2021

@verunkakleinova tvl obednej se k doktorce když neveris tehotenskym testům a bud těhotná budeš nebi nebudeš co je na tom těžkého?!

kridlo
26. led 2024

Ahoj mam dotaz dělala sem si 2 testy od mamatest a sou oba pozitivny tak sem si koupila ještě jeden livsane a tam je slabší duch máte slušnost všechny 3 jsou pouitivni ale ten livsane je slabší čárka než na mama testu máte některá skusenost děkuji za odpověď

kridlo
26. led 2024

Este posilam Viz foto co myslíte příznaky sou boleni prsou pod bříškem únava cely dny mám natekli oci pořád bych spala děkuji

petulkadodo
27. led 2024

@kridlo To je normální. Každý výrobce má jiné množství barviva, proto je na jednom testu čárka silnější a na jednom slabší. Test je pozitivní, gratuluji 🙂

kridlo
27. led 2024

@petulkadodo děkuji za odpověď 🙂

scerrynka
27. zář 2024

Ahoj mám otázku dělála jsem si test předevčirem z důvodu že jsi teď nedavame moc pozor tak jsem to vifotila hned jak sem spozorovala že vilejzaji dvě čárky a pak to zasáchlo a čárka je vidět pořád ale min nevím co si o tom myslet jestli mám počítat z tím jestli jsem těch nebo si myslet že test asi měl
vadu pridam fotku jak je teď ten test ta Jenda když vilejzaji a ty dvě jak ten test vipada teď Lau si nad tím hlavu prosím řekněte co si o tom myslíte vy děkuji za odpovědi předem 🙂🙂

Strana
z17